'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yanıltmassın canım Allah ın izniyle.. bence sen bikaç gün dinlen toparlann iyice.. daha kötü olursun sonra..

ben gldıım kızlaarr cok hastayım yaa yataktayım halaa bugun yalovaya gezmeye gıtcektık ama once gece teyzem ıstıfra etmeye basladı sımdıde bennn fenaaayım yaa

selam nil. nasılsın. saol canım..
bingomingodada çatlbıcak falan indirimdeymiş. ama üye olmadım:S
slm tatlm bende üyeym ama hiç alışveriş yapmadm ordan pierre cardinin bıçaklarını da hiç bilmiorm o sektörde nasıldr

ben gldıım kızlaarr cok hastayım yaa yataktayım halaa bugun yalovaya gezmeye gıtcektık ama once gece teyzem ıstıfra etmeye basladı sımdıde bennn fenaaayım yaa

cnm geçmiş olsn yaw, nane limon kaynatt

yok canım aynı yerde değiliz zaten, onun mıdesı hassas zatende ben ılactan oldum galbaa yaa gece cok kotu oldum baya agrı kesıcı aldımm

Turkuazım saol canım ıns geccekk

sen hassassın ve kendine hiç dikkat etmıyorsun ama enişteye de kızcam artık heeee
hiç toparlanamıyorsun ama yaa kızcam bak sana da..nane limon kaynatın bari

canım salgın var sudan kaynaklanabilir git doktora aksatma arkadalarmın çocuklarında ateşte göstermeye başladı doktora gidin mikrop olabilir canım geçmiş olsun

Kızlar evimister diye bir site var her üyeye 15 tl hediye veriyorlar. Şehirfırsatında şöyle bir indirimi var bilginiz olsun.

Bosch'tan Bun Design'a, Sony'den Samsung'a Yüzlerce Ürün! Evimister.com'un Tüm Ürünlerinde 25 TL Yerine Geçen Groupon'unuz 3 TL! (50 TL Yerine Geçen Groupon'unuz 4 TL!)

25 TL yerine geçen Groupon'unuzu tüm alışverişlerde, 50 TL yerine geçen 4 TL'lik Groupon'unuz 80 TL üzeri alışverişlerde kullanabilirsiniz.

hadi herkes minaaan yatanaa otursnnnnn, destek olalm bi kresnde kızlar bana öle yapmıstı oda arklarm annem fln yok die yanımda:d çok mutlanmıstmmm

sen hassassın ve kendine hiç dikkat etmıyorsun ama enişteye de kızcam artık heeee
hiç toparlanamıyorsun ama yaa kızcam bak sana da..nane limon kaynatın bari

yemege geldıgı aksam bıraz cıktık dısarıya yagmur yagıyodu romantık romantık dolastıık kahveıcmeye gıttık o aksam usuttum zaten kaptım şifayı gribal enfeksıyonlardaydım ya evet ben cok cıt kırıldımım kansızlıgında var etkısı

evimistere bakıyorum güzel şeyler var canım o sitede yeni sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…