'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bence çiftli düşünme. o kahve makinası çok güzel. al bak pişman olmazsın..
ben almicam kahve makinası. bnde erdide sevmiyoruz
misafirlere cezvede yaparım. eskiden makinamı vardı

hemen hemen herşeyi almaya çalışıyoruz. eksiğimiz olmasın falan diyoruz. ama bazen bazı şeyler hem fazla lüx olur hemde çok fazla yer kaplar.. cidden bak bnm şuan düşündüğüm 4 adet çelik, 4 tane teflon, 2 tava desek düdüklü nereye sığcak bunlar. he bide kapakları var bunlarn

ben şuan nilinde dediği gibi büyükleri gerekli olanları aradan çıkarmaya çalışcam.. sonrada diğerleri:)

bişiy diymmi yapıyom yapıyom köpüksüz oluyo kahvem benim 3 fincansa ayarını yapamıyorum birine az köpük oluyoo makina şart bana tekli alırım o vakit doğru dedin canım

bizim sarevin nevresimleri 144 de düşmüş sararsopta kendi sitesinde yani lastikli lastiksiz çarşaf ayrımı var herhalde bu ara birtane nevreism alırım çünkü kendimede ciciler almam lazım bide yaz içinde babet felan bakmaya başlamalıyım birşeyler indirimdeyken yaza şirkette giyecek düzgün birşeyim yok gereklilileri liste yaptım onları alcam kıyafet

tencerelere gelince teflonmu alcam dökümmü bilemiyorum ben napcam onları ben en son alcam bizimkiler alcağı için elim kolum bağlı düdüklünü al ondan öğrenrsn dedi annem bir düdüklüyü alırım herhalde annem haricinde biriktridğimlede beningi alırım bilmiyorum bernardo artık royal satmıcak herhalde berfin herkes paris alıyor yaa eskiden böle değildi bernardoya bir gittim herkes onun başındaydı bende kaldırdıkm tabağı baktım anca millet anasıyla geziyordu bende annemle gezsem keşke en yakın zamanda onla bir optimum turu yapmam gerenk

tamam ozman baby:) beklicem:):) evimisterden başka şeyler alırım artık

görmicem

gö-re-cek-sin nası tehdıtkar konustum ama fındıkım

aman allahım bunlar çok çok şirinlermiş aşkınızın sembolü olsunlar çim minnakla kurbağası çok şirinler canım

yerım onları yaa ablam cocugun saclarını doktuun barı bunu uzat diyo

minaaam hoşgeldn:)) hayat size güzel valla
bende leoparları alıcam bakalm gizoşm nasıl olsa hep var die bekliorm, berfin sen fisslerden vazgecme bekle daha da düşssün fiyatı ilerde bana dua etcen

hoşbuldum bebbbiiikooommm ayy bu ara daha bi güzel nedense milletin yaz gelırken ıcı kıpır kıpır olur bızım kışın ortasında oldu

gizoş topiğimde biri böyle bişi yazmıs ne diosn
ben pıerre cardınde calıstım kızlar bana klırsa almayın cok kalıtesz urnlerı bndede war o urnlr ceyızm ıcın aldım 2 yıkamada ayvayı yedı bnden solemesı

cnm pierre cardin de kötüyse ne alcaz ki:S
çoğu kişi çeyiz için ordan alışveriş yapar, ben la senzadan da almayı düşünüorm onunda çok kaliteli olduğunu biliorm sadece resmdekileri pierreden alıcam sansımı denemek de olsa çok beğendm
dedim bende sonra
a senza dan al bn ordan alıorm artık. bn bı ıc gıyım uzmanı olark solıyebılırım 50 60tane gecelık 250 kusur kılot var dı ceyzmde. bu gune kadar la senza en ıyıysydı. pierrecardın lastıklerı faln berbat.ama al hevsn gecnce atarsn zaten .hayrlı olsun..
demişşşş
ben bi sorun yaşıcamı sanmıorm, bi iç giyim uzmanı olarak bence kullanmasını bilememiş

kuzum bilemem ki benim yöneticim senelerdir kullanıyor leoparlarını 90 tl ye almış bide arkadaş çeyizine aldı giydi yıkadı etti çok memnun hala almaya devam ediyor benimde 5 tane felan oldu pier cardinim ben onları ellimde yıkarım ki makineye bile kıyamam ama kalitesi kanıtlanmış bir marka herkes çeyizine alıyor illaki kullananların yorumlarıyla aldım bende

