- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
nazım hoşgeldin kuzum, daha iyi oldun mu?
kızlar tencere setini iyice bi araştırdm ama sitede maxi boyu satışta ben midi boyunu istiodm küçük küçük olsnlr die
resm buldm kıyasladm burdakilern en büyük 2 boyuyla en küçük 2 boyu var setin içinde
benm istediğim en büyük haricindeki midi setti oysakiuff çok sanssızım kuponumu bunda harcayamıcam yani
Eki Görüntüle 311080
hastayım tatlııımmm gece ateslendım ama terle attım cok sukur sanırımm daha ıyııımm buguunn
Eki Görüntüle 311085
giz bunu anlamtan vaz geçtim.. kaba duruyo bnce
bide satırmıdır nedir kocamn şey mevcut onda..
mutfakğımda olasa bile korkarım bn ondan
Eki Görüntüle 311086
yarında buna bakıcam dışarda.. kçkse bundan alırım
güünaaydınlaaarr gwlincikleriimm
Berfoom bana msj atmışın ama ben kredi kartı kullanmıyorum bebikoomm o yuzden ınternetten alısverıste yapmıyorum havale yoluyla alımlarda falan bıkac kere yaptım ama onlarında hepsı sevgilicige hedıyeydı dısarı cıkıp dolasıp hazırlayamıyodum suprızı netten halledıyodum anlamasın dıyee
sen baktınmı gidip canım
nazım hoşgeldin kuzum, daha iyi oldun mu?
canım evimister.com a bak.. istediğin bişey varsa ben sana 25lik yada 50tlik çek alırım.d
nasıl oldun bebik
kuzum dün dedim ateşnde çıkar die salgın varmış gittinmi doktora kuzum
ben bunu toriumda gördm cnm çok küçük deil çok da büyük deil standı ideal ama benmki gibi biraz ağır,Eki Görüntüle 311085
giz bunu anlamtan vaz geçtim.. kaba duruyo bnce
bide satırmıdır nedir kocamn şey mevcut onda..
mutfagımda olsa bile korkarım bn ondan
Eki Görüntüle 311086
yarında buna bakıcam dışarda.. kçkse bundan alırım
iyiyim bende kuzum ya bu gün yarn tatilm cuma günü de bakırköydeym kısmetse, tencere seti bakıorm kendime küçük olsnlar dedm ama sitede de büyük boyları satıştaymıs, minik olanları araştırcam smdi, resmlerde görüncede iyice içime sindi çok minnoş hele minik boylara bayıldım, saten yada demir saplı olmasını sorun etmicem
daha iyiiim bebiim hoşbuldummm, sen napoosunn çeyiz meleğiiim
evet canım öğlen baktım..
bn mutfagımı siyah kırmızı düşüyorum. kçk ev aletlerinide siyah yada kırmızı alıcam..
buda olmaz.. bence kabaydı..
ya herşeyi bırak satırı var die almaktan vazgeçtim
ben bunu toriumda gördm cnm çok küçük deil çok da büyük deil standı ideal ama benmki gibi biraz ağır,
tencerelerdede almak çok isterm ama sos tenceresiyle en küçük boyu kullanabilicem 2 tencereye 120tl veremem, diğer boyutlar zaten benm hisardakiyle aynı fazladan alıp da napıcamki, bi yerde yada bakırköyde tefalin mağazasında 120ye kdr düşerse midi boyu onu alırm kuponları da başka seyde harcarm tavalarda fln
iyiyim bende kuzum ya bu gün yarn tatilm cuma günü de bakırköydeym kısmetse, tencere seti bakıorm kendime küçük olsnlar dedm ama sitede de büyük boyları satıştaymıs, minik olanları araştırcam smdi, resmlerde görüncede iyice içime sindi çok minnoş hele minik boylara bayıldım, saten yada demir saplı olmasını sorun etmicem
dediğim gibi cnm çok küçük deil baştan söliym ama ideal boyutta bernardodakileri gördn mü bilmiorm ama onlar gibi, gayet kaliteli ama pişman olmassn bence şık duruo ayrıca, tahta renklilerden daha güzel siyahozman haklısın. bilmiodum onu:) tefali takip et ozman:)
bıcak setide byk değil dımı nil.. kocaman durmasında
ooh hadi gel artıkımm dibimeeminik minikk tencereciklleer mmm yerim onnarı beennnn
bugun korkmasın tahtasını gördüm.. sogudum resmendediğim gibi cnm çok küçük deil baştan söliym ama ideal boyutta bernardodakileri gördn mü bilmiorm ama onlar gibi, gayet kaliteli ama pişman olmassn bence şık duruo ayrıca, tahta renklilerden daha güzel siyah
:
bugun korkmasın tahtasını gördüm.. sogudum resmen
siyah daha şık duruyor dediğin gibi.. kupunda varya. baya uyguna gelir işte. tşk ederim:)
bak bak bak şunaa büyümüüüşşteee uyguna gelcek şeyler hesap ediyooomuuşş beniim fındığğıımmNil yeni bi çeyiz meleği yetiştirdi resmenn
nilde gçen öyle diodu. tam bi çeyiz cavanarı yetiştimşim die..
napim yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?