'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgeldin canım bişicik sorcam indirim 2 ocak pzartesimi başlıyordu ayy pofuduk montuma kavuşcam mangodada indirim var dün bir koşu baktım ama almadım offf canavarı durdurmayıroum ocakta saldırcam

tam belli deil cnm tarih biraz sarkıcak diolar indrm listeleri geldi bi hafta 10gün sonra gireriz ama

Ne desem bilemedm kiii, utandm bakk
utanma yahuu:d bu senn en doğal hakkın ben nasıl giycem onu bilmiyorum

sana faydalancağın mail atttım yevrum

naptın kpss çalıştınmı ben bugün aöf kpss yaptım bişiler evde olmak acaip iyi geldi

12 de çıktım arkadaşımla buluştum. biraz başlarım:) bakarım maile.d aöf son bi ay bakıcam ben.. hepsini geçme derdim değil zaten:d

ay sonunda düzellldiiiii siteee naposunuz bebekleriimmm , bugun emınonunee gittiiikk gezindik birazz bice çim bebekler aldık kokoş minnak ve korsan kurbaaa Aşkımızla çimlicez onlarıı

bak yorumlardada arçelik kahve makinası diyor:)

düdüklüyle uğraşıyorum bende.. arzum var.. 2 programlı 180 lira.. bunumu alsam bilemedim:S içimden fiss ama tefal geçiyor. onların fiyatı yüksek

slm tatlmmm

saol cnm leoparları da alırsam süper olurkiii, başkada çeyiz için beğenebildiğim bişi yok ceyiz çamaşırı için su an

leoparlar acaip kaliteli tarzım değil hiç ama annem bile çok beğendi çokta yakıştı yahuuu hatta fotumu çekip şirkette almak isteyen arkadaşıma göstercektim yalvardı yakardı ama utandım

şunu alabilirim şimdi çok kaliteliydi kumaşı

ay sonunda düzellldiiiii siteee naposunuz bebekleriimmm , bugun emınonunee gittiiikk gezindik birazz bice çim bebekler aldık kokoş minnak ve korsan kurbaaa Aşkımızla çimlicez onlarıı
Eki Görüntüle 313489

aman allahım bunlar çok çok şirinlermiş aşkınızın sembolü olsunlar çim minnakla kurbağası çok şirinler canım

minaaam hoşgeldn:)) hayat size güzel valla
bende leoparları alıcam bakalm gizoşm nasıl olsa hep var die bekliorm, berfin sen fisslerden vazgecme bekle daha da düşssün fiyatı ilerde bana dua etcen

bak yorumlardada arçelik kahve makinası diyor:)

düdüklüyle uğraşıyorum bende.. arzum var.. 2 programlı 180 lira.. bunumu alsam bilemedim:S içimden fiss ama tefal geçiyor. onların fiyatı yüksek

şimdi düşünüyorum kahve makinesi tezgahtamı durcak hep içeceiğim birşeymi çok gereklimi arçeliğin teklisimi çiftlisimi die soru işaretleri var anneler gününde kendime bu ciciyimi alsam 2 limi alsam tezgahımda yer kaplamazmı neyse tezgah olmazsada dolapta el altında durcak biryere koyar teklisini alırım dimi berfin ya çiftlisi yer kaplar aman yaa kafa kalmadı bende neden kasıyorum ki evim yuvam belli değil ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…