'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya daha tam karar vermedimki.. gördüm sanki güzel..
gerçi güzelmi değilmi pek eminde değilim..
hani daha önce söyle olcak böyle olcak die hiç düşünmedim

mesela bunun arkası için ne düşünüyosunuz.. farklı geldi

...............

.............
buda farklı bi model

...........

bide bu fotoğrafdaki gelnicikler hakkını helal edin.. bn fotoğrfaların üstünü kapatmaya çalıştım kbkmayın:S

Eklentiler

• $Untitled-2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Gönayyydıııııııınnnnnn
slm kızlarrr herkese güzel bi p.tesi diliyorummm nasılsınız bakalmmm
minnaaam beyazdır heralde bence resmlerdeki ışıktan öle kemik rengi yemek takımı görmedm ben hiç hepsi kremsi beyaz çünküm

evet tatlım kremsi beya oluyolar bone china lar ince porselendir ve kemik tozundan yapıldığı için tam beyaz olmuyolar canım

heh tımam ıstedıgımde ole ıste bembeyaz ıstemıyooruumm bembeyaz oldugunu gorunce bı sogumustum ama artık beningle aşkıma kaldıgım yerden devam edebılırım

berfooooooooooo seni yerim ben yaaa çok güldüm dün o stres içinde keyiflendim bayaa artık koparak dökülme yaşamassın bari zeytınyagladın

biz arayıncada uyurrr ama sonra dönmez bir dahada ararsam

canım ben beğendim hoş ben fazla kabaraık olmamasını ve göğüs kısmını kapalı alcam dantel olcak evde modeller var burdaki kızlardan beğendim çoğunuda ekledim bilgisayarıma abartı gelinliklerin üst kısmı sade oluyor ya onların alt kısmını kendi tarzımda eski model yaptırcam 2 3 gelinliğin birleşimi gibi bişi olcak

anneminkide ingiltere prensesi kate middleton gelinliğinin tıpa tıp aynısı sade bir gelinlik

Son düzenleme:

ben beğendimm

berfooooooooooo seni yerim ben yaaa çok güldüm dün o stres içinde keyiflendim bayaa artık koparak dökülme yaşamassın bari zeytınyagladın
koparak dökülmelere karşı şampuan alcam

begendinmi gizz

azmı çokmu.d

bn bolero sevmiyorum. bu yüzden kolları hoşuma gitti. normalden farklı geldi..
boncukları azaltıcam muhtemelençok boncuklu.d

biz arayıncada uyurrr ama sonra dönmez bir dahada ararsam

kız senı doverııımm hee sen çip taktırdın ya uyurken yada müsait olmadıgım zamanlarda arıyosuun turkclde msj hakkımda bitti bi whatsap kullanıyorum ondan gerı donemedım

berfooo sıdmı bu ocde yok ama bıkac begendıgım gelınlık vardı ve aklıma sen gelıosun hep onları gorunce kurstada bakıcamm atıcam sana onları

minnakım, çağla, nil yagmur he bide gülden:) yorumlarınızı bekliyorum:)

fatoş ve orkidede baksın isterdim ama göremezler herhalde

Resimlerini koysana canım merak ettim.

Bende beğendim canım.

Bunlarda benim beğendim modeller ama ben straplez olsun istemiyorum. Sade ve abartılı modeller benim de hoşuma gidiyor.

Eklentiler

• $Adsýz resim.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $Adsýz resim2.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 25
canım bnm ya:) çok saoll:):) 2014e çok var zaten beklemekteyim:)

kız ben yazdıgımı zor çözdüm helal olsun sana , ben daha dunun yorgunlugunu atamadım kolları bu attıgının tarzında vardı bıtane ama düğmelerii incili bayılmıstım onaa yaa sırt dugmelerıde ıncılı ve işleme yerıne sadece kumaş ustune dantel vardı cok kalıtelı duruyodu asiil

berfincimm beğendim ben gerçekten güzell...

turkuaz canımm bende straplez istemiyorum çok boş geliyoo.. Gamze özçeliğin gelinliğinin böle omuz kısmında tüller vardı tam hatırlamıyorum ama o tarz bişey istiyorum..

Son düzenleme:

döv bide aferin sana
whatsapp nedir yaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…