valla yıllık mont sponsoru olmussun sen güldencm, ihtiyacı varsa ve beğendiyse alınabilir bence, ben 2 yıl önce bere eldiven almıstm smdi bu yıl biraz daha değiştirip yine bere ve kupa aldmbende sendenim yani
pull'a bak giz güzel modeller vardı gecen gün fiyatını unuttum ama, zarada da bulabilirsn belkikızlar günaydın hediyeler konuşuluyor
gülden mont demişsin ben sevdiceğime 5 yıl hediyesi mont alcam 2 ocak bizim ama daha bakamaıdm nereden ve ne kadara alabilirim bilgisi olan varmı tarzı bile belirlemedim daha
aslında ihtiyacı yok ama şöle bi durum var bn bişi beğendiğimde ihtiyacım olmasada gidip alıyo o yüzden ihtiyacn yok alamayız diyemiyorm suçluluk psikolojisi bnmki bu montun tarzı farklı o yüzden farklı bişi almş gibi olur dimi
kızlar günaydın hediyeler konuşuluyor
gülden mont demişsin ben sevdiceğime 5 yıl hediyesi mont alcam 2 ocak bizim ama daha bakamaıdm nereden ve ne kadara alabilirim bilgisi olan varmı tarzı bile belirlemedim daha
o zman al madem farklı tarzsaaa
günaydın tatlım.. geçen yıl maviden aldım bu yılda mudoda beğendi.. geçen sene aldığım 230 civrıydı sanırım geçmiş gün yalan olmasın şimdi.. bu baktığı 130 tl ydi yanlş hatırlamıyosam
bende mudo ve maviyi beğeniyorum kardeşime borbureyden aldık ay ismini bile yazamıyorum 3 ne bakayım tekrardan gerçi kardeşim maviyide çok giyiniyor bakalım sevdiceğim mont giymez üşümez çünkü sevmiyor yaa bu çocuğa mont giydiremiyorum ben
geçen sene benettondan trikolar almıştım hep benim istediğim cicileri giyiniyorum canım
evet tatlııımmdün outlete geldm seni arıcaktım çıkışta uygunsan bi yerde bişiler içelim diye ama sevgilimde vardı birbirimizede girdik bi güzel arayamadım
ben gecelik giyerimde ama utanırım hele o ipli çamaşırı hiç giyememmmmmmmm
dün evde snir krizi geçiriyodumkeşke arasaydın:)
evi toparladım.. kardeşlerimin dışarda bıraktıkları tüm ktiapları çöpe attım:)
dersaneden gelince bana kızdı tabiorda bırakmasaydın dedim. bidaha görürsem çöpün yanına değil çamura atarım dedim silgi tozu görmeye bile dayanamıyorum:)
komik yahune olcak bilmiyorum
bu arada bende deri çeketmi alsam diyodumgriydi.. sankim güzel olur:):):):
bnmki zayıf ve uzun oldugu için kıyafet sorunu çok oluyo. bu yüzden bilemedim
dün evde snir krizi geçiriyodumkeşke arasaydın:)
evi toparladım.. kardeşlerimin dışarda bıraktıkları tüm ktiapları çöpe attım:)
dersaneden gelince bana kızdı tabiorda bırakmasaydın dedim. bidaha görürsem çöpün yanına değil çamura atarım dedim silgi tozu görmeye bile dayanamıyorum:)
komik yahune olcak bilmiyorum
bu arada bende deri çeketmi alsam diyodumgriydi.. sankim güzel olur:):):):
bnmki zayıf ve uzun oldugu için kıyafet sorunu çok oluyo. bu yüzden bilemedim
kızlar çok pahalıya kaçmayın derim hani tutumluluk hehh birkim tamam yeni yıl da bir de bunun sevgilliler günü var
bn yılbaşı die göndrmicem:S ama öyle denk geldisevgililer gününüde kutlamıyoruz biz. sevdiceğim öğrenci.. onada masraf olmasın diye bende önemsemiyorum işte..
bu alacagım çekette hani içimden geldiği için alıcam bakalım:)
aynı dertten annemde muzdarip o da bizimkilri çöpe portmantoya falan koyuyo bunlar atılcak diye
annem 2 çocuga bakıyor.. yegenime kardeşime.. bide bizim iş yerine(babama) yemek yapıyor öğlen yemeği. 10 kişilk bi yemek.. hani kıyamıyorum anneme.. ütü yü falanda hep bn yapmaya çalışıyorum. kardeşlerim çok dağınık.. anneme zahmet olmasın die uğraşıyorum..
bu arada kızlar bide dün ağda yaptım. hepsi bacagıma yapıştıilk defa yaptımda.. minnak ı aradım napim die zeytin yagı sür çkar dedi..
hepsinin kökününde güçlendirmiş oldum
annem 2 çocuga bakıyor.. yegenime kardeşime.. bide bizim iş yerine(babama) yemek yapıyor öğlen yemeği. 10 kişilk bi yemek.. hani kıyamıyorum anneme.. ütü yü falanda hep bn yapmaya çalışıyorum. kardeşlerim çok dağınık.. anneme zahmet olmasın die uğraşıyorum..
bu arada kızlar bide dün ağda yaptım. hepsi bacagıma yapıştıilk defa yaptımda.. minnak ı aradım napim die zeytin yagı sür çkar dedi..
hepsinin kökününde güçlendirmiş oldum
kçk kçk parçalar kalıyo sir ağdada. onları nasıl alıyosunannelere kkıyılmaz haklısın biz yaramaz çocuklarızz kardeşimle :44::44:ben hep sirle alıyorumm çok temiz oluyoo
ya ben bacağıma yapıyorum arada ama genelde makineyle alıyorum ama kuruyor bacaklarım da koltuk altıma da ama annem ceker orda biraz acıyor ama genitaaaaaal bıktım uff jilettenağda yada epil.şart yaaaaaa
kçk kçk parçalar kalıyo sir ağdada. onları nasıl alıyosunyağla temizledim bn:S
ben bacaklarıma bide koltukaltıma yaptım.. koltuk altımı çekemedim zatenevdede tektim:S annemden öyle bişey isteyemem zaten..
aa ben isterim annem kendi der dur ben cekiyim die koltuk altını cekemem..hatta genitale sen yapştr ben cekerim bakmadan diyorda yemiyorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?