'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla yıllık mont sponsoru olmussun sen güldencm, ihtiyacı varsa ve beğendiyse alınabilir bence, ben 2 yıl önce bere eldiven almıstm smdi bu yıl biraz daha değiştirip yine bere ve kupa aldm bende sendenim yani

aslında ihtiyacı yok ama şöle bi durum var bn bişi beğendiğimde ihtiyacım olmasada gidip alıyo o yüzden ihtiyacn yok alamayız diyemiyorm suçluluk psikolojisi bnmki bu montun tarzı farklı o yüzden farklı bişi almş gibi olur dimi

kızlar günaydın hediyeler konuşuluyor

gülden mont demişsin ben sevdiceğime 5 yıl hediyesi mont alcam 2 ocak bizim ama daha bakamaıdm nereden ve ne kadara alabilirim bilgisi olan varmı tarzı bile belirlemedim daha
pull'a bak giz güzel modeller vardı gecen gün fiyatını unuttum ama, zarada da bulabilirsn belki

kızlar günaydın hediyeler konuşuluyor

gülden mont demişsin ben sevdiceğime 5 yıl hediyesi mont alcam 2 ocak bizim ama daha bakamaıdm nereden ve ne kadara alabilirim bilgisi olan varmı tarzı bile belirlemedim daha

günaydın tatlım.. geçen yıl maviden aldım bu yılda mudoda beğendi.. geçen sene aldığım 230 civrıydı sanırım geçmiş gün yalan olmasın şimdi.. bu baktığı 130 tl ydi yanlş hatırlamıyosam

bende mudo ve maviyi beğeniyorum kardeşime borbureyden aldık ay ismini bile yazamıyorum 3 ne bakayım tekrardan gerçi kardeşim maviyide çok giyiniyor bakalım sevdiceğim mont giymez üşümez çünkü sevmiyor yaa bu çocuğa mont giydiremiyorum ben

geçen sene benettondan trikolar almıştım hep benim istediğim cicileri giyiniyorum canım

tatlım barbour u n kadara aldnız murattinin beğendiğide barbour tarzıydı ama çok dikkatli bkmadım yanında bakmak istemedim daha doğrusu

evet tatlııımm dün outlete geldm seni arıcaktım çıkışta uygunsan bi yerde bişiler içelim diye ama sevgilimde vardı birbirimizede girdik bi güzel arayamadım

dün evde snir krizi geçiriyodum keşke arasaydın:)
evi toparladım.. kardeşlerimin dışarda bıraktıkları tüm ktiapları çöpe attım:)
dersaneden gelince bana kızdı tabi orda bırakmasaydın dedim. bidaha görürsem çöpün yanına değil çamura atarım dedim silgi tozu görmeye bile dayanamıyorum:)

ben gecelik giyerimde ama utanırım hele o ipli çamaşırı hiç giyememmmmmmmm

komik yahu ne olcak bilmiyorum

bu arada bende deri çeketmi alsam diyodum griydi.. sankim güzel olur:):):):
bnmki zayıf ve uzun oldugu için kıyafet sorunu çok oluyo. bu yüzden bilemedim

kızlar çok pahalıya kaçmayın derim hani tutumluluk hehh birkim tamam yeni yıl da bir de bunun sevgilliler günü var

aynı dertten annemde muzdarip o da bizimkilri çöpe portmantoya falan koyuyo bunlar atılcak diye

Uyarı ;

Site içinde

Link paylaşmak ,
Edit Butonun gereksiz yere kullanmak ,
Resim ekleyip kaldırmak yada mesaj yazıp silmek
Üyelere hakaret içeren yazılar yazmak ve tüm topikler arasında huzursuzluk çıkartmak yasak.

Bunları yapan her üye ceza alacaktır

Boş mesaj , yada yukarıdaki gibi durumlar gördüğünüzde lütfen soldaki kötü içerik butonuna basınız.

Bilginiz olsun.

Son düzenleme:
kızlar çok pahalıya kaçmayın derim hani tutumluluk hehh birkim tamam yeni yıl da bir de bunun sevgilliler günü var

bn yılbaşı die göndrmicem:S ama öyle denk geldi sevgililer gününüde kutlamıyoruz biz. sevdiceğim öğrenci.. onada masraf olmasın diye bende önemsemiyorum işte..
bu alacagım çekette hani içimden geldiği için alıcam bakalım:)

heee nil demeyi unuttum sordu gülerek ama bana da şunu dedı sakın böle saçma şeylerle karşıma çıkma die yani neymiş saat 12 olunca kırmızı don giycekmişiz sakın duymım dedı eşek

aynı dertten annemde muzdarip o da bizimkilri çöpe portmantoya falan koyuyo bunlar atılcak diye

annem 2 çocuga bakıyor.. yegenime kardeşime.. bide bizim iş yerine(babama) yemek yapıyor öğlen yemeği. 10 kişilk bi yemek.. hani kıyamıyorum anneme.. ütü yü falanda hep bn yapmaya çalışıyorum. kardeşlerim çok dağınık.. anneme zahmet olmasın die uğraşıyorum..

bu arada kızlar bide dün ağda yaptım. hepsi bacagıma yapıştı ilk defa yaptımda.. minnak ı aradım napim die zeytin yagı sür çkar dedi..
hepsinin kökününde güçlendirmiş oldum

ya ben bacağıma yapıyorum arada ama genelde makineyle alıyorum ama kuruyor bacaklarım da koltuk altıma da ama annem ceker orda biraz acıyor ama genitaaaaaal bıktım uff jiletten ağda yada epil.şart yaaaaaa

Son düzenleme:

annelere kkıyılmaz haklısın biz yaramaz çocuklarızz kardeşimle :44::44: ben hep sirle alıyorumm çok temiz oluyoo

annelere kkıyılmaz haklısın biz yaramaz çocuklarızz kardeşimle :44::44: ben hep sirle alıyorumm çok temiz oluyoo
kçk kçk parçalar kalıyo sir ağdada. onları nasıl alıyosun yağla temizledim bn:S

ya ben bacağıma yapıyorum arada ama genelde makineyle alıyorum ama kuruyor bacaklarım da koltuk altıma da ama annem ceker orda biraz acıyor ama genitaaaaaal bıktım uff jiletten ağda yada epil.şart yaaaaaa

ben bacaklarıma bide koltukaltıma yaptım.. koltuk altımı çekemedim zaten evdede tektim:S annemden öyle bişey isteyemem zaten..

aa ben isterim annem kendi der dur ben cekiyim die koltuk altını cekemem..hatta genitale sen yapştr ben cekerim bakmadan diyorda yemiyorrrrrrrr

aa ben isterim annem kendi der dur ben cekiyim die koltuk altını cekemem..hatta genitale sen yapştr ben cekerim bakmadan diyorda yemiyorrrrrrrr

Bence tüm ağdayı yapıştırmak yerine küçük parçalara böl ve üst kısmında kendin dene. Şu anda canın yanması çok normal çünkü jilet vurmuşsun ama ağdaya bir alışsan canın artık yanmaz çünkü eskisi gibi çıkmıyor tüyleri baya azaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…