'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlaarr çok kötüyüm yaa lavaboya girdim az önce yüzüğümüde cebime koymuştum ellerimi yıkarken suyla temas edip sararıyo ya beyaz altın öle olmasın diye nasıl oldu anlamadım tuvaletin içine düştü çok üzgünüm yaa murat almıştı ona sölersem kızmaz ama üzülür çok moralim bozuldu çok üzgünüm zaten sabahtan beri bi tersliktir gidiyo

nilim hoşgeldin

korkmazlar tekrardan yayınlandı ama kararımı verdim annemin sarımsak ezicisini felan korkmazdan alcam ama kendikimleri fisler yapabilirim 60 a 6 adet olucak gayette iyi normalde 200 geliyorlar

sifonu çekmeden alsaydın kuzum yaa çaresi bulunurdu:44: üzülme diyemicem ama yaa bende olsam üzülürdüm aama yenisini alır sana ilki gibi olmasa da

Son düzenleme:

gülden üzme kendini keşke olmasaydı ama oldu. yapıcak bişey yokki:S olması gerekiyodu die düşün..
hem sen o yüzüğü murat için taktın.d murat gitmediki yüzük gitti.d

Çok üzüldüm canım ya tüh aksilik işte.

güldencim ya aynı şey başıma gelse üzülürdüm üzülmekte haklısın ama hiçbir maddi şey özelliklede yüzük senden ve sevginden önemli değil o olmasada olur canım benim maddiyatın yenisi gelir üzülme

bende yüzüğümü hep çöv kovasına atıyordum yanlışlıkla elimi yıkadıktan sonra ahh neler başına geldi hala benimle die şükrediyorum

saol tatlım sen nasılsıınnn??

iyiyiiiiiiiizzzzzzzzzzz
seni sormalı??

heyy dünyalı hoş geldin:)
bende iyiym kızlar saoln, bu gün tatilm ya hala çıkamadm yataktan
cnm üzme kendini daha güzelleri alınıcakmıs demekkii, olabilio bazen böle aksilkler yapcak bişi yok, berfin ne güzel söylemiş murat gitmedi ki yüzük gitti
nilim hoşgeldin

korkmazlar tekrardan yayınlandı ama kararımı verdim annemin sarımsak ezicisini felan korkmazdan alcam ama kendikimleri fisler yapabilirim 60 a 6 adet olucak gayette iyi normalde 200 geliyorlar
200tl miio ne yaw öle, çelk mi alıcaksn gizem sen mutfak gereçlerini?

Kızlar evimister için kodlar verilmiş bilginize kupon numaralarını görebiliyoruz.
evt bende gördm ama yarm saat sonra kullanılıo sanırm 11:59da

kuzum teflon ve çelik çkb de çıkanlardan hariç onun içinde olmayan spagetti maşası dondurma koyucu patates ezici konserve açacağı sarımsak ezici dün paylaştıkları çelik idi onları alcam fisslermi korkmazmı olsun die düşünüyorum

tefalden yada başka bir markadanda teflon alcam canım

kızlar bişey daha ben smdi bu tencere takımını alırsam tefalden herseyini düşündm, dışının yarısı parlak alt tarafları satenden, bu tenreleri temzlerken çizilirmi acaba? bide sapları metal olduğundan ocaktan alırken yanmasn die tantitonidn sunları alsam işimi görürmü bide çok sevdm bu takımı ama bunlar düşündürüo beni

anladm giz benm teflonlar daha gelmedi ama güzelmiş brabantianın maddesinden dediler, teflon düşünmicemde çelik olarak bende sarmısak ezici almıstm ama sanırm onu anneme vericem onun ihtiyacı var smdi ben ikeadakini alıcam o çok güzeldi, dondurma kaşğımı almıstm zaten pizza kesici bıcak düşünmüorm benm bıçak setinin maşallahı var:) börek maşası ve pasta spatulası alıcam bende 2li servisler oluo ya onlardan

gülden üzme kendini keşke olmasaydı ama oldu. yapıcak bişey yokki:S olması gerekiyodu die düşün..
hem sen o yüzüğü murat için taktın.d murat gitmediki yüzük gitti.d

haklısın canım ama yinede çok üzüldüm ne blm şu an elim bile öyle tuhafki

Çok üzüldüm canım ya tüh aksilik işte.

sabahtan beri bi aksiliktir gidiyo canım ya

ya inanmıyorum cnm yaa(( keske masana koyup gitseydin madem alaturka wc idi uff nese olmuşa çare yok yenisi gelir ne yapalım hayırlısı böleymiş

yaa işte unutmuşum çıkarmayıı üşendimde geri dönüp bırakmaya keşke üşenmeseydim haklısın ama çok üzüldüm
muratla konuştum üzülme yine alırım ben burdayım ya dedi ama o da üzülmüştür kesin birine sahip çıkamadım ötekinede çıkamam ben

kesme tahtasını kim tutuyorsa dövcem korkmazın kesme tahtası bıçak seti ve servis setlerini alıyorum ihtiyacım olan ne var ise

Öyle düşünme bundan sonra daha dikkatli olursun merak etme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…