hayal kuruyor iyi hoşta umarım onu yanıltmam akşam çalışıyorum evi sesizleştiriyor kpss ye bakıyorum ama dün çok kötüydüm ben hiç bişicik yapamadım yemeğimi bile o yedircekti çok kötüydüm
yanıltmassın canım Allah ın izniyle.. bence sen bikaç gün dinlen toparlann iyice.. daha kötü olursun sonra..
canım olmadı rapor alcam doktordan elim kolum ağrıyor valla
Kızlar Grupfoni de Days in Colours marka battaniyeler 80 tl den 39.90 a düşmüş.İhtiyacı olan baksın derim
days in colours hakkında bilgisi olan varmı
:s iyi bi marka deil, aldığm nevresmi iade ettm gecen bayram
selam nil. nasılsın. saol canım..
bingomingodada çatlbıcak falan indirimdeymiş. ama üye olmadım:S
ben gldıım kızlaarr cok hastayım yaa yataktayım halaabugun yalovaya gezmeye gıtcektık ama once gece teyzem ıstıfra etmeye basladı sımdıde bennn fenaaayım yaa
ben gldıım kızlaarr cok hastayım yaa yataktayım halaabugun yalovaya gezmeye gıtcektık ama once gece teyzem ıstıfra etmeye basladı sımdıde bennn fenaaayım yaa
slm tatlm bende üyeym ama hiç alışveriş yapmadm ordan pierre cardinin bıçaklarını da hiç bilmiorm o sektörde nasıldrselam nil. nasılsın. saol canım..
bingomingodada çatlbıcak falan indirimdeymiş. ama üye olmadım:S
canm yediginiz bişey dokunmasın??g.olsun ya
slm tatlm bende üyeym ama hiç alışveriş yapmadm ordan pierre cardinin bıçaklarını da hiç bilmiorm o sektörde nasıldr
cnm geçmiş olsn yaw, nane limon kaynatt
yok canım aynı yerde değiliz zaten, onun mıdesı hassas zatende ben ılactan oldum galbaa yaa gece cok kotu oldum baya agrı kesıcı aldımm
Turkuazım saol canım ıns geccekk
içtim balım yataktan cıkarmıolar terliim diyee patlııcam yaa :)
sen hassassın ve kendine hiç dikkat etmıyorsun ama enişteye de kızcam artık heeee
hiç toparlanamıyorsun ama yaa kızcam bak sana da..nane limon kaynatın bari
Kızlar evimister diye bir site var her üyeye 15 tl hediye veriyorlar. Şehirfırsatında şöyle bir indirimi var bilginiz olsun.
Bosch'tan Bun Design'a, Sony'den Samsung'a Yüzlerce Ürün! Evimister.com'un Tüm Ürünlerinde 25 TL Yerine Geçen Groupon'unuz 3 TL! (50 TL Yerine Geçen Groupon'unuz 4 TL!)
25 TL yerine geçen Groupon'unuzu tüm alışverişlerde, 50 TL yerine geçen 4 TL'lik Groupon'unuz 80 TL üzeri alışverişlerde kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?