ay kıyamam sana pastam yaaaayarın acısını cıkarınnn
goruscez tabiki inşallahhhaksam teyzesinin kızının evine gidicez onlar davet etti tabi ben işlerimi bitirebilirsem
toplantıdan cıktım moralim bi bozuk zaten
ne oldu cnm yaa??
nolduuu balıııımmm
ne bilim balllarım yaa patron öle bi konustuki işimi begenio mu begenmiyo mu anlayamadım böle olunca hemen motivasyonum dusuyo :2:
ya bende toplantlarda çok geriliyorum öle oluyorum hep belirsiz konuşuyorlar aslında işi hep daha daha daha iyi istiyorlar yaf..
doğrusun bizler öyleyiz ama daha dur canm işinde daha bebeksin sabret cnm az daha üzülmeöle canım gerci daha yeniyim bilemiyorum ben hemen boyle biyerlere geliyim yürümeden kosayım istiyorum galibane olursa olsun işimi çok seviyorum ortamı da seviyorum tek teselli o oluyo bazen sanırım benim istedigim yere gelmem zaman alacak zaten normalide odur ama ben potansiyelim köreliyomus gibi hissediyorum böle olunca
doğrusun bizler öyleyiz ama daha dur canm işinde daha bebeksin sabret cnm az daha üzülme
ne bilim balllarım yaa patron öle bi konustuki işimi begenio mu begenmiyo mu anlayamadım böle olunca hemen motivasyonum dusuyo :2:
slm kızlar ben daha ancak okuayabildm geçmişi yeni gelincikler katılmıs aramıza hatta biri katılmakla kalmams evlenmiş bile:))9
tbrk ediorm çokkk
bizde çok yoğunuz kzlar devamlı saatlerim uzuo yarn da erken gidiorm biletimi aldm pazar sabahına bi an önce gelse de aşkımn yanında olsam bende
slm kızlar ben daha ancak okuayabildm geçmişi yeni gelincikler katılmıs aramıza hatta biri katılmakla kalmams evlenmiş bile:))9
tbrk ediorm çokkk
bizde çok yoğunuz kzlar devamlı saatlerim uzuo yarn da erken gidiorm biletimi aldm pazar sabahına bi an önce gelse de aşkımn yanında olsam bende
kaç parca canım neler var ıcınde setiin? bimdeki diimiii
günaydn herkese:)))
minnaam gizim sormayn yaw millet catwalktaki etekleri bitirdi mankenlere giydircek bişi bulamıorz
bu gün de girişim 3teydi 11 e alındı, indrm tarihi belli oldu bi değişiklk olmazsa prşmbeye:)
hazırlıklara başladk bi yandan ama bu yoğunlukta ne mümkn hafta içine kaldı artk mrk etme gizoşm salı gününe bilmem kaç koli ürün alcaz fazla stoklu giricez indrme ama kalırmı bilememöpüorm herkesi akam kapanışım ama 8de kapatıorz herkese mutlu yıllar smdidennnn
bende işim övülmeyince motivasyon sorunu yaşıyorum pastam, begenıldıgınde ıyınınde ıyısını yapıyorum daha bi heveslee
çağlam patronlar hep daha daha daha çok çalışılsın ister yetersiz gelmez onlara göre ama işte canım motivasyonunn dahada artsın bana öle olduğunda performansım dahada artıyor garip hani bana bişi denmiyor ortaya sölense bile öle olur toplantılardan sonra diğer toplantıya kadar herkesin çalışma temposu ara ara diğer toplantıya kadar azalır sonra diğer toplantılar olur hep canım o yüzden şevkin kırılmasın
ohh nerde çalışıyorsun heralde özeldenmi yazılır burdan mı yazarsın?
kızlar ya ben pek giremiyorum umarım herkes iyidir eve gidince okurum
bugün çekilişte arkadaşım bana çok cici tantitoni tepsi ve üçlü büyükten küçüğe kahvaltılık almış beyaz kaseler çok şirin fotolarını çeker eklerim ki bende ona o tantitonideki kardan adamlı tepsiyi alacaktım bende 2 hediye oda 2 hediye aldı arkadaşım kızdı bana ki ablam o benim bana herbirşeyi alıyor esirgemiyor mutlu etti beni hep hediyeler geliyor mutluyum
yılbaşında evdeyim 4 senedir ilk kez evde olcam bakalım hiç planım yok babam eve ışıklar almış yanıp sönüyo çok cici belki kuzenler gelir kalabalık oluruz bizimkiler öyle seviyorlar
2 ocak yıl dönümüz 5. yıl evlenirkende 7 8 yıl bitmiş olcak nildevrim biraz seninki gibi olucak canım inşallah çok mutlu olursun ki anlllatığınıa göre de mutlu bir insansın senin mutluluğunla çevrendekilerinde mutlu olmasını diliyorum
tbrk ediorm çokkk
aynen pastacıgım... ama öle bi durum deil bizdeki aslında pek yani adam ne dio anlamıyorum ben sorunum orda bi övüyo sanki bide böle net konusmuyo gibi öle olunca da sinir oluyorum
sen bugun sevdicekle buluscaktın dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?