'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

heh afferin size bu yağmur da çıkın akşam sizz romantikliğini çek şimdi oh olsun sana ben gidiyorum yatağından yaa
ama yağmur da yürümekte süper yaaaaa aşkıyla insanın uffff

Son düzenleme:
bende minimallere aşığım sanırm normalde pahalı ama siteden kuponu alıp alırsam uygun gibi saten fiyatı
bide tefalden sunu beğendm ama tutma yerleri de metal olunca güvenemiorm ellermi yakarm ben benm çelk tencere takımın yanına böle mini bi set çok güzel olurdu aslında tam da istediğim parçalar

bu beğendiğinin sapı güzel olanlar korkmazda var tarz aynı canım hattaha kapak cam mesela 2 model arasında kaldım bir böyle bide tombul ama tobullarıda çok hoş korkmaza gir bak tefalden daha çok güveniyorum korkmaza

ay evet cnm yaa metal olnca el yakma riskii var :26::26::26: ama güzelmiş set

ben teflonlarmı da diğer çelik setimi de tefalden almayı düşünüorm cnm, kalitesi de bence korkmazla aynıdır,
minimallernde ortadaki kareliyi çok beğendm
2 tane 50tlik 2 tane de 25tllk kupon alıcam sanırmmm 15 marta kdr süresi varmıs elbet kullanırm

kızlar bence 2side kalitelidir senelerin markası sonuçta.. ben çeyiz seti alırken çelik tencereler sete dahildi hisarın.. bende teflon setide hisardan aldım inşallah memnun kalırım :26::26:

kızlar bence 2side kalitelidir senelerin markası sonuçta.. ben çeyiz seti alırken çelik tencereler sete dahildi hisarın.. bende teflon setide hisardan aldım inşallah memnun kalırım :26::26:

benmde hisardan var cnm ama küçük 2 tane daha istiorm bide sos tencerem yok o yüzden bu takımj benm için çok iyi
aldm kuponlarımı ya 15 dk önce baktığmda 140 kişifln almıstı su an 270 olmus:)
tencereleri ve nevresimi almayı düşünüorm 25lklerinde kullanmı için limit yokmus lazım olan bişi çıkarsa onları da öle harcarm
hatta korkmazn minik çaydanlığı 40 lira sitede onu alabilirm çok minnoş emsan olmassa onu alrm gibi gelio, 15 liraya gelcek bana:)) diğeri de tearend olcak zaten.)

Son düzenleme:

çok şeker duruyo ya bende mi alsam ama benm o kadar çok çaydanlığım varki almamam daha hayırlı

bende dün taçın mağazasna girdm bi baktım bievin böle morlu menekşeli kahvaltı takımı dayanamadım aldım bu 2. kahvaltı takımım olduu resmini bulsam koyucamda bulamadım dünde araba yoktu minibüsle döncem die mağazada bıraktım ama ilk fırsatta foti çeker koyarım sizin beğeninize sunarım

kuzum bence başka kahvaltı takımı alma sakın:)
daha siteyi tam inceleyemedm ama güzel bi site bence iyi markalar var kesn harcarm ben çekleri, gayet de uygnmus özellkle 50tllikler için 80tl koşul koyuyo, nevresm almassam tefalden teflonları alırm

geçmiş olsun minnak

kıslar evimisterdende bende kupon alıcam.. kuponu olan arkadaşlar ne aldıklarını söylerseler yardımcı olurlar:S

bende bi bakimmm yaa şu siteye.. yok kuzum annem eve sokmaz zaten her tarafım tabak oldu

Merhabaa kızlarrrrr nasılsınız??

ne kuponları bakıyım işime yararsa bende alayım:) bana bi bilgi verin gelincikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…