benimn sevgilicikte alıngasn ben ne yapayım hep dikkatli davrnyorm onun bana yaptığı şakaları yapmıyorum gönlü kırılmasın die o yüzden yağmurun erkek arkddşnı bu konuda anladım ben alıngan değilimdir mesela üstüme çok gelinirse
anlıyorum..2013 gelinimisiniz?yoksa ölesine geziniyormuydunuz???
ya benimki alıngan değildir ama çok çok nadirdir böle oluyor artıkın yaa ama beklemedigim ummadıgım şeyleri yapar ama belki ayda 1 bile değil yani ama ne yapalım çekicez Allah dert vermesin gizemim..
anlamadım enişte mi alıngan sizde de? benimkini nasıl anladın ben anlamadım onu yaf
Hoşgeldin olabilir böyle şeyler. Sende mi 2013 gelini olacaksın yoksa?
ewt bakıyodum belkıde yanlıs yerde yorum yaptım kusra bakmyın :) ögrencem ins :)
ewt bakıyodum belkıde yanlıs yerde yorum yaptım kusra bakmyın :) ögrencem ins :)
24 Aralık 2011 - 24 Mart 2012 tarihleri arasında yapacağınız uçuşlarda geçerlidir.
Biletinizi kupon kodunuz size ulaştıktan sonra www.sunexpress.com adresinden 25 Aralık Pazar, gün sonuna kadar almanız gerekmektedir. Biletlerin iadesi ya da değiştirilmesi mümkün olmamaktadır.
bu çocu bi tek sen anlamıosn anlaşılan yağmur, bunun için üzmeyn birbirinizi, 2 cilve yap hemen yumusar zaten mrk etme, bak biz anladk artk erkekleri
yani ben eger martta bilek alıcaksam aayın 25ine kdarmı almalıyım:S
yoksa kuponu 25 aralıktan sonrada kullanabiliyormuyum...
kızlar avondan rujum geldi country rose herkes rujun bile country diyorçok şirin bir renk
kızlar avondan rujum geldi country rose herkes rujun bile country diyorçok şirin bir renk
Bende pink peach aldım ama çok istediğim gibi değil sanki. Güle güle kullan canım. Nasıl sürünce beğendin mi? Benim aldığım çok düzgün yayılmıyor, pütürlü kalıyor sanki.
biletini 25 aralığa kdr alıp
24 marta kdr uçabilirsin cnm, 24 aralık-24mart arasındaki uçuslarda kullanabiliosn ama 25 aralığa kdr alman sart
Kızlar sehir fırsatında VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs sitesi için,
Yılbaşı ve Sevgililer Günü Hediyeleriniz VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs'dan! 20 TL Değerinde Groupon 2 TL! (Ücretsiz Teslim!)
50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
Sizce nasıl aslında çok orjinal şeyler var.
çeyizine koy diyomuşum
alt limit olması iyi diel bence cnm, 50tllik ne alaiblirsn ki o siteden, bana cazip gelmedi, senin beğendğin bii varmı ki 50tl üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?