'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

afferin berfincim böle bilgilerle gel

akşam bernardoya uğrayabilirim bakalım kafam çok karışıyor benim ben napcam die kara kara düşünüyorum bernardonun çeyiz kampanyası var ve artık paristen başka sade setler beğeniyorum 1600 tl fiyatları offf off yani bakalım şimdik düşünüyorum ne alsam die çeyiz setiyle makulede gelir ama berfin kütahyada açelya modeli beğenmiştim 12 kişilik düz beyaz yemek takımım bening olabilir o vakit 2 tane 12 kişiliğim olcağı için açelyayı 6 6 annemle bölüşürüm ben 12 kişilik 280 tl ve çok güzel paylaşırım fotolarını buraya kafam karıştı ben napcam böle ya çok set beğendim akşam burda olurmusun

2tane 12 kişilkmi alıcan yanlışı anladım:S

ama siyah saplı olandan yoktu:S

canım bunu mu diyorsun güzelmişşş yaaa...:))

Eklentiler

• $acelya(1).webp
    25 KB · Görüntüleme: 22
canım bunu mu diyorsun güzelmişşş yaaa...:))

saol canım ben bunu yazdan beri beğeniyorum country tarzı tam istediğim gibi bunu almak istiyorum ama 6 kişiliğini kendime 6 da anneme veririm

bitane bernardodan günlük alcam zaten ,bide berfine mail attım 2 tane aynı açelya takımına benziyor bernardodan Shine Platinum yada psh modelini beğeniyorum ama işte açelya olcak bunlara gerek varmı

paris yada beningi alabilirim ama işte ben vazgeçiyorum bide bunları ayrı ayrı alıp sonra kazıklanmakta hiç istemiyorum napcam ben böyle

Çok mantıklı yarısını annene yarısını kendine beğendim bu fikri :))

Bence bernardoya gerek yok canım kütahya da ki gayet güzel günlüğe o kadar para vermek saçma olur günlük için diyorsan.

Evet paris ve bening güzel ama çok pahalı bu çeyiz setleri sanki daha mantıklı gibi gözüküyor. Zaten bana çok misafir de gelmez bu kadar para veremem galiba ya. Ama bende çok karasızım daha düşünmeye vakit var acele etmiyorum o yüzden...

canım paris veya bening misafire ,açelya günlüğe 6 kişi annem 6 kişi daha al demişti onuda bernardodan beğendim bakalım benimde allahtan vaktim var acele etmiyorum şimdi bernardodan günlüğü alıp çeyiz olayını yine indirimlerde ara ara yaparım alcağım 3 nevresim daha var beğendiğim ara ara havlu alırım ben ekonomik açıdan göçmem inşallah

kütahyada yazında zümrüt takım vardı oda beyazdı güzeldi canım

Benim alacağım o kadar çok şey var ki depresyolardayımmm :)))

Daha sadece bardakları aldım bir de arçelik robotum var indirimden anneme almıştım ama o çeyizine koyalım bende var dedi bir de şu s-boxlar varya 34 parça plastik kaplar onlardan aldım. Tüm çeyiz budur işte :)))

Ne yapacağımı hala bilmiyorum sanırım para biriktirmeye devam :)

canım depresyona girmen için sebep yok ben ıvır zıvırdı tupperdı aldım nevresim takımı yatak örtüsü battaniye en ucuzlarından ve kalitelilerinden almaya çalıştım ama şu varki kasmaya gerek yok para biriktirmek en iyisi canım

Sen de mi gitti gidiyordan aldın tupperlarını canım?

Fatoş tupper temsilcisi mi yani? Annemde diyor öbür şeyler ıvır zıvır alacaksan pahalı şeyleri al. küçük ev aletlerini alabilirsin mesela Süpürge,düdüklü, ütü falan diyor.

giz dışardan geliyorz kadın briz dedi markasına sarırım..
senn paris modele benzeyen bi takım 1490 du çok şıktı. çok begendim

kızlar nasılsınız bakalmmmm, bensz nasıl geçti günününüz

canım özledim seni bernardoya gittim %50 indirim varken günlük takım alcaksam kahvaltı parçalarını alayım die ama o 3 lü kayıkların en miniğinden kalmış ya nil sen bir bakarmısın varmıdır senin mağazanın oralarda cevahirde yok off o günlüğü alsammı almasammı diyorum şimdi parçaları az var hoş ben kahvaltılık için beyaz servislerdende alırım ama onlarda şirindi sen senin günlüğün salata kasesini aldınmı

bide bernardo eve gönderiyor biz kargolarız dediler canım

cnm özellikle baktm bu gün sadece senin günlk takım vardı hiç bi ek parçası yoktu:S
ben aldm salata kasesini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…