'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şincikkk sesunun kutuda sir ağdaları var ince uzun bi kutu onu kaynatıyorum cezvede iyice sıvılaşıyoo sonra kutunun tepe kısmı zaten roll-on larınki gibi bacağımn alt tarafına komple sürüyorumm.. ondan daha geniş hazır ağda bezleri var onunla alıyorum sonra bezz sürdüğüm yeri kapatıo zaten o yüzden hiçbişi kalmıyoo ay ne detaylı anlattımm.. bi de normal yağla çıkmaz diye biliyorum onuda kozmetik dükkanından alıyorum bittikten sora sürüyorum işte iyice emmesini bekliyorm cildimin sora duş alıyorum.. duştan sorada vazelinin nemlendiricisi varrr onu sürüyorumm miss miss

bnde aynen öyle yaptım.d rolonlu olanla yaptım... ama hep ısıtmak zorunda kaldım arada bi böyle.. katılaşıyor çünkü..
sir ağda yağına diyosun dımı

ya annemde öle diyor bir kere seneler önce jilet vurmadan yapmıstık acık renkti tüyüm ama morardı hassas tenim cıglıgı bastım bidahada töbe dedım
ama cok isterdim alısmak

ya annemde öle diyor bir kere seneler önce jilet vurmadan yapmıstık acık renkti tüyüm ama morardı hassas tenim cıglıgı bastım bidahada töbe dedım
ama cok isterdim alısmak

Valla canım alışması zor tabi ilk başlarda çok acıyor. Biraz diş sıkıp sabretmek gerek. Hassasa tenin bilemem. Ben sir değil normal el ağdasıyla yapıyorum 15 dk da bitiyor.

kızlar bir soru daha arkadaşla şimdi konustuk ya burdan.. size de ben sorıyım o bana sordu
sevgiliniz tayt yada mini etek giyen kızlara sizce bakıyormudur yanınızda baktıgını gördünüz mü yada ?ona bişi belli etmesenizde içiniz içinizi yiyor mu?

bn gördüm kız ne giymişti hatırmıyorum.. küstüm falan.. sonra oturduk konuştuk..
bu resim öğretmenliği okuyorya, hoca bunları dışarı çıkarırmış insanlar gözlemleyin dermiş.. o niyetle baktıgını söyledi.. hani bu kız güzel şurası böyle burası böyle die bakmadıgını söyledi..
doğrumu yalanmı bilmiyorum tabi.. ama ben inandım.. bu konularda güveniyorum ben ona.. 2yıldır maş. var..

ya ben daha görmedim yanımda ama varya bakıyorsa çok bozulurum yaa ben((
yani bazen ben baktırım baksana ya sunlara die oda alttan ateşi veriyorlar der sevmez öle seyleri ama şöyle bazı kadınlar kızlar çorabın üstüne tunik denmicek kadar kısa seyler giyiyorkar toto arkada yerinde seksi nebilim bakıyormudur yaa:44:
bazen diyorum ki ben bakıosam o hayli hayli bakar erkek ama bakamsınlar yaa içleri geçer uuuuuf uffffff benimki öle deildir ama bakarmı bakar erkeklik buuuuuuu

topik biraz kalabalık olsada begendiğim gelinliği paylaçcam:)
görüşlerinizi alcam.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…