'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun tatlım dikkat et sanada bol vitamin almanı öneriyorum söyle aşkına bol bol güzel mesaj atsınn seni hasta görmek istemiyoruz biz

bol bolu bırak 1,2 tane atsa razıyım artık hiç msjlasmıyoruz nerdeyse konusursak günde bikaç kere 5 er dk.o eskisi gibi ilgili değiliz ahh o 2yıllık ilgi her dk.msjlas olmadı ara varya özlüyorum o günleri ama hayat şartları bugünlere getirdi ama bunada şükür diyorum inş.o eski ilgimiz geri döner çok güzeldi yaaaaa
ama dün aradıgında ve sabah çok güzel konustu hasta olcam die eşek yaa ama her dk.öle olmak istiyorum yine ben ya biz böle değildik rabbim ama yaa çok şükürrr yine

geçmiş olsun tatlım dikkat et sanada bol vitamin almanı öneriyorum söyle aşkına bol bol güzel mesaj atsınn seni hasta görmek istemiyoruz biz

bol bolu bırak 1,2 tane atsa razıyım artık hiç msjlasmıyoruz nerdeyse konusursak günde bikaç kere 5 er dk.o eskisi gibi ilgili değiliz ahh o 2yıllık ilgi her dk.msjlas olmadı ara varya özlüyorum o günleri ama hayat şartları bugünlere getirdi ama bunada şükür diyorum inş.o eski ilgimiz geri döner çok güzeldi yaaaaa
ama dün aradıgında ve sabah çok güzel konustu hasta olcam die eşek yaa ama her dk.öle olmak istiyorum yine ben ya biz böle değildik rabbim ama yaa çok şükürrr yine

tatlımm inşallah Allah'ın izniyle herşey eskisi gibi olur.. sen gönlünü ferah tut.. pozitif düşün pozitif olsun

benim anneme verdiğim için hem para atıyoruz hemde kendime ayırdığımda modası geçmicek şeler aldım şimdilik 5 nevresim ve 1 yatak örtüm var annem yükte ağır değerli şeyler al diyor işte şimdi belki havlu bornoz alcaz ara ara birden alınca pahalı oluyor ara ara dolaşırken alcaz

anneme veririm canım bakalım belki istediğim gibi 120 metrekare yada 140 metrekare evim olur en başından öyle olursa harika olur herşey

ocakta kartla düdüklü ve günlük yemek takımımı alcam sonra temmuzda anneciğim alcak diğerlerini nişan yapmak istiyordum vazgeçtim söz olsun bitsin nişanda evde olsun hattaha

darısı basıma... bizim işleri bitirmek mumkun degil habire arkası geliyo...

ki daha fuar zamanlarını görmedim kimbilir o zaman basıma ne cicekler acılcak

gecmiş olsun yagmurrr

canım sen altından kalkarsınn.. bizmde bu ara duruldu yine başlar.

diyorum ya buna da şükür
ama inş.hersey eskisi gibi çok çok güzel olcak yaa aminn

inşallah tatlıımmm..

nişanı dışarda yapmak çok masraf ben muhtemelen aile arası evde bi tören yapıcam.. bende bi ayırabilsem kenara para iyi olcak ama ne mümkünn..

hoşgeldin canımm.. nasılsıınn

canım bende artık dışarda istemiyorum hattaha hiç gerek yok masrafında değilim ama hengameyle uğraşamam yaz sıcağında zaten ağustos 20 gibi askere giderse o arada oruçlu oruçlu koşuşturamam ailemede derim düğünü güzel yaşın nişana 6 7 milyar harcıycağına düğün için yemeksiz açıkhavada güzel bir organizasyon yapın derim annemin içinde kalcak off bide millet nişan yapmayınca kınıyo bişide beğenmiyo napcam ben isticek kesin nişan

topluca cvplıyım madem kızlar kime yazıcamı sasırdm
iyiyim bende bu akşam ceyizlik yorganmda yattm halamda almıstı aynısından hiç üşümedm ki hemde yumus yumus uyumusummm
pisiciklerm kargolanmıs bu gün annem alcak belkide gelmiştir bile akşam olsn da eve gidicem 5te giriorm bu gün mağazaya toriumda son günümm
gizoşm düdüklüde napmaya karar verdn 2 tane mi alcan, çok yorulma bu arada bu kdr dinlen kuzumm hasta olursn valla
kurabiyem dişin ne alemde beklemedemisn hala

ay canım valla ben masrafınıda düşünüyorum az buz değil yani dediğin gibi düğünü daha güzel yaparsınn.. ama tabii anneciğinde istiyosa bişi diyemem.. benimkiyle pek konuşulmadığından bu konular bizimkiler ne düşünür bilmiyorum

benim annem daha sevdiceğimi bilmeden hayalini anlatıyordu herkese ben kızıma şunu bunu yapcam die şok oluyordum onun istediği benim değil valla

nilim capacity seni bekliyor mutlu ve güzel günler

4,5 litre alcam cevahire gidip arkadaşımada hediye bakmam lazım bakalım canım bide barnardoda günlük yemek takımının parçalarına bakcam maaşın ilk günü onları alırım bakalım düdüklüyüde 50 50 öderim canım sorma çok yoruluyorum ne olucak böyle bilmiyorum yol yordu beni

benim annemi öyle görsem böle olurdum kaşım gözüm ayrı oynardı annem kpssye ve dgs ye benden daha çok odaklı bana çalışma programı çıkarıyo testlerimi kontrol ediyo falan o derece

benim annemi öyle görsem böle olurdum kaşım gözüm ayrı oynardı annem kpssye ve dgs ye benden daha çok odaklı bana çalışma programı çıkarıyo testlerimi kontrol ediyo falan o derece

hayal kuruyor iyi hoşta umarım onu yanıltmam akşam çalışıyorum evi sesizleştiriyor kpss ye bakıyorum ama dün çok kötüydüm ben hiç bişicik yapamadım yemeğimi bile o yedircekti çok kötüydüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…