ben geldm minnoşlarrrrr:)))
hoşgeldin canım bişicik sorcam indirim 2 ocak pzartesimi başlıyordu ayy pofuduk montuma kavuşcam mangodada indirim var dün bir koşu baktım ama almadım offf canavarı durdurmayıroum ocakta saldırcam
tam belli deil cnm tarih biraz sarkıcak diolar indrm listeleri geldi bi hafta 10gün sonra gireriz ama
slm tatlmmm
çılgınlar gibi alışveriş yapasım var gelsin şu büyük indirim artıkk
canım çok güzeller güle güle kulllan yeni cicilerini
Ne desem bilemedm kiii, utandm bakkromantik günllerde kullanmak nasip olsun
Ne desem bilemedm kiii, utandm bakk
sana faydalancağın mail atttım yevrum
naptın kpss çalıştınmı ben bugün aöf kpss yaptım bişiler evde olmak acaip iyi geldi
ay sonunda düzellldiiiii siteeenaposunuz bebekleriimmm , bugun emınonunee gittiiikk gezindik birazz bice çim bebekler aldık kokoş minnak ve korsan kurbaaa Aşkımızla çimlicez onlarıı
Eki Görüntüle 313489
slm tatlmmm
saol cnmleoparları da alırsam süper olurkiii, başkada çeyiz için beğenebildiğim bişi yok ceyiz çamaşırı için su an
ay sonunda düzellldiiiii siteeenaposunuz bebekleriimmm , bugun emınonunee gittiiikk gezindik birazz bice çim bebekler aldık kokoş minnak ve korsan kurbaaa Aşkımızla çimlicez onlarıı
Eki Görüntüle 313489
bak yorumlardada arçelik kahve makinası diyor:)
düdüklüyle uğraşıyorum bende.. arzum var.. 2 programlı 180 lira.. bunumu alsam bilemedim:S içimden fiss ama tefal geçiyor. onların fiyatı yüksek
tamam ozman baby:) beklicem:):) evimisterden başka şeyler alırım artıkminaaam hoşgeldn:)) hayat size güzel valla
bende leoparları alıcam bakalm gizoşm nasıl olsa hep var die bekliorm, berfin sen fisslerden vazgecme bekle daha da düşssün fiyatı ilerde bana dua etcen
görmicem
bidee kurbaaaaenişteni yoksaymaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?