'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evt ggdan aldm cnm, forumda satıcıları flnda var baya bi övdüler gizemn annesi fln kullanıomus hatta gizem cocuklukta kullandığı ürünler bile hala sapasağlammıs, konussana gizeeemmmm

canım çatal kaşıklar uyumlu benimde hoşuma gitti hemide herbirşeyle uyumlu olur bu beyazlarla renk renk kırmızı lacivert pembiş sofralar kurulur yaaaa

evet öyle 3. sınıftan beri şek şek hayatımda çok mutlu bir birlikteliğimiz var çalkala iç

kızlar forumda biri bernardoyu aramıs %50 kampanyası yılbaşından hemen sonra bitebilir demişler bilginiz olsn, ben iyiki harcamışm yenisini de almayı düşünmüorm

ayy şeka gibi yaa
yeminle şaka gibi
buraya yorum yazdım bi baktım mailime şehrfırsatından sunexpress kupon kampanyası oldugu mail gelmiş:)

benmde şek şeğim varrrr hemde 750 ML denemedm ama ilk fırsatta ayran yapıcam

Son düzenleme:
minaam ben yakından gördm zaten baya sağlamdı 2li pasta servis seti
peki o metal yerlerinde paslanma yada kararma oldu mu hiç kuzu?
sizinkide mudo muydu?

minaam ben yakından gördm zaten baya sağlamdı 2li pasta servis seti
peki o metal yerlerinde paslanma yada kararma oldu mu hiç kuzu?
sizinkide mudo muydu?

hatırlamıyorum nilim nerden alındıgını kararma olmustu ama cok sırıtan bısı olmamıstı oynarbaşlıklı olması evden men edılmesıne sebep bişi kescen hooop kafası kayıyo hahahaha ne komıklıkler yasadık bı bılsen eger saglam duruyosa al kusum uyumlu ve cicik olur

24 parça 6 kişilk 69dan 48e düşmüş, zaten bişi olursa atar yenisini alırm yaw ilerde çok da dert deil, evladiyelk deil sonuctaa nie bu kdr araştırıosam
ama yinede para veriorz sonucta sağlam olsn yinede

kızlar forumda biri bernardoyu aramıs %50 kampanyası yılbaşından hemen sonra bitebilir demişler bilginiz olsn, ben iyiki harcamışm yenisini de almayı düşünmüorm

canım bende bugün baktım devam ediyordu ama yılbaşından sonra bitebilir gibime geliyor benmde bugün çalışana sordum bilgi vermedi dövcektim

valla evde kaldıkça alışveriş yapıorm ben kızlar çalışssam daha iii:))
annem al dio ama çok harcama yaptm alsam mı almasammı bilemiorm

içiinde kalcak kusum al bak benım o 4 bolmelı kalplı tava hala ukte ıcımde sendeee benım gibiiii yanmaaa arkaadaaaşş

kuzum ama her gördüğümü alıorm ben allah sonumuzu hayır etsin, indrmde bişi alamıcam ben kendime bu gidişle ona yanıorm
alıcam bi sürü sey var ceket ayakkabı vs, girelm artk yaw haftaya hazırlıklar başlar, ocak 1den ertelendi yılbaşı gününe denk gelio die 4 -5 gibi giricez kızlarrr

Son düzenleme:
ya bu aşkımı boğarım bakın ben ya kızlar gerçekten boğarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bardaklar kırılcak diyip şakalaşıyorduk ben kırarım falan dedı bende senden önemli o bardaklar gürallar onun markası dedım bozuldu kapat telefonu dedı ve kapadı ya niye alınıyor ki erkek alınır mı yaaaaaaaaaaaaa şakaydı o ama yaa küscem he gerçi o küstü heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…