kçk kçk parçalar kalıyo sir ağdada. onları nasıl alıyosunyağla temizledim bn:S
ben bacaklarıma bide koltukaltıma yaptım.. koltuk altımı çekemedim zatenevdede tektim:S annemden öyle bişey isteyemem zaten..
şincikkk sesunun kutuda sir ağdaları var ince uzun bi kutu onu kaynatıyorum cezvede iyice sıvılaşıyoo sonra kutunun tepe kısmı zaten roll-on larınki gibi bacağımn alt tarafına komple sürüyorumm.. ondan daha geniş hazır ağda bezleri var onunla alıyorum sonra bezz sürdüğüm yeri kapatıo zaten o yüzden hiçbişi kalmıyooay ne detaylı anlattımm.. bi de normal yağla çıkmaz diye biliyorum onuda kozmetik dükkanından alıyorum bittikten sora sürüyorum işte iyice emmesini bekliyorm cildimin sora duş alıyorum.. duştan sorada vazelinin nemlendiricisi varrr onu sürüyorumm miss miss
Bence tüm ağdayı yapıştırmak yerine küçük parçalara böl ve üst kısmında kendin dene. Şu anda canın yanması çok normal çünkü jilet vurmuşsun ama ağdaya bir alışsan canın artık yanmaz çünkü eskisi gibi çıkmıyor tüyleri baya azaltıyor.
bnde aynen öyle yaptım.d rolonlu olanla yaptım... ama hep ısıtmak zorunda kaldımarada bi böyle.. katılaşıyor çünkü..
sir ağda yağına diyosun dımı
evet tatlımm ben her zaman ağdayla yaptığımdan pratikleştim ondan bi kere ısıtsam yetiyo sanırım
ya annemde öle diyor bir kere seneler önce jilet vurmadan yapmıstık acık renkti tüyüm ama morardı hassas tenim cıglıgı bastım bidahada töbe dedım
ama cok isterdim alısmak
Valla canım alışması zor tabi ilk başlarda çok acıyor. Biraz diş sıkıp sabretmek gerek. Hassasa tenin bilemem. Ben sir değil normal el ağdasıyla yapıyorum 15 dk da bitiyor.
evet tatlımm ben her zaman ağdayla yaptığımdan pratikleştim ondan bi kere ısıtsam yetiyo sanırım
içi dışı heryeri mi 15 dk.mıııııııı
içler arkalar öle mi biraz acık oldum ama k.bakma
Evet canım çünkü hep ağdayla yaptığım için üstlerde çok yok zaten. En fazla 2 kere aynı yere vurunca tertemiz oluyor.
ya içi çooook daha acııııııııııııııııııır kıyamam ayyy aklıma geldikce uuuuuuuufffçok tırsagım orda yaa
kızlar bir soru daha arkadaşla şimdi konustuk ya burdan.. size de ben sorıyım o bana sordu
sevgiliniz tayt yada mini etek giyen kızlara sizce bakıyormudur yanınızda baktıgını gördünüz mü yada ?ona bişi belli etmesenizde içiniz içinizi yiyor mu?
bn gördümkız ne giymişti hatırmıyorum.. küstüm falan.. sonra oturduk konuştuk..
bu resim öğretmenliği okuyorya, hoca bunları dışarı çıkarırmış insanlar gözlemleyin dermiş.. o niyetle baktıgını söyledi.. hani bu kız güzel şurası böyle burası böyle die bakmadıgını söyledi..
doğrumu yalanmı bilmiyorum tabi.. ama ben inandım.. bu konularda güveniyorum ben ona.. 2yıldır maş. var..
topik biraz kalabalık olsada begendiğim gelinliği paylaçcam:)
görüşlerinizi alcam.d
topik biraz kalabalık olsada begendiğim gelinliği paylaçcam:)
görüşlerinizi alcam.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?