yemege geldıgı aksam bıraz cıktık dısarıya yagmur yagıyodu romantık romantık dolastıık kahveıcmeye gıttık o aksam usuttum zaten kaptım şifayı gribal enfeksıyonlardaydımya evet ben cok cıt kırıldımım kansızlıgında var etkısı
hadi herkes minaaan yatanaa otursnnnnn, destek olalm bi kresnde kızlar bana öle yapmıstı oda arklarm annem fln yok die yanımda:d çok mutlanmıstmmm
pastaaam gecmiş olsun kıyamammm
bu minimallerden hangisi güzel kızlar, satenmiş bu arada
Eki Görüntüle 310509 Eki Görüntüle 310510 Eki Görüntüle 310511
bu minimallerden hangisi güzel kızlar, satenmiş bu arada
Eki Görüntüle 310509 Eki Görüntüle 310510 Eki Görüntüle 310511
bende minimallere aşığım sanırmnormalde pahalı ama siteden kuponu alıp alırsam uygun gibi saten fiyatı
bide tefalden sunu beğendm ama tutma yerleri de metal olunca güvenemiorm ellermi yakarm ben benm çelk tencere takımın yanına böle mini bi set çok güzel olurdu aslında tam da istediğim parçalar
Eki Görüntüle 310519
bende minimallere aşığım sanırmnormalde pahalı ama siteden kuponu alıp alırsam uygun gibi saten fiyatı
bide tefalden sunu beğendm ama tutma yerleri de metal olunca güvenemiorm ellermi yakarm ben benm çelk tencere takımın yanına böle mini bi set çok güzel olurdu aslında tam da istediğim parçalar
Eki Görüntüle 310519
ben teflonlarmı da diğer çelik setimi de tefalden almayı düşünüorm cnm, kalitesi de bence korkmazla aynıdır,
minimallernde ortadaki kareliyi çok beğendm
2 tane 50tlik 2 tane de 25tllk kupon alıcam sanırmmm15 marta kdr süresi varmıs elbet kullanırm
kızlar bence 2side kalitelidir senelerin markası sonuçta.. ben çeyiz seti alırken çelik tencereler sete dahildi hisarın.. bende teflon setide hisardan aldım inşallah memnun kalırım :26::26:
benmde hisardan var cnm ama küçük 2 tane daha istiorm bide sos tencerem yok o yüzden bu takımj benm için çok iyi
aldm kuponlarımı ya 15 dk önce baktığmda 140 kişifln almıstı su an 270 olmus:)
tencereleri ve nevresimi almayı düşünüorm 25lklerinde kullanmı için limit yokmus lazım olan bişi çıkarsa onları da öle harcarm
hatta korkmazn minik çaydanlığı 40 lira sitede onu alabilirm çok minnoş emsan olmassa onu alrm gibi gelio, 15 liraya gelcek bana:)) diğeri de tearend olcak zaten.)
kuzum bence başka kahvaltı takımı alma sakın:)
daha siteyi tam inceleyemedm ama güzel bi site bence iyi markalar var kesn harcarm ben çekleri, gayet de uygnmus özellkle 50tllikler için 80tl koşul koyuyo, nevresm almassam tefalden teflonları alırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?