bnde hep o yorumlar yznden çok kararsızım cnm zaten erkek arkadaşm alcakmıs ceyizine çok istiomus al dedm bende, yarm saatte pişirioms ve çıkır çıtır olmuomus buharda olduğı için, bazıları da tam tersini söylüo ne bilm:sCanım acrify da çok pahalı bir de bir patates kızartmasını yarım saatte pişiriyor. Benim teyzem de var süs diye duruyor öylece. Bazıları da çok iyi diyor. Bilemiyorum yani. Şu arzumun çok fonksiyonlu olması beni cezbediyor 180 tl civarı hem de ucuz. Belki alabilirim o yüzden. Sağol yorumun için.
bnde hep o yorumlar yznden çok kararsızım cnm zaten erkek arkadaşm alcakmıs ceyizine çok istiomus al dedm bende, yarm saatte pişirioms ve çıkır çıtır olmuomus buharda olduğı için, bazıları da tam tersini söylüo ne bilm:s
kızlaarrr o sabah koyduğum servis setinin siyahı grisi beji falan varr korkmazın sitesinde gördüm şimdi :26:
kızlaarrr o sabah koyduğum servis setinin siyahı grisi beji falan varr korkmazın sitesinde gördüm şimdi :26:
sen zaten morunu istemiomuydn ama cnm?
canım evimister de de var ben mavisini, siyahını, gri ve bejini görebiliyorum. Bence gri yada siyah olan güzel.
evet güzel tatlım benim mor takıntım var aldıklarımın hepsini bigün koyma fırsatını bulursam görürsünüz herşeyim mor ve tonları
Muhakkak koy da görelim merak ettim şimdi...
annem evde yokken bigün hepsini tek tek resimleyip koyucam..
Tamam canım bekliyoruz :))
aslında benimde çeyiz topiğim var ama orda pek bişiyim yok üstüne baya baya şey aldım ama o sıra hiç girmediimden eklemek nasip olmadı
güünaaydınlaaarr gwlincikleriimm
Berfoom bana msj atmışın ama ben kredi kartı kullanmıyorum bebikoomm o yuzden ınternetten alısverıste yapmıyorum havale yoluyla alımlarda falan bıkac kere yaptım ama onlarında hepsı sevgilicige hedıyeydı dısarı cıkıp dolasıp hazırlayamıyodum suprızı netten halledıyodum anlamasın dıyee
Canım artık biraz tünaydınn oldu sanırsam :)) Hoş geldin :)
sabah 6 bucukta byattı ama minnakınnhoşbuldum canımmm nasılsııınnn bakalımmm
İyiyim canım sen nasılsın? Hayırdır ne yaptın sabah 6 ya kadar?
hastayım tatlııımmm gece ateslendım ama terle attım cok sukur sanırımm daha ıyııımm buguunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?