sende kızına çok yemek yapmayı öğretmezsen oğluma alcam
orduya yeticek kadar yaparsa ooo:)
ya bu aşkımı boğarım bakın ben ya kızlar gerçekten boğarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bardaklar kırılcak diyip şakalaşıyorduk ben kırarım falan dedı bende senden önemli o bardaklar gürallar onun markası dedım bozuldu kapat telefonu dedı ve kapadıya niye alınıyor ki erkek alınır mı yaaaaaaaaaaaaa şakaydı o ama yaa küscem he gerçi o küstü heralde
ya bu aşkımı boğarım bakın ben ya kızlar gerçekten boğarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bardaklar kırılcak diyip şakalaşıyorduk ben kırarım falan dedı bende senden önemli o bardaklar gürallar onun markası dedım bozuldu kapat telefonu dedı ve kapadıya niye alınıyor ki erkek alınır mı yaaaaaaaaaaaaa şakaydı o ama yaa küscem he gerçi o küstü heralde
bence sen fazla şakacı o da fazla alıngan cnm, tek sorun bu, buna gülünür geçilir yani küsülck bişi yokki
sen şaka niyetine söylemişsin o yanlış anlamış. Barışırsınız ya küsülecek bir şey yok bunda...
mrh
pekı askerligını yaptımı ?
normalde ben alınganım da şakacıyım da ama ne olduysa şaka kaka olduu küsmez tabiki çocuk değiliz ama alındı belli ki gülerken öyle yaptı ama neyse ben onu gebertirim eşek yaa bardak ondan önemli olur mu hiç yaa ahh ahh nilim
pardon ilk msjn ve askerlik ne aalaka???
o çocuk zaten psikolojisi daha yerine oturmadı evlenene kadar da oturmıcak yaa deli bizde şakalaşırı normalde ama nie öle oldu bendecnm zaten böle bi şaka yapılabilir ne var bunda ki, smdi aynı şakalrı bende yapıorm onlar önemli fln diorm, o da bak bak askm çeyizlerini benden çok sevio dio hatta gülüorz ve bitio, hassas o çocuk hassas, ama onu bu hale de sen getirdin unutma:)
hakkından gelicene eminm
o çocuk zaten psikolojisi daha yerine oturmadı evlenene kadar da oturmıcak yaa deli bizde şakalaşırı normalde ama nie öle oldu bendenediyelim hep biz alınmıyacağız ya alınsın bakalım nazlı askım
sen bu hale getirdin derken cnm nasıl yani ki?
sende zmanında çok alınganlıklar yaptın o da seni örnek aldı cnm smdi nazını çekme sırası sende diorm, herşey karşılıklı, durum bizded e aynı ben napsam karsıma çıkıo kızamıorm haliyle, bazen çocuk gibi oluo ama bende öleym napalmm
ya ama yaaaaaaaa bunda karşılıklı olmamalı naz kıza aittirrr, erğin nazlı hoş değil
nilim yaa ama yaa
hayat müşterek ama:)) ben onun nazını da seviorm çekerm seve seve napalm, aşk o
kulağa hoş gelio dünür:)
bn yenıyım ewt :) ilk bastaki sayfyı okumstum o yuzden soru sordum
bn yenıyım ewt :) ilk bastaki sayfyı okumstum o yuzden soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?