'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nilim cevahire gidicem arkadaşıma hediye almaya bakarım mağazaya kolayyaşam diye bir site var ordada ucuzdu ben 4,5 litre alcam kararımı verdim

Bence de 4,5 litre yeter bir de ikili setler var 6 ve 4,5 lt diye ben onu almayı düşünüyorum.

o ne kadar canım 4,5 ideal şimdilik gibi geldi yemekleride o tencerede öğrenirim artık

saol tatlımm iyiyimm

gizemcim sen nasılsın canım?

dün 9 da uyudum eve heryerde uyuyarak geldim tren metrobüs baya kötüydüm çok yorgunum bugnlerde canım sen nasılsın

o ne kadar canım 4,5 ideal şimdilik gibi geldi yemekleride o tencerede öğrenirim artık

dün 9 da uyudum eve heryerde uyuyarak geldim tren metrobüs baya kötüydüm çok yorgunum bugnlerde canım sen nasılsın

kıyamam canım yaa yılsonu ya işleriniz mi yoğun?? :26: dikkat et kendine bol bol vitamin al hasta olma havalarda malum kötü ben iyiyim işteyim bu ara boşum öyle bakınıyorum :44:

Canım bak şöyle tefalin ki 8+4,5 lt 514-648 TL arasında.

Fissler 6+ 3,5 lt bence bu daha iyi 392-556 Tl arası akakçe fiyat karşılaştırma sitesinde.

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $612_IMAGE_BIG.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 20
kıyamam canım yaa yılsonu ya işleriniz mi yoğun?? :26: dikkat et kendine bol bol vitamin al hasta olma havalarda malum kötü ben iyiyim işteyim bu ara boşum öyle bakınıyorum :44:

aslında yılsonu yoğunluğuda yok şu ara vitamin fikri aklıma geldi çok çok kötüyüm ruh gibi dolanıyorum ortalarda 9 da uyudum ama görsen acırdın bana sabah kalktığımda saç baş ayrı biryerdeydi bu havada mecbren elbise giydim kıyafet hazrlammştm askıda ne bulsm giycektm elbise geldi elime halim kötü

Canım bak şöyle tefalin ki 8+4,5 lt 514-648 TL arasında.

Fissler 6+ 3,5 lt bence bu daha iyi 392-556 Tl arası akakçe fiyat karşılaştırma sitesinde.

canım doğru çok mantıklı hattaha ben temmuz ayında jumbodan tencere seti alırsam onlar minnakmış gördüm 1 düdüklü yada bu kampanyadaki gibi 2 düdüklü alabilirim , bide korkmazdan 4 lü set var yine çelik kapaklı onu alcam 7 tencere 1 düdüklü normalmi acaba jumbolar minikti çünkü derin tencere istiyorum korkmazdakiler hoştu açıkçası kuzenlerim alabildiğince al çok lazım oluyor tencere evlenirken hepsini hallet dediler ki bizim aile geniş

ya arkadaşlar bugün çok sıkkınım nolur güzel şeyler paylaşalım

Hayırdır canım ne oldu...

Bizde tefal clipso ikili set var senelerdir kullanıyoruz annem gayet memnun hem bunun bir de normal cam kapağı da oluyor tencere olarak ta kullanılabiliniyor. Annem de ikili alalım diyor. Fissler alıcam ben ama tefalden daha çok methini duyuyorum ama yine de kararsızım.

ah canım çok dikkat et ya kendine.. canım çok almaya alırsın ama bi de onları nereye yerleştireceğini düşün ben işin o kısmına çok takılıyorum malesef :26::26:

ben evlilikle ilgili hiç bir hazırlık yapamıyorum sadece para biriktiriyorum nasılsa her geçen gün yeni yeni şeyler çıkıo

evet canım ama sonradan da çok sıkışmazmı insan benim arkadaşlarımda öle para attılar kenara yeni bişeyler çıkar diye kızların çeyizini sererken bile öle çok eksikler çıktıki hepimiz perişan olduk :26:

hayırdır canım?

iyidir balım nolsun sende ne var ne yok

hoşbulduuuuk

vallahi canım işteyim boşum bakınıyorumm öle iyiyim yani

iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın?biraz burnum akıyor yanımda ark.griptee kapmasam bari ama aşkımın güzel sözleri iyi ediyor yaff

geçmiş olsun tatlım dikkat et sanada bol vitamin almanı öneriyorum söyle aşkına bol bol güzel mesaj atsınn seni hasta görmek istemiyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…