la senzamı valla orayada baktı pek beğenemedim ve çok pahalı geldi o yüzden almadım ama almıcağım anlamına gelmez pamuklu takımları oyshodan alcam valla pier cardinden herkesin çeyizinde oluyor ben ek olarak morrirodanda aldım toplam 7 takımım var canım bu ayda 2 adet alcam hattaha pier cardinlermiden bir adet iç çamaşırımı kullancamn çünkü çok ciciler yahu

cnm bende alıcam kesn pierre cardin gayet kalitelidir yani bilmezmiym annemn bikinileri ordan yıllardır da giyer bişicik olmadı aynı şekilde benm bikinimde öle tuzlu sulara fln girdi o kdr bişicik olmadı

cnm bende alıcam kesn pierre cardin gayet kalitelidir yani bilmezmiym annemn bikinileri ordan yıllardır da giyer bişicik olmadı aynı şekilde benm bikinimde öle tuzlu sulara fln girdi o kdr bişicik olmadı

canım biz anca çeyize böyle şeyler alıyoruz bizim şirketteki benim gibi bekar kızlar siparişi verdiler gelcekmi hadi gelsin giymek istiyorum dediler millet günlük olarak o leoparları giyiniyor yani kullanıyorlar bende ilerde giymeye saklıyorum birtane deniycem çünkü çok beğendim bakalım

şu ana kadar 30 dan fazla kişi aldık bide seneler öncesinden kullanan insanlar var bide onlar olmasa almazdım lavaboda millet sütyendi iç çamaşırydı birbine gösterdi metetti yoksa manyakmıyım 40 tl bile fazla geldi nilim yaa bu konuda cimriyim bak

la senzada sütyenlerin fiyatı ucuzmuşta nilim ya ben eminönünden 5 tl ye 4 sütyen almıştım 3 sene önce hala gıp gıcır bide geçen yaz bakırköy pazarından aldım hala giyiniyorum pazar malı derler ama cidden çok kaliteliler yüzlerce kez yıkandı la senzaya değermi o kadar para vermek

çeyizim için günlük kullancaklarmı eminönüne gidersem o yerden alcam

ağlamak istiyorum

şehir fırsatından sunexpres kuponu aldım ama olmuyor kullanamıyorum %50 indirimde uygulamıyor
çok üzüldüm

bende gecen sezon h&mden aldm cnm 2 tane 20 liraya taş gibi valla

ağlamak istiyorum

şehir fırsatından sunexpres kuponu aldım ama olmuyor kullanamıyorum %50 indirimde uygulamıyor
çok üzüldüm
nedenki berfin mail at hiç olmadı iade et fırsatı?

Son düzenleme:
bende gecen sezon h&mden aldm cnm 2 tane 20 liraya taş gibi valla

nedenki berfin mail at hiç olmadı iade et fırsatı?

canım iptal etmek istemiyorum o indirim uygulansın:S müşteri hizmetlerini aradım indirim uygulanıyo yapamıyosun dio.
: ama olmuo bilmezmiyim:S
denermisin bnm için:S

Son düzenleme:
gökyüzünde yanlız gezen yıldızlar. yer yüzünde sizin kadar yanlızım

bn kaçtım kızşar

bn kaçtım kızşar

iyi geceler yevrum yarın yine gel emi

nilim şu günler geçsinde pofuduk montuma kavuşayım istiyorum alışveriş çılgınlığını dışardan izlemek istesemde yapamadım cuma günü resmen cevahirde koşarak mangoya girenler kervanındaydım ay hatırladıkça gülesim geliyorum bu haftaiçide gider gelirim bakalım

bn kaçtım kızşar
cnm valla çıkmak zorunda kaldm yoksa denerdm snein için biliorm yarın bi bakarz ona, hoşçakal
bende 2012 de söz ve nişan 2013 yaz düğün düşünüyorum:)bende sizdeim ama aranıza yeni katıldım
hoşgeldn elifceee, hayırlısı olsnn hoşgeldn aramıza

indrm olsn ilk senin habern olucak mrk etme koşa koşa yazıcam buraya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…