cnm özellikle baktm bu gün sadece senin günlk takım vardı hiç bi ek parçası yoktu:S
ben aldm salata kasesini de
ben salata kasesini bilmiyordum işte diğerlerinde gördüm metro citye gidip bakayım bir olmadı başka yerden getirriler olmadı başka bişi alırım bir model daha beğendim neden böleyim ben bir karar veremiyorum paristen vazgeçtim nilim herkes alıyo yaa onu dün metrocityde herkes parise bakıyodu off yaa hem pahalı hem herkes alıyo sıktı o beni şimdiden ben arge yapayım iyisimi
ben gelldiiimmmmmm aşşk dolu hemdee
nasıl geçti kuzum günün, yağmurla aşkınız birbirine karışmıstır artk bu havada
kızlarrr paşabahçede çok güzel dondurmalıklar vardı ya bu gün yemeğimde baktm capaityde, 24lü satılıo 4 kişi gitsek aynı takımı beğensek ki bence kesn beğeniriz 6 6 bölüşürdükhiç olmadı 12 12 bölüssek 2 kişi yine bile çok uyguna gelioo
dondurmalıklar cammıydı canım
inekli yumurtalıkları gördünmü sen paşabahçedede var
minnağım anlat bize aşkını haydi içimiz ısınsın
baktm ama civcivliler vardı inekliler yoktu cnm:)
dondurmalıklar camdı evt ama altları platin gibi olanlarda vardı çok şıktııaşık oldmmm
cok guzeldı kızlar yaa romantıklıgı ustundeydı aşkımın bana gül almış hemde ne kırmızı ne pembee lilaaaşk dolu sevooo benii yemek yaptık beraberr bigüzel yedık sona dısarı cıktık nargile içtik ,tavla turnuvası yaptıık vee skor 5 - 0 ben yendim beraber guzelcene donnduukk romantıklıgını yeriiimmm onun ben yaaa
cok guzeldı kızlar yaa romantıklıgı ustundeydı aşkımın bana gül almış hemde ne kırmızı ne pembee lilaaaşk dolu sevooo benii yemek yaptık beraberr bigüzel yedık sona dısarı cıktık nargile içtik ,tavla turnuvası yaptıık vee skor 5 - 0 ben yendim beraber guzelcene donnduukk romantıklıgını yeriiimmm onun ben yaaa
ne güzel cnm yaa, bizim yerimize de bol bol gezin aşkınızı yaşayın bol bol biz yaşayamıorz:))
ben romantikliğinide geçtm görsem bile çok çoook mutlu olmam için yeticek
vuvv süpermiş canım havanın soğukluğuna inat aşkınızla ısınmışsınız ne güzel
ne güzel cnm yaa, bizim yerimize de bol bol gezin aşkınızı yaşayın bol bol biz yaşayamıorz:))
ben romantikliğinide geçtm görsem bile çok çoook mutlu olmam için yeticek
nilim kavuşacağımız günlerde gelir herhalde canım ya bende çok özledim annem bile sordu gelmiyormu dedi bende projeleri var bitmicek gibi diyorum bizim aramızdaki yollar ilerde bitermi nilim mesleğini ele alırsa burda işe girermi bunları düşünüyorum
günaydın kızlar güzel bir cumatesi olsun sırf uyuyamayan benmiyim topikte
günaydn gizemcm bak bende uyandm hazırlanıormmm
hava soğuk canım kaçta çıkıyosun evden bakalım
birazdan çıkıorm cnm ebuunun çeyizinde duellom var
acayip gıcık oldm yaw:)) akşam 5te çıkorm 6,30 gibi evde olurm kuzum
Günaydın kızlar sizde uyuz oldunuz değil mi? Bende yorum yazmıştım hatta şikayette edicektim sonuçta hakaret ediyor yalancılıkla suçluyor sonra vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?