evt ggdan aldm cnm, forumda satıcıları flnda var baya bi övdüler gizemn annesi fln kullanıomus hatta gizem cocuklukta kullandığı ürünler bile hala sapasağlammıs, konussana gizeeemmmm
benmde şek şeğim varrrrcanım çatal kaşıklar uyumlu benimde hoşuma gitti hemide herbirşeyle uyumlu olur bu beyazlarla renk renk kırmızı lacivert pembiş sofralar kurulur yaaaa
evet öyle 3. sınıftan beri şek şek hayatımda çok mutlu bir birlikteliğimiz var çalkala iç
bunu grünce yine çeyiz muhabbetini çok yapıorz die uyarı aldk sandm kız allah iyiliğini versin, azcık küçük yazsanaaaa
minaam ben yakından gördm zaten baya sağlamdı 2li pasta servis seti
peki o metal yerlerinde paslanma yada kararma oldu mu hiç kuzu?
sizinkide mudo muydu?
24 parça 6 kişilk 69dan 48e düşmüş, zaten bişi olursa atar yenisini alırm yaw ilerde çok da dert deil, evladiyelk deil sonuctaa nie bu kdr araştırıosam
ama yinede para veriorz sonucta sağlam olsn yinede
kızlar forumda biri bernardoyu aramıs %50 kampanyası yılbaşından hemen sonra bitebilir demişler bilginiz olsn, ben iyiki harcamışm yenisini de almayı düşünmüorm
bim bam bommm
kimse ilgilenmedi ama ben sevindim
saol nil hatun anladım:)
valla evde kaldıkça alışveriş yapıorm ben kızlar çalışssam daha iii:))
annem al dio ama çok harcama yaptm alsam mı almasammı bilemiorm
haha kız daha yenı anladım hee noldugunuueniştemiii geloo yohhsaaammmm teyyareylen
içiinde kalcak kusum albak benım o 4 bolmelı kalplı tava hala ukte ıcımde sendeee benım gibiiii yanmaaa arkaadaaaşş
öğrenciya masraf yapmasın istiodum.bilet alcam dedim kıyametleri kopardı
en azından kupunu veririm.. gidiş dönüş 100 tlye gelcek180 yerine:)
aferem kızınıda böle eğiit oğluma alcamoğluma masraf yapmasın kertmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?