'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlarrr çıkıyorum ben gelince yine girerim öpüyorum sizleri. Gizosum dakikalarım geldin hemen arıcam seni seninle konusmam lazım

kızlarr napıosunuzz?? ay çok sinirlerim bozuldu benim bugün.. markfoniden aldığım bardakları iade etmem yılan hikayesine döndü.. kargoyada markafonidekilerede hepsine rezil oldum acayipte sinir oldum.. bi daha almıcam hiçbişi markafoniye mesaj attm 2 gün oldu hala tarafıma bilgilendirme ile ilgili mesaj gelmedi diye.. onlarda ürünün kargolanmamış dedi kargoyu aradım orda bekletiyolar markafoniden onay vermemişler.. markafoniye mail attım onayı neden vermediniz diye.. verdik diye mail geldi kargoyu aradım onay falan vermediler bekliyoruz diye.. sabahtan beri acayip moralim bozuldu yaa bir daha hiçbişi almıcam

canım 1 takımı yani kırık olan takımıda gönderebilirdin orda iade kartında seçenekler var markafoni böyle yapmazdı valla 5 tane şey iade ettim sorun yaşamadım yılbaşı arifesi diemi böyle bu olay anlayamadım

inşallah en kısa zaman içinde hallolur bu işler canım

bilmiyorumki canım gelen kutuyuda görmeniz lazımdı.. bardakları hiç bi şekilde korunak olmadan koyup göndermişler böle olmazki o kadar yerden alışveriş yaptım hep kırılmıcak şekilde gönderirlerdi ki markafoniden daha öncede aldım o da keza öyleydi anlamadım yani

güldenim ben çok memnunum markafoniden bilgilendiriyorlarda iademi de hemen alıyorlar yanı kartıma yatırıyorlar alala neden ki acaaba kargocular gıcıktır bence:44:

güldenim ben çok memnunum markafoniden bilgilendiriyorlarda iademi de hemen alıyorlar yanı kartıma yatırıyorlar alala neden ki acaaba kargocular gıcıktır bence:44:

ya kargoculr zaten acayip bi bardak için gerimi yollucan diyen bi adam yani sen düşün neyse olan oldu artık

ya sen kargocu gidince bakıcaktın sonra zaten zabıt tutmasına gerek yok direk iade için cagrcaktn yollıcaktn ya

benm bildğim kadarıyla kargocunun yanında açıp zabıt tutturmak gerekiyo ya zaten daha önce hiç böle bişi başıma gelmediki.. öle olduğunu bilsem zaten öle yapardm.

Kızlar yakala.co da,

• Tefal’den Classica Maxi Çelik Tencere seti 299 TL yerine 169,90 TL!

• Tefal’den mutfakta hız rekoru kıran ActiCook Düdüklü Tencere (6 lt) 519,90 TL yerine 356,90 TL!

Fiyatlar uygun mu bilmiyorum ama paylaşayım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…