sildim msjları canım
canım öpüldün yine gelll
seni özledim al pc de gellll
şu bernardonun taksitleri bitsin hemen alıcam :) birazdan bernardoya gidicem sondan 2. Taksitimi vermeyeinşallah bitecek
E çoğu bitmiş azı kalmış canım :))
öylede canım her gittigimde yeni bişile dönüyorum :) pc gelsin hepsini topigime eklicem
kızlarr napıosunuzz?? ay çok sinirlerim bozuldu benim bugün.. markfoniden aldığım bardakları iade etmem yılan hikayesine döndü.. kargoyada markafonidekilerede hepsine rezil oldum acayipte sinir oldum.. bi daha almıcam hiçbişimarkafoniye mesaj attm 2 gün oldu hala tarafıma bilgilendirme ile ilgili mesaj gelmedi diye.. onlarda ürünün kargolanmamış dedi kargoyu aradım orda bekletiyolar markafoniden onay vermemişler.. markafoniye mail attım onayı neden vermediniz diye.. verdik diye mail geldi kargoyu aradım onay falan vermediler bekliyoruz diye.. sabahtan beri acayip moralim bozuldu yaa bir daha hiçbişi almıcam [/QUOTE
Yapma ya eyvah eyvah bende bir takımı geri gönderiyorum. Aradım göndermeden tamam dediler mail attılar markafoni ödemeli geri gönderebilirsiniz diye bakalım ne olacak?
kızlarr napıosunuzz?? ay çok sinirlerim bozuldu benim bugün.. markfoniden aldığım bardakları iade etmem yılan hikayesine döndü.. kargoyada markafonidekilerede hepsine rezil oldum acayipte sinir oldum.. bi daha almıcam hiçbişimarkafoniye mesaj attm 2 gün oldu hala tarafıma bilgilendirme ile ilgili mesaj gelmedi diye.. onlarda ürünün kargolanmamış dedi kargoyu aradım orda bekletiyolar markafoniden onay vermemişler.. markafoniye mail attım onayı neden vermediniz diye.. verdik diye mail geldi kargoyu aradım onay falan vermediler bekliyoruz diye.. sabahtan beri acayip moralim bozuldu yaa bir daha hiçbişi almıcam
kızlarr napıosunuzz?? ay çok sinirlerim bozuldu benim bugün.. markfoniden aldığım bardakları iade etmem yılan hikayesine döndü.. kargoyada markafonidekilerede hepsine rezil oldum acayipte sinir oldum.. bi daha almıcam hiçbişimarkafoniye mesaj attm 2 gün oldu hala tarafıma bilgilendirme ile ilgili mesaj gelmedi diye.. onlarda ürünün kargolanmamış dedi kargoyu aradım orda bekletiyolar markafoniden onay vermemişler.. markafoniye mail attım onayı neden vermediniz diye.. verdik diye mail geldi kargoyu aradım onay falan vermediler bekliyoruz diye.. sabahtan beri acayip moralim bozuldu yaa bir daha hiçbişi almıcam [/QUOTE
Yapma ya eyvah eyvah bende bir takımı geri gönderiyorum. Aradım göndermeden tamam dediler mail attılar markafoni ödemeli geri gönderebilirsiniz diye bakalım ne olacak?
valla canım inşallah sen öle bi sorun yaşamassınparamla rezil oldum yani
canım 1 takımı yani kırık olan takımıda gönderebilirdin orda iade kartında seçenekler var markafoni böyle yapmazdı valla 5 tane şey iade ettim sorun yaşamadım yılbaşı arifesi diemi böyle bu olay anlayamadım
inşallah en kısa zaman içinde hallolur bu işler canım
Geçmiş olsun tatlım
Geçmiş olsun tatlım
saol tatlııımm nasılsın napıosunn??
İnşallah sorun çıkmaz ya çok üzüldüm.
güldenim ben çok memnunum markafoniden bilgilendiriyorlarda iademi de hemen alıyorlar yanı kartıma yatırıyorlar alala neden ki acaaba kargocular gıcıktır bence:44:
ya kargoculr zaten acayip bi bardak için gerimi yollucan diyen bi adam yani sen düşün neyse olan oldu artık
saol tatlııımm nasılsın napıosunn??
İyiyim güldencim boş boş takılıyorum sen ne yapıyosun...
ya sen kargocu gidince bakıcaktın sonra zaten zabıt tutmasına gerek yok direk iade için cagrcaktn yollıcaktn ya
ya sen kargocu gidince bakıcaktın sonra zaten zabıt tutmasına gerek yok direk iade için cagrcaktn yollıcaktn ya
İyiyim güldencim boş boş takılıyorum sen ne yapıyosun...
vallahi tatlım sinirlerim bozuk biraz onun dışında iyiyim.. :26:
ne kargocu iadeye geliyormu nedense ben hep kargoya gittim bide şirketeki kargocu arkadaşlar götürmeye başladı artık ama hiç kargocunun geldiğini duymadım
ya canım bazı firmalarda geliyolar ama dedğim giibi daha önce hiç başıma gelmediinden toyluğuma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?