'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cnm özellikle baktm bu gün sadece senin günlk takım vardı hiç bi ek parçası yoktu:S
ben aldm salata kasesini de

ben salata kasesini bilmiyordum işte diğerlerinde gördüm metro citye gidip bakayım bir olmadı başka yerden getirriler olmadı başka bişi alırım bir model daha beğendim neden böleyim ben bir karar veremiyorum paristen vazgeçtim nilim herkes alıyo yaa onu dün metrocityde herkes parise bakıyodu off yaa hem pahalı hem herkes alıyo sıktı o beni şimdiden ben arge yapayım iyisimi

kızım alırsa alsn nolcakki, sen beğendiysen sorun olmaz herkesin evindekini kim görcek:))
ben de bu gün mudoda çkblarımı gördm yarn elimde olur, çok güzellermiş yaww ölürsünüz o derecee, kraliyet ailesinin çatal bıçakları gibilerrr
her gelen gecen çok güzel die bakıoduneye elimi atıosam popüler oluooo:)))

Son düzenleme:
ben gelldiiimmmmmm aşşk dolu hemdee

nasıl geçti kuzum günün, yağmurla aşkınız birbirine karışmıstır artk bu havada
kızlarrr paşabahçede çok güzel dondurmalıklar vardı ya bu gün yemeğimde baktm capaityde, 24lü satılıo 4 kişi gitsek aynı takımı beğensek ki bence kesn beğeniriz 6 6 bölüşürdük hiç olmadı 12 12 bölüssek 2 kişi yine bile çok uyguna gelioo

dondurmalıklar cammıydı canım

inekli yumurtalıkları gördünmü sen paşabahçedede var

minnağım anlat bize aşkını haydi içimiz ısınsın

dondurmalıklar cammıydı canım

inekli yumurtalıkları gördünmü sen paşabahçedede var

minnağım anlat bize aşkını haydi içimiz ısınsın

baktm ama civcivliler vardı inekliler yoktu cnm:)
dondurmalıklar camdı evt ama altları platin gibi olanlarda vardı çok şıktıı aşık oldmmm

cok guzeldı kızlar yaa romantıklıgı ustundeydı aşkımın bana gül almış hemde ne kırmızı ne pembee lilaa aşk dolu sevooo benii yemek yaptık beraberr bigüzel yedık sona dısarı cıktık nargile içtik ,tavla turnuvası yaptıık vee skor 5 - 0 ben yendim beraber guzelcene donnduukk romantıklıgını yeriiimmm onun ben yaaa

baktm ama civcivliler vardı inekliler yoktu cnm:)
dondurmalıklar camdı evt ama altları platin gibi olanlarda vardı çok şıktıı aşık oldmmm

bide cam çerezlikler var ki onlarda çok güzel ama çok pahalı astoriaya gidip bakayım mööö yumurtalıklara haftaya

donuyorum nillll

vuvv süpermiş canım havanın soğukluğuna inat aşkınızla ısınmışsınız ne güzel

ne güzel cnm yaa, bizim yerimize de bol bol gezin aşkınızı yaşayın bol bol biz yaşayamıorz:))
ben romantikliğinide geçtm görsem bile çok çoook mutlu olmam için yeticek

ne güzel cnm yaa, bizim yerimize de bol bol gezin aşkınızı yaşayın bol bol biz yaşayamıorz:))

nilim kavuşacağımız günlerde gelir herhalde canım ya bende çok özledim annem bile sordu gelmiyormu dedi bende projeleri var bitmicek gibi diyorum bizim aramızdaki yollar ilerde bitermi nilim mesleğini ele alırsa burda işe girermi bunları düşünüyorum

vuvv süpermiş canım havanın soğukluğuna inat aşkınızla ısınmışsınız ne güzel

kıyamammm yaa inşş hiç ayrılmıcanız günlerde geliceek ben askerden önce bazen trip atar küserdim yanındayken minik cilveleşmeler vardır yaa darılırsın falan, askere gidince ne saçma oldugunu ogrendıım her dkkanın tadını cıkarmak lazım 1 dkkaya bile hasret kalıyoo insaann

inş cnm yaa, işe girmiş olmaları da yetmio birlkte olmak için uzaktaysa yine göremiorsn sanki okuomus gibi özlem çekiosn inş sen yakında olursn

Günaydın kızlar sizde uyuz oldunuz değil mi? Bende yorum yazmıştım hatta şikayette edicektim sonuçta hakaret ediyor yalancılıkla suçluyor sonra vazgeçtim.

Günaydın kızlar sizde uyuz oldunuz değil mi? Bende yorum yazmıştım hatta şikayette edicektim sonuçta hakaret ediyor yalancılıkla suçluyor sonra vazgeçtim.

yani uyuz olmamak mümkünmü? bence kasıtlı yapmış tepki çekmek için.. böle tuhaf insanlar var ne yazıkki :44::44: dikkat çekmek için kıza iftira atıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…