kızlar selam...
slm kızlarrr herkese güzel bi p.tesi diliyorummmnasılsınız bakalmmm
minnaaam beyazdır heralde bence resmlerdeki ışıktan öle kemik rengi yemek takımı görmedm ben hiç hepsi kremsi beyaz çünküm
evet tatlım kremsi beya oluyolar bone china lar ince porselendir ve kemik tozundan yapıldığı için tam beyaz olmuyolar canım
berfoooooooooooannem 2 çocuga bakıyor.. yegenime kardeşime.. bide bizim iş yerine(babama) yemek yapıyor öğlen yemeği. 10 kişilk bi yemek.. hani kıyamıyorum anneme.. ütü yü falanda hep bn yapmaya çalışıyorum. kardeşlerim çok dağınık.. anneme zahmet olmasın die uğraşıyorum..
bu arada kızlar bide dün ağda yaptım. hepsi bacagıma yapıştıilk defa yaptımda.. minnak ı aradım napim die zeytin yagı sür çkar dedi..
hepsinin kökününde güçlendirmiş oldum
Gönayyydıııııııınnnnnn
heh tımam ıstedıgımde ole ıste bembeyaz ıstemıyooruummbembeyaz oldugunu gorunce bı sogumustum ama artık beningle aşkıma kaldıgım yerden devam edebılırım
berfoooooooooooseni yerim ben yaaa çok güldüm dün o stres içinde keyiflendim bayaa artık koparak dökülme yaşamassın bari zeytınyagladın
mesela bunun arkası için ne düşünüyosunuz.. farklı geldi
Eki Görüntüle 310069
...............
Eki Görüntüle 310070
Eki Görüntüle 310071
.............
buda farklı bi model
Eki Görüntüle 310073
Eki Görüntüle 310074
Eki Görüntüle 310075
Eki Görüntüle 310076
Eki Görüntüle 310077
...........
bide bu fotoğrafdaki gelnicikler hakkını helal edin.. bn fotoğrfaların üstünü kapatmaya çalıştımkbkmayın:S
Eki Görüntüle 310069
...............
Eki Görüntüle 310070
Eki Görüntüle 310071
.............
buda farklı bi model
Eki Görüntüle 310073
Eki Görüntüle 310074
Eki Görüntüle 310075
Eki Görüntüle 310076
Eki Görüntüle 310077
...........
bide bu fotoğrafdaki gelnicikler hakkını helal edin.. bn fotoğrfaların üstünü kapatmaya çalıştımkbkmayın:S
koparak dökülmelere karşı şampuan alcam
berfoooooooooooseni yerim ben yaaa çok güldüm dün o stres içinde keyiflendim bayaa artık koparak dökülme yaşamassın bari zeytınyagladın
begendinmi gizzcanım ben beğendim hoş ben fazla kabaraık olmamasını ve göğüs kısmını kapalı alcam dantel olcak evde modeller var burdaki kızlardan beğendim çoğunuda ekledim bilgisayarıma abartı gelinliklerin üst kısmı sade oluyor ya onların alt kısmını kendi tarzımda eski model yaptırcam 2 3 gelinliğin birleşimi gibi bişi olcak
anneminkide ingiltere prensesi kate middleton gelinliğinin tıpa tıp aynısı sade bir gelinlik
azmı çokmu.dben beğendimm
biz arayıncada uyurrr ama sonra dönmez bir dahada ararsam
canım ben beğendim hoş ben fazla kabaraık olmamasını ve göğüs kısmını kapalı alcam dantel olcak evde modeller var burdaki kızlardan beğendim çoğunuda ekledim bilgisayarıma abartı gelinliklerin üst kısmı sade oluyor ya onların alt kısmını kendi tarzımda eski model yaptırcam 2 3 gelinliğin birleşimi gibi bişi olcak
anneminkide ingiltere prensesi kate middleton gelinliğinin tıpa tıp aynısı sade bir gelinlik
Eki Görüntüle 310069
...............
Eki Görüntüle 310070
Eki Görüntüle 310071
.............
buda farklı bi model
Eki Görüntüle 310073
Eki Görüntüle 310074
Eki Görüntüle 310075
Eki Görüntüle 310076
Eki Görüntüle 310077
...........
berfooo sıdmı bu ocde yok ama bıkac begendıgım gelınlık vardı ve aklıma sen gelıosun hep onları gorunce kurstada bakıcamm atıcam sana onları
Resimlerini koysana canım merak ettim.
Bende beğendim canım.
Bunlarda benim beğendim modeller ama ben straplez olsun istemiyorum. Sade ve abartılı modeller benim de hoşuma gidiyor.
canım bnm ya:) çok saoll:):) 2014e çok var zatenbeklemekteyim:)
kız senı doverııımm hee sen çip taktırdın ya uyurken yada müsait olmadıgım zamanlarda arıyosuunturkclde msj hakkımda bitti bi whatsap kullanıyorum ondan gerı donemedım
berfooo sıdmı bu ocde yok ama bıkac begendıgım gelınlık vardı ve aklıma sen gelıosun hep onları gorunce kurstada bakıcamm atıcam sana onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?