nasılsınız bakalm kızlaaarrrrr
kızlaarr çok kötüyüm yaa lavaboya girdim az önce yüzüğümüde cebime koymuştum ellerimi yıkarken suyla temas edip sararıyo ya beyaz altın öle olmasın diye nasıl oldu anlamadım tuvaletin içine düştüçok üzgünüm yaa murat almıştı ona sölersem kızmaz ama üzülür çok moralim bozuldu çok üzgünüm zaten sabahtan beri bi tersliktir gidiyo
kızlaarr çok kötüyüm yaa lavaboya girdim az önce yüzüğümüde cebime koymuştum ellerimi yıkarken suyla temas edip sararıyo ya beyaz altın öle olmasın diye nasıl oldu anlamadım tuvaletin içine düştüçok üzgünüm yaa murat almıştı ona sölersem kızmaz ama üzülür çok moralim bozuldu çok üzgünüm zaten sabahtan beri bi tersliktir gidiyo
sifonu çekmeden alsaydın kuzum yaa çaresi bulunurdu:44: üzülme diyemicem ama yaa bende olsam üzülürdüm aama yenisini alır sana ilki gibi olmasa da
yaa klozet olsa haklısın alınırdı belki ama normal tuvalet olunca off ya
saol tatlım sen nasılsıınnn??
iyiyiiiiiiiizzzzzzzzzzz
seni sormalı??
bende iyiym kızlar saoln, bu gün tatilm ya hala çıkamadm yataktanheyy dünyalı hoş geldin:)
cnm üzme kendini daha güzelleri alınıcakmıs demekkii, olabilio bazen böle aksilkler yapcak bişi yok, berfin ne güzel söylemiş murat gitmedi ki yüzük gittikızlaarr çok kötüyüm yaa lavaboya girdim az önce yüzüğümüde cebime koymuştum ellerimi yıkarken suyla temas edip sararıyo ya beyaz altın öle olmasın diye nasıl oldu anlamadım tuvaletin içine düştüçok üzgünüm yaa murat almıştı ona sölersem kızmaz ama üzülür çok moralim bozuldu çok üzgünüm zaten sabahtan beri bi tersliktir gidiyo
200tl miinilim hoşgeldin
korkmazlar tekrardan yayınlandı ama kararımı verdim annemin sarımsak ezicisini felan korkmazdan alcam ama kendikimleri fisler yapabilirim 60 a 6 adet olucak gayette iyi normalde 200 geliyorlar
evt bende gördm ama yarm saat sonra kullanılıo sanırm 11:59daKızlar evimister için kodlar verilmiş bilginize kupon numaralarını görebiliyoruz.
bende iyiym kızlar saoln, bu gün tatilm ya hala çıkamadm yataktan
cnm üzme kendini daha güzelleri alınıcakmıs demekkii, olabilio bazen böle aksilkler yapcak bişi yok, berfin ne güzel söylemiş murat gitmedi ki yüzük gitti
200tl miio ne yaw öle, çelk mi alıcaksn gizem sen mutfak gereçlerini?
evt bende gördm ama yarm saat sonra kullanılıo sanırm 11:59da
kuzum teflon ve çelik çkb de çıkanlardan hariç onun içinde olmayan spagetti maşası dondurma koyucu patates ezici konserve açacağı sarımsak ezici dün paylaştıkları çelik idi onları alcam fisslermi korkmazmı olsun die düşünüyorum
tefalden yada başka bir markadanda teflon alcam canım
gülden üzme kendinikeşke olmasaydı ama oldu. yapıcak bişey yokki:S olması gerekiyodu die düşün..
hem sen o yüzüğü murat için taktın.d murat gitmediki yüzük gitti.d
Çok üzüldüm canım ya tüh aksilik işte.
ya inanmıyorum cnm yaa(( keske masana koyup gitseydin madem alaturka wc idi uff nese olmuşa çare yok yenisi gelir ne yapalım hayırlısı böleymiş
nerden alıosn giz? kim tutuo nasılyani anlamadm:)kesme tahtasını kim tutuyorsa dövcem korkmazın kesme tahtası bıçak seti ve servis setlerini alıyorum ihtiyacım olan ne var ise
haklısın canım ama yinede çok üzüldüm ne blm şu an elim bile öyle tuhafki
sabahtan beri bi aksiliktir gidiyo canım ya
yaa işte unutmuşum çıkarmayıı üşendimde geri dönüp bırakmaya keşke üşenmeseydimhaklısın ama çok üzüldüm
muratla konuştum üzülme yine alırım ben burdayım ya dedi ama o da üzülmüştür kesinbirine sahip çıkamadım ötekinede çıkamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?