Haklısın bence de süper olur :)))
Günaydınlaaaaarrrr...
nasılsın canımm..
nilim cevahire gidicem arkadaşıma hediye almaya bakarım mağazaya kolayyaşam diye bir site var ordada ucuzdu ben 4,5 litre alcam kararımı verdim
İyiyim canım sen nasılsın?
nilim cevahire gidicem arkadaşıma hediye almaya bakarım mağazaya kolayyaşam diye bir site var ordada ucuzdu ben 4,5 litre alcam kararımı verdim
Bence de 4,5 litre yeter bir de ikili setler var 6 ve 4,5 lt diye ben onu almayı düşünüyorum.
saol tatlımm iyiyimm
gizemcim sen nasılsın canım?
o ne kadar canım 4,5 ideal şimdilik gibi geldi yemekleride o tencerede öğrenirim artık
dün 9 da uyudum eve heryerde uyuyarak geldim tren metrobüs baya kötüydüm çok yorgunum bugnlerde canım sen nasılsın
o ne kadar canım 4,5 ideal şimdilik gibi geldi yemekleride o tencerede öğrenirim artık
dün 9 da uyudum eve heryerde uyuyarak geldim tren metrobüs baya kötüydüm çok yorgunum bugnlerde canım sen nasılsın
ben geldim kiiiiiiii günaydınnn
günaydın kızlar
ben geldim kiiiiiiii günaydınnn
günaydın kızlar
kıyamam canım yaa yılsonu ya işleriniz mi yoğun?? :26: dikkat et kendine bol bol vitamin al hasta olma havalarda malum kötüben iyiyim işteyim bu ara boşum öyle bakınıyorum :44:
Canım bak şöyle tefalin ki 8+4,5 lt 514-648 TL arasında.
Fissler 6+ 3,5 lt bence bu daha iyi 392-556 Tl arası akakçe fiyat karşılaştırma sitesinde.
ya arkadaşlar bugün çok sıkkınım nolur güzel şeyler paylaşalım
hoşgeldinn tatlım.. günaydın nasılsınn??
günaydın canım.. nasılsın? keyifler nasıl?
Hoşgeldiniz günaydınnnn...
ya arkadaşlar bugün çok sıkkınım nolur güzel şeyler paylaşalım
aslında yılsonu yoğunluğuda yok şu ara vitamin fikri aklıma geldi çok çok kötüyüm ruh gibi dolanıyorum ortalarda 9 da uyudum ama görsen acırdın bana sabah kalktığımda saç baş ayrı biryerdeydi bu havada mecbren elbise giydim kıyafet hazrlammştm askıda ne bulsm giycektm elbise geldi elime halim kötü
canım doğru çok mantıklı hattaha ben temmuz ayında jumbodan tencere seti alırsam onlar minnakmış gördüm 1 düdüklü yada bu kampanyadaki gibi 2 düdüklü alabilirim , bide korkmazdan 4 lü set var yine çelik kapaklı onu alcam 7 tencere 1 düdüklü normalmi acaba jumbolar minikti çünkü derin tencere istiyorum korkmazdakiler hoştu açıkçası kuzenlerim alabildiğince al çok lazım oluyor tencere evlenirken hepsini hallet dediler ki bizim aile geniş
aslında yılsonu yoğunluğuda yok şu ara vitamin fikri aklıma geldi çok çok kötüyüm ruh gibi dolanıyorum ortalarda 9 da uyudum ama görsen acırdın bana sabah kalktığımda saç baş ayrı biryerdeydi bu havada mecbren elbise giydim kıyafet hazrlammştm askıda ne bulsm giycektm elbise geldi elime halim kötü
canım doğru çok mantıklı hattaha ben temmuz ayında jumbodan tencere seti alırsam onlar minnakmış gördüm 1 düdüklü yada bu kampanyadaki gibi 2 düdüklü alabilirim , bide korkmazdan 4 lü set var yine çelik kapaklı onu alcam 7 tencere 1 düdüklü normalmi acaba jumbolar minikti çünkü derin tencere istiyorum korkmazdakiler hoştu açıkçası kuzenlerim alabildiğince al çok lazım oluyor tencere evlenirken hepsini hallet dediler ki bizim aile geniş
ben evlilikle ilgili hiç bir hazırlık yapamıyorum sadece para biriktiriyorum nasılsa her geçen gün yeni yeni şeyler çıkıo
hayırdır canım?
iyidir balım nolsun sende ne var ne yok
hoşbulduuuuk
hoşgeldinn tatlım.. günaydın nasılsınn??
günaydın canım.. nasılsın? keyifler nasıl?
Hoşgeldiniz günaydınnnn...
iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın?biraz burnum akıyor yanımda ark.griptee kapmasam bari ama aşkımın güzel sözleri iyi ediyor yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?