'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

minaaam 1903ü görünce benmde aklıma bi tek bu geldiii
ben cimcomluym ama atakan yüüznden beşiktaşa da bi sempatim var sanırm koyu taraftar deilm ben her döneklk yapabilirim onun için, sanırm su an çok aşığım ben yaw
göresm geldi yine, bana trendyoldan hediye almıs dün ipucu veriodu pudra ve vizon renginde 2 şeymiş, daha da mrk ettm smdi

ya benimki alıngan değildir ama çok çok nadirdir böle oluyor artıkın yaa ama beklemedigim ummadıgım şeyleri yapar ama belki ayda 1 bile değil yani ama ne yapalım çekicez Allah dert vermesin gizemim..
anlamadım enişte mi alıngan sizde de? benimkini nasıl anladın ben anlamadım onu yaf

bu çocu bi tek sen anlamıosn anlaşılan yağmur, bunun için üzmeyn birbirinizi, 2 cilve yap hemen yumusar zaten mrk etme, bak biz anladk artk erkekleri

24 Aralık 2011 - 24 Mart 2012 tarihleri arasında yapacağınız uçuşlarda geçerlidir.

Biletinizi kupon kodunuz size ulaştıktan sonra www.sunexpress.com adresinden 25 Aralık Pazar, gün sonuna kadar almanız gerekmektedir. Biletlerin iadesi ya da değiştirilmesi mümkün olmamaktadır.

yani ben eger martta bilek alıcaksam aayın 25ine kdarmı almalıyım:S

yoksa kuponu 25 aralıktan sonrada kullanabiliyormuyum...

biletini 25 aralığa kdr alıp
24 marta kdr uçabilirsin cnm, 24 aralık-24mart arasındaki uçuslarda kullanabiliosn ama 25 aralığa kdr alman sart

Kızlar sehir fırsatında buldumbuldum sitesi için,

Yılbaşı ve Sevgililer Günü Hediyeleriniz buldumbuldumdan 20 TL Değerinde Groupon 2 TL! (Ücretsiz Teslim!)

50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.

Sizce nasıl aslında orjinal şeyler var.

Son düzenleme:

alt limit olması iyi diel bence cnm, 50tllik ne alaiblirsn ki o siteden, bana cazip gelmedi, senin beğendğin bii varmı ki 50tl üstü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…