'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım şöyle bir şey var 76,90 tl fiyatı 20 tl indirimle 56,90 tl ama yine de pahalı bence

Radyolu Traş Aynası

Eklentiler

• $8899_500_500.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 27

dön dönn hep beraber maça falan gidelim hatta baya oldu dımı gorusmeyelii ne zaman haftasonu iznin olcak bellı degılmı kusuumm yenıcıftlıge yakın ora hee yazınn beklerım yazlıgaa

hoş bulduk tatlımmmm iyiyim canım aynı hep:)sen nasılsın kuzucum tahtayı aldınmı?

tahta yok çok kızdım tedarikçi firmadan isticeklermiş gıcıklar yaa neyse bende bıçak seti aldım canım 2 kuponum daha kaldı korkmazın kahvecisine ne dersin bir önceki sayfalarda paylaştık kahve makinası alsammı diyorum

dön dönn hep beraber maça falan gidelim hatta Baya oldu dımı gorusmeyelii ne zaman haftasonu iznin olcak bellı degılmı kusuumm yenıcıftlıge yakın ora hee yazınn beklerım yazlıgaa

bende galatasaraylıyım 1905'te doğdu aşkımızz kızlar derbiye gideriz nazlım senle kapışırız karsıdan karsıyaa ben sana orda yinee Hehehe

Hoş bulduk kızlarr yagmurcum pc magduruyum:) alamadım daha telden girdigim içinde pek fazla giremiyorum.

Gizoşum hemen bakayım kahve makinesine bende karra veremedim ne alsam diye.

Birde o mutfal gereçleride iyiymiş arzumunmu net göremedimde ?

Evet arzumun markapon fırsat sitesinde kargo dahil 29 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…