- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
şimdi düşünüyorum kahve makinesi tezgahtamı durcak hep içeceiğim birşeymi çok gereklimi arçeliğin teklisimi çiftlisimi die soru işaretleri var anneler gününde kendime bu ciciyimi alsam 2 limi alsam tezgahımda yer kaplamazmı neyse tezgah olmazsada dolapta el altında durcak biryere koyar teklisini alırım dimi berfin ya çiftlisi yer kaplar aman yaa kafa kalmadı bende neden kasıyorum ki evim yuvam belli değil((((
canım bence çiftli düşünme. o kahve makinası çok güzel. al bak pişman olmazsın..
ben almicam kahve makinası. bnde erdide sevmiyoruz
misafirlere cezvede yaparım. eskiden makinamı vardı
hemen hemen herşeyi almaya çalışıyoruz. eksiğimiz olmasın falan diyoruz. ama bazen bazı şeyler hem fazla lüx olur hemde çok fazla yer kaplar.. cidden bak bnm şuan düşündüğüm 4 adet çelik, 4 tane teflon, 2 tava desek düdüklü nereye sığcak bunlar. he bide kapakları var bunlarn
ben şuan nilinde dediği gibi büyükleri gerekli olanları aradan çıkarmaya çalışcam.. sonrada diğerleri:)
tamam ozman baby:) beklicem:):) evimisterden başka şeyler alırım artık
görmicem
aman allahım bunlar çok çok şirinlermişaşkınızın sembolü olsunlar çim minnakla kurbağası çok şirinler canım
minaaam hoşgeldn:)) hayat size güzel valla
bende leoparları alıcam bakalm gizoşm nasıl olsa hep var die bekliorm, berfin sen fisslerden vazgecme bekle daha da düşssün fiyatı ilerde bana dua etcen
bunun üstüne laf söylenmezzzhoşbuldum bebbbiiikooommmayy bu ara daha bi güzel nedense milletin yaz gelırken ıcı kıpır kıpır olur bızım kışın ortasında oldu
bunun üstüne laf söylenmezzz
gizoş topiğimde biri böyle bişi yazmıs ne diosn
ben pıerre cardınde calıstım kızlar bana klırsa almayın cok kalıtesz urnlerı bndede war o urnlr ceyızm ıcın aldım 2 yıkamada ayvayı yedı bnden solemesı
la senzamı valla orayada baktı pek beğenemedim ve çok pahalı geldi o yüzden almadım ama almıcağım anlamına gelmez pamuklu takımları oyshodan alcam valla pier cardinden herkesin çeyizinde oluyor ben ek olarak morrirodanda aldım toplam 7 takımım var canım bu ayda 2 adet alcamhattaha pier cardinlermiden bir adet iç çamaşırımı kullancamn çünkü çok ciciler yahu
cnm bende alıcam kesn pierre cardin gayet kalitelidir yani bilmezmiym annemn bikinileri ordan yıllardır da giyer bişicik olmadı aynı şekilde benm bikinimde öle tuzlu sulara fln girdi o kdr bişicik olmadı
bende gecen sezon h&mden aldm cnm 2 tane 20 liraya taş gibi vallacanım biz anca çeyize böyle şeyler alıyoruz bizim şirketteki benim gibi bekar kızlar siparişi verdiler gelcekmi hadi gelsin giymek istiyorum dediler millet günlük olarak o leoparları giyiniyor yani kullanıyorlar bende ilerde giymeye saklıyorum birtane deniycem çünkü çok beğendim bakalım
şu ana kadar 30 dan fazla kişi aldık bide seneler öncesinden kullanan insanlar var bide onlar olmasa almazdım lavaboda millet sütyendi iç çamaşırydı birbine gösterdi metettiyoksa manyakmıyım 40 tl bile fazla geldi nilim yaa bu konuda cimriyim bak
la senzada sütyenlerin fiyatı ucuzmuşta nilim ya ben eminönünden 5 tl ye 4 sütyen almıştım 3 sene önce hala gıp gıcır bide geçen yaz bakırköy pazarından aldım hala giyiniyorum pazar malı derler ama cidden çok kaliteliler yüzlerce kez yıkandı la senzaya değermi o kadar para vermek
çeyizim için günlük kullancaklarmı eminönüne gidersem o yerden alcam
nedenki berfin mail at hiç olmadı iade et fırsatı?ağlamak istiyorum
şehir fırsatından sunexpres kuponu aldım ama olmuyorkullanamıyorum %50 indirimde uygulamıyor
çok üzüldüm
bende gecen sezon h&mden aldm cnm 2 tane 20 liraya taş gibi valla
nedenki berfin mail at hiç olmadı iade et fırsatı?
gökyüzünde yanlız gezen yıldızlar. yer yüzünde sizin kadar yanlızım
bn kaçtım kızşar
cnm valla çıkmak zorunda kaldm yoksa denerdm snein için biliorm yarın bi bakarz ona, hoşçakalgökyüzünde yanlız gezen yıldızlar. yer yüzünde sizin kadar yanlızım
bn kaçtım kızşar
hoşgeldn elifceee, hayırlısı olsnn hoşgeldn aramızabende 2012 de söz ve nişan 2013 yaz düğün düşünüyorum:)bende sizdeim ama aranıza yeni katıldım
iyi geceler yevrum yarın yine gel emi
nilim şu günler geçsinde pofuduk montuma kavuşayım istiyorum alışveriş çılgınlığını dışardan izlemek istesemde yapamadım cuma günü resmen cevahirde koşarak mangoya girenler kervanındaydım ay hatırladıkça gülesim geliyorum bu haftaiçide gider gelirim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?