'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya bende toplantlarda çok geriliyorum öle oluyorum hep belirsiz konuşuyorlar aslında işi hep daha daha daha iyi istiyorlar yaf..

öle canım gerci daha yeniyim bilemiyorum ben hemen boyle biyerlere geliyim yürümeden kosayım istiyorum galiba ne olursa olsun işimi çok seviyorum ortamı da seviyorum tek teselli o oluyo bazen sanırım benim istedigim yere gelmem zaman alacak zaten normalide odur ama ben potansiyelim köreliyomus gibi hissediyorum böle olunca

doğrusun bizler öyleyiz ama daha dur canm işinde daha bebeksin sabret cnm az daha üzülme

çağlam patronlar hep daha daha daha çok çalışılsın ister yetersiz gelmez onlara göre ama işte canım motivasyonunn dahada artsın bana öle olduğunda performansım dahada artıyor garip hani bana bişi denmiyor ortaya sölense bile öle olur toplantılardan sonra diğer toplantıya kadar herkesin çalışma temposu ara ara diğer toplantıya kadar azalır sonra diğer toplantılar olur hep canım o yüzden şevkin kırılmasın

slm kızlar ben daha ancak okuayabildm geçmişi yeni gelincikler katılmıs aramıza hatta biri katılmakla kalmams evlenmiş bile:))9
tbrk ediorm çokkk
bizde çok yoğunuz kzlar devamlı saatlerim uzuo yarn da erken gidiorm biletimi aldm pazar sabahına bi an önce gelse de aşkımn yanında olsam bende

kuzum daha indirim başlamadan bu ne yoğunluğu anlamıyorum bitirdilerimi ordaki cicileri ağlarım nilim ama sen yorulma yaaa kıyamam sana

ohhh kavuşma var vallla çook seviniyorum canım benim senin adına inşallah güzel birgün geçirirsiniz kuzum

kıyammmaam buyuk bulusmaaaa bende ne gıysem derdıne sımdıden düştüm makyaj videolarına daldım anca kkya girdim

kaç parca canım neler var ıcınde setiin? bimdeki diimiii

evet canım bımdekı 22 parca modelı de cok hosuma gıttı :)
ıyıkı almısım bende basladım yavas yavas bırseyler almaya
bırde porland da kaya maya askı var oda cok guzel topıkte gormustum onlardan da dusunuyorum

günaydn herkese:)))
minnaam gizim sormayn yaw millet catwalktaki etekleri bitirdi mankenlere giydircek bişi bulamıorz
bu gün de girişim 3teydi 11 e alındı, indrm tarihi belli oldu bi değişiklk olmazsa prşmbeye:)
hazırlıklara başladk bi yandan ama bu yoğunlukta ne mümkn hafta içine kaldı artk mrk etme gizoşm salı gününe bilmem kaç koli ürün alcaz fazla stoklu giricez indrme ama kalırmı bilemem öpüorm herkesi akam kapanışım ama 8de kapatıorz herkese mutlu yıllar smdidennnn

Son düzenleme:

nilim o etekleri bilmiyorum ama şu bleezırmı ne onlar kalsın o ceketlerden 2 adet alcam yaaa vallla bak bakırköye getirtme beni

uyyy ben seni çok seviyorum yaa sanada mutlu yılllar kuzum benim belki uyuyarak belkimde topikte girebilirim yeni yıla hala planım net değil pazar bide 13 30 da kardeşcağzımla genel müdürlüğe gidicem kokteyl var genel müdür aillenzdeklerle gelin dedi bakalım pazar bizi ne bekler

ekonomik açıdan çökmeseydim bakırköye gelir sana ceeee derdim ama çöktüm son gün ben çöktüm

bende işim övülmeyince motivasyon sorunu yaşıyorum pastam, begenıldıgınde ıyınınde ıyısını yapıyorum daha bi heveslee

aynen pastacıgım... ama öle bi durum deil bizdeki aslında pek yani adam ne dio anlamıyorum ben sorunum orda bi övüyo sanki bide böle net konusmuyo gibi öle olunca da sinir oluyorum

sen bugun sevdicekle buluscaktın dimiii

ne guzel gizoşum yaa keske ben de oyle olabilsem hemen dibe vuruyorum haklısın belki de daha cok asılmalıyımmm

bu arada herkese gunaydınnnnn

uyuyayım öğlene kadar dedim ama uyuyamadım

ohh nerde çalışıyorsun heralde özeldenmi yazılır burdan mı yazarsın?

özel bi şirkette çalışıyorum psikolojik destek sağlıyorum çalışanlara ve yöneticilere

teşekkür ederim canım

teşekkür ederim. darısı başınıza:)

...............................................

dün akşam kına gecem gayet sorunsuz geçti kızlar. yakınlarımla evde güzelce yedik içtik oynadık. kınam yakıldı ağladım epey:S ama güzeldi işte. öptüyorum hepinizi görüşürüz

nildevim işin çok güzel bazen bizimde desteğe ihtiyacımız oluyor hemen düşüyor morallerimiz

çağlacım sen kırılgan ve duygusal birisin ama herşeyden önemli pozitifsin canım senin gibi birinin birden böyle demesi şaşırttı sadece beni tabikide gücümüz yettiği kadar çalışcaz ama morallerimiz bozulmadan moralsizlik en kötüsü 2012 hepimize iyi gelicek inşallah bana şu trafik çilesiyle giriyorum yeni yıla ama olsun hayat güzel sağlıklıyız zor koşuşturma yaşıyoruz bünyemiz yoruluyor moralimiz sağlam dursun inşallah sevdiklerimizle gülellim

ben öğlen bir kuaföre gideyimde saç baş düzelltireyim gerçi hala yataktan kalkamadım ne tembellim

garip biri sizin patron vesselam

eveeet pastaam buluşcaaz bu aksamm eve yemek falan hazırlıcaam hindi bulamadım tavuk yapıcam onuda bulabılırsem annemlere dıyorum artık hındı dıye dusunerek yersınız dıye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…