'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bnde hep o yorumlar yznden çok kararsızım cnm zaten erkek arkadaşm alcakmıs ceyizine çok istiomus al dedm bende, yarm saatte pişirioms ve çıkır çıtır olmuomus buharda olduğı için, bazıları da tam tersini söylüo ne bilm:s

Valla benimki de illa ondan alalım diyor ama ben teyzemler de yedim patates kız. yapmıştı katur kutur da hiçte iyi değildi. Bilmiyorum belki de kullanmasını beceremedi. Herkes farklı söylüyor.

kızlaarrr o sabah koyduğum servis setinin siyahı grisi beji falan varr korkmazın sitesinde gördüm şimdi :26:

güünaaydınlaaarr gwlincikleriimm

Berfoom bana msj atmışın ama ben kredi kartı kullanmıyorum bebikoomm o yuzden ınternetten alısverıste yapmıyorum havale yoluyla alımlarda falan bıkac kere yaptım ama onlarında hepsı sevgilicige hedıyeydı dısarı cıkıp dolasıp hazırlayamıyodum suprızı netten halledıyodum anlamasın dıyee

Canım artık biraz tünaydınn oldu sanırsam :)) Hoş geldin :)

nazım hoşgeldin kuzum, daha iyi oldun mu?
kızlar tencere setini iyice bi araştırdm ama sitede maxi boyu satışta ben midi boyunu istiodm küçük küçük olsnlr die
resm buldm kıyasladm burdakilern en büyük 2 boyuyla en küçük 2 boyu var setin içinde
benm istediğim en büyük haricindeki midi setti oysaki uff çok sanssızım kuponumu bunda harcayamıcam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…