'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu parça:)
bn kupnu burda kullan. bu takımıda aradan çıkar:9

Eki Görüntüle 311085

giz bunu anlamtan vaz geçtim.. kaba duruyo bnce
bide satırmıdır nedir kocamn şey mevcut onda..
mutfagımda olsa bile korkarım bn ondan

yarında buna bakıcam dışarda.. kçkse bundan alırım

Son düzenleme:

canım evimister.com a bak.. istediğin bişey varsa ben sana 25lik yada 50tlik çek alırım.d

nasıl oldun bebik

sen baktınmı gidip canım

evet canım öğlen baktım..
bn mutfagımı siyah kırmızı düşüyorum. kçk ev aletlerinide siyah yada kırmızı alıcam..
buda olmaz.. bence kabaydı..
ya herşeyi bırak satırı var die almaktan vazgeçtim

nazım hoşgeldin kuzum, daha iyi oldun mu?

daha iyiiim bebiim hoşbuldummm, sen napoosunn çeyiz meleğiiim

canım evimister.com a bak.. istediğin bişey varsa ben sana 25lik yada 50tlik çek alırım.d

nasıl oldun bebik

oyyy tişküür ederim kurabiyeeemm düşünmen yeterr
kuzum dün dedim ateşnde çıkar die salgın varmış gittinmi doktora kuzum

benim doktor foobiim vaar yaa gitmedim bebem ama daha bı ıyım uyanınca duş falan aldım bı kendıme geldım su gozumun yanmasıda geçince pek bi mutlu olcam

ben bunu toriumda gördm cnm çok küçük deil çok da büyük deil standı ideal ama benmki gibi biraz ağır,
tencerelerdede almak çok isterm ama sos tenceresiyle en küçük boyu kullanabilicem 2 tencereye 120tl veremem, diğer boyutlar zaten benm hisardakiyle aynı fazladan alıp da napıcamki, bi yerde yada bakırköyde tefalin mağazasında 120ye kdr düşerse midi boyu onu alırm kuponları da başka seyde harcarm tavalarda fln

daha iyiiim bebiim hoşbuldummm, sen napoosunn çeyiz meleğiiim
iyiyim bende kuzum ya bu gün yarn tatilm cuma günü de bakırköydeym kısmetse, tencere seti bakıorm kendime küçük olsnlar dedm ama sitede de büyük boyları satıştaymıs, minik olanları araştırcam smdi, resmlerde görüncede iyice içime sindi çok minnoş hele minik boylara bayıldım, saten yada demir saplı olmasını sorun etmicem

bizimkininde şekli böle canım kırmızı mutfak olan arkadaşlarım var onlarında bıçak setleri böle ve ayrıca boğmak değil kontrast renkler olmalı canım bir tanıdığımız en son yaptırdı onun mutfağı cıvıl cıvıldı bide bende kırmızı istiyordum ama kahve tonlarına doğru kayıyor gibiyim

ben o bıçağı alırım yada başka şeler alabilirim araştırma içindeyim

ozman haklısın. bilmiodum onu:) tefali takip et ozman:)

bıcak setide byk değil dımı nil.. kocaman durmasında

ooh hadi gel artıkımm dibimee minik minikk tencereciklleer mmm yerim onnarı beennnn

ozman haklısın. bilmiodum onu:) tefali takip et ozman:)

bıcak setide byk değil dımı nil.. kocaman durmasında
dediğim gibi cnm çok küçük deil baştan söliym ama ideal boyutta bernardodakileri gördn mü bilmiorm ama onlar gibi, gayet kaliteli ama pişman olmassn bence şık duruo ayrıca, tahta renklilerden daha güzel siyah

ooh hadi gel artıkımm dibimee minik minikk tencereciklleer mmm yerim onnarı beennnn

evt cnm yaa geliorm bakalmm
minik minik arıorm kuzum kocaman tencerem var zaten 2 tane

bugun korkmasın tahtasını gördüm.. sogudum resmen
siyah daha şık duruyor dediğin gibi.. kupunda varya. baya uyguna gelir işte. tşk ederim:)

bugun korkmasın tahtasını gördüm.. sogudum resmen
siyah daha şık duruyor dediğin gibi.. kupunda varya. baya uyguna gelir işte. tşk ederim:)

bak bak bak şunaa büyümüüüşşteee uyguna gelcek şeyler hesap ediyooomuuşş beniim fındığğıımm Nil yeni bi çeyiz meleği yetiştirdi resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…