'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nil tencereler hakkın bi bilgim olmadı için yazamadım.d

ama metal olmasa sapları daha iyi olur sanki..

bunu almayı düşünüyorum. varmı bilgin:S

nerden alıosn giz? kim tutuo nasılyani anlamadm:)

niloşşş o kesme tahtasını alamazisem çatlarım yahuu yok ortada

kuponumuda kullanamyorum bayıljagımmm

Eki Görüntüle 311019

bende bunu alcam ama kuponlarımı kullanamıyorum şimdilik en güzeli bu gibi

Eki Görüntüle 311019

hiç bilmiorm hi cnm korkmazn sanırm iyidir, ama ben nedense çok makaslı ve fazla parçalı sevmiorm bide standlıysa.. tezgah üstünde durucaksa olabildiğince az ayrıntısı olsn derm, ama ben her parçsını kullanırm dersen güzel

canım satenlerin çizildğini söylemişlerdi bana hoş bana çatal bıçak takımı için söylediler ama eğer aynı malzemedense onlarında çizilme ihtimali var almak istersen tantitonideki o şeylr adı neyse aklıma gelmiyo gayet mantıklı canımm.. takım çok şık duruyo cidden.. iyice bi araştır istersen sor çizilirmi falan diye öle karar verirsin.. :44:

Kuponunuz eklenemiyor. Lütfen tekrar deneyin.

bu uyarıyı aşabilen sölesinn sitemi yoğun anlamıyorum umarım alabilirim cicilerimi

Eki Görüntüle 311019

korkmazın bıçak setini evdede kullanıyoruz biz annem memnun canım :44:
kızlar bi de şimdi seramik bıçaklar çıkmış fikir sahibi olan varmı? acaba onlardanda almalımıyız :44:

bende çizilmesin die parlak almıstm cnm özellkle, yaa hiç de sevmem tencere üstünde çizikler neden böyle üretmişlrki, yani tefalde bunu yaparsa ne diym:) telle fln ovulmadığı sürece bence bişi olmaz da, bilemiormsüngern diğer tarafı çizermi:s

korkmazın bıçak setini evdede kullanıyoruz biz annem memnun canım :44:
kızlar bi de şimdi seramik bıçaklar çıkmış fikir sahibi olan varmı? acaba onlardanda almalımıyız :44:

bence çelik bıcak en iyisidir seramik fln hikaye, bi kere sağlam deilmş gibi gelio bana:s
ne bilm tavalarını da seramk alanlar var ama ben düşünmüorm bile, sen çelkten şaşma cnm

vallahi tatlım bilmiyorum yaa satenlerde çok şık duruyo ama ben saten aldım çatal bıçak takımını :26: ya şimdi misal şöle düşünelim bildiğimiz set üstü ocaklr varya ya da farketmez fırınlı ocak onları çiziyo bu süngerlerin arka tarafı :44: çok dikkatli kullanmak lazım :26:

Kızlar dün paylaşmıştım ama yorum yapmayanlarda yorum yapabilir mi? Sizce nasıldır?

Arzum Aşçıbaşı Çok Fonksiyonlu Pişirici 6 farklı pişirme özelliği (yavaş pişirici, fritöz, kızartıcı, buharlı pişirici, sote pişirici, ızgara) ile mutfağınızda bir devrim yaratacak! 3,5 litre kapasitesi, çıkarılabilir ve yapışmaz teflon haznesi, cam üst kapağı, kızartma sepeti ve tutma kolu, 60 °C-190 °C termostat aralığı ile Arzum Aşçıbaşı ile farklı lezzetler yaratmak eskisinden çok daha kolay olacak.

Bir de korkmazın şu fritözü ?

bence çelik bıcak en iyisidir seramik fln hikaye, bi kere sağlam deilmş gibi gelio bana:s
ne bilm tavalarını da seramk alanlar var ama ben düşünmüorm bile, sen çelkten şaşma cnm

seramik tavalar çok sağlıklıymışşş öle diyolar.. ben bıçaklara baktım cidden çok ince banada elimde kırılcak gibi geldii :26: hatta o gün bıçak seti alıcaktım benim beğendiğimde standlı korkmazındı ama 5 parçaydı makası falan yoktu.. dedimki bekliyim tecrübeli birilerine falan sorarım ona göre karar veririm dedim.. bende ötekileri alıyım bari o zamn :26::26: resmini blabilirsem koyarım fikirlerinizi sölersiniz

cnm biz ocağımızı dokunmatk gibi olanlar varya onlardan alıcaz altının deilde ben mat olan yan kısımlarınn çizilmesinden korktm, nese biraz daha düşünelm bakalm naısl olsa hemen almıorm

arzum daha iyi gibi sanki cnm bu durumda, valla fritöz bilgm sıfr:S
actifry düşünüorz biz ilerde ne alırm bilmiorm garantisi başlamasn die smdiden almıcam onu biliorm sadece:)

arzum daha iyi gibi sanki cnm bu durumda, valla fritöz bilgm sıfr:S
actifry düşünüorz biz ilerde ne alırm bilmiorm garantisi başlamasn die smdiden almıcam onu biliorm sadece:)

Canım acrify da çok pahalı bir de bir patates kızartmasını yarım saatte pişiriyor. Benim teyzem de var süs diye duruyor öylece. Bazıları da çok iyi diyor. Bilemiyorum yani. Şu arzumun çok fonksiyonlu olması beni cezbediyor 180 tl civarı hem de ucuz. Belki alabilirim o yüzden. Sağol yorumun için.

banada arzum daha mantıklı geldi hem daha fonksiyonlu canımm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…