• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o zaman :60: :60: kolay gelsin bacım

00a000a.gif

daha sabah diger topicte konuştuk :9:

gerçekten ihtiyacın var mı? sorusunu sor kendine. israf etme :33:

Oyhh yandım ben yandım :25:
İhtiyacım olabilir ama param yok :27: Kartım var ama kartımın arkasında eli maşalı nişanlım var :27: Harcamiciiiim :52:

Erz çok zorluklar yaşadınız.Sıkıntılı anlarınız oldu. Ama artık birşeyleri ispatlama çabasına girmiş eşin. Ben istersem ayağıma gelir yapar eder gider.

Bu tavırları açıkçası benim hoşuma gitmedi. Fakat kestirip atmak en basit olanı. Kendinden taviz vermemen gereken bir süreç.Senin de kişiliğin var ve sanki bunu sindirmeye çalışyormuş gibi geldi bana eşinin tavırları.

Yapıcı olmak gerek ise de buna iki tarafında el atması lazım.Adı üzerinde evlilik. evcilik değil..Rabbim hakkında hayırlısını versin.

Kübra canım Aslı'ya katılıyorum bende. Bu sürec hemen hepimizin başından geçiyor. Birbirimize en çok destek olmamız gereken dönemlerdeyiz. Eşin senin kişiliğini sindirmeye çalışıyor diye düşünüyorum bende. Birazcık diret, baktın ki hala aynı düşüncede devam ediyor, geriye Allah'tan hayırlısını dilemekten öte bişey kalmıyor tatlım.
En olmadık şeylerde bile boşanmak söz konusu edilmez. Zor zamanlar geçirdiniz, en çok sizin anlamanız, kıymet bilmeniz gerekir diye düşünüyorum ben.

Ayşenur belkıde dedıgın gıbıdı çok ustune düşüyorum ama o benım degıstıgımı dusunuyo ben eskı kübra dıılmısım eskı kubra ılgılıymss konumz bunlardan açıldı belkıde bahaneydı...dun yalvardım ama yok yok bende ne aradım ne sordum 10 gun sonra memeleketıme gtcem bakalım nolcak dava açmsmı açtıysada bende sevsem bıle artık dönmemm dualarını eksık etmee canım

Ne davası bu canım?
Ben de bir nişan atmıştım aralık ayında da.
Merak ettim.

Biz aslında balayı için Maldivler istiyorduk ama fiyatları çok uçuk olmassa tabi.
Onun dışında kısa bir Roma turu olabilir.
Mayısın ilk haftası nasıl olur acaba hava?
Denize girilecek gibi olursa Antalya fethiye taraflarını da düşünebiliriz.

Biz aslında balayı için Maldivler istiyorduk ama fiyatları çok uçuk olmassa tabi.

tuğçecan bizim 2 düğün olcak farklı şehirlerde,
ona yeterince masraf edilcek zatenn
çok uçmak istemiyoruz bizdee :26::26:
*
fethiye, kuşadası, bodrum bakıyoruz ama bakalımm :15::15::15:

tuğçecan bizim 2 düğün olcak farklı şehirlerde,
ona yeterince masraf edilcek zatenn
çok uçmak istemiyoruz bizdee :26::26:
*
fethiye, kuşadası, bodrum bakıyoruz ama bakalımm :15::15::15:

İki düğün olacaksa masraflı olur canım dediğin gibi.
Türkiyemiz de çok güzel zaten.
Yabancılar bile denize girmeye Türkiye'ye geliyorlar. :16:

Tuğçacan bende İspanya veya İtalya turu düşünüyorum.
Mayıs başında Antalya Kıbrıs taraflarında hava güzel olur bence ama bazende yağmur yağabiliyor belli olmaz.
Fethiyede çok güzel bir yer her sene giderim ailem ile ve bence fethiyenin en güzel yerlerinden birisi Sarıgerme.
Merkeze uzak ama kafa dinlemek istersen şahane.
Ama Kaş'ın denizinin üstüne tanımam yaaa :16:

Tuğçacan bende İspanya veya İtalya turu düşünüyorum.
Mayıs başında Antalya Kıbrıs taraflarında hava güzel olur bence ama bazende yağmur yağabiliyor belli olmaz.
Fethiyede çok güzel bir yer her sene giderim ailem ile ve bence fethiyenin en güzel yerlerinden birisi Sarıgerme.
Merkeze uzak ama kafa dinlemek istersen şahane.
Ama Kaş'ın denizinin üstüne tanımam yaaa :16:

Yurtdışı olmassa güneye doğru giderim o zaman canım. :)
yurt dışı turları güzel ama biraz yorucu oluyor.
o YÜZDEN biraz şüpheliyim.
Ama Maldivler olursa tüm gün yatıp denize girme şansım olur orda da.
Ama orda da muson yağmurları başlıyor sanırım mayıs ayından sonra :)

ayşenur fethiyede otel önerebilir misin balayı içinn :44:

Canım bizim orada akrabamız var o yüzden ben hotel'de kalmadım fakat izlenimlerim sonucunda bir kaç alternatif sunabilirim.

Eğer merkezde olsun dersen şu hoteli beğeniyorum.Zaten fethiyede gezilecek görülecek çok yer var hotele bağlı kalmak hiç mantıklı değil.

Fethiye Turkey - Fethiye Yacht Boutique Hotel

Eğer Fethiyeye gitme durumunuz kesinleşirse gidilecek yerler hakkındada seve seve bilgi veririm:34:

Fethiye'nin en meşhur hotellerinden birisi Lykia World

LykiaGroup-LykiaWorld Ölüdeniz

Sarıgerme'ye gidip kafamı dinlerim dersende:Burda o konumda bulunan hoteller var bakabilirsin.

Sarıgerme Otelleri | Etstur

Canım bizim orada akrabamız var o yüzden ben hotel'de kalmadım fakat izlenimlerim sonucunda bir kaç alternatif sunabilirim.

Eğer merkezde olsun dersen şu hoteli beğeniyorum.Zaten fethiyede gezilecek görülecek çok yer var hotele bağlı kalmak hiç mantıklı değil.

Fethiye Turkey - Fethiye Yacht Boutique Hotel

Eğer Fethiyeye gitme durumunuz kesinleşirse gidilecek yerler hakkındada seve seve bilgi veririm:34:

Fethiye'nin en meşhur hotellerinden birisi Lykia World

LykiaGroup-LykiaWorld Ölüdeniz
Sarıgerme'ye gidip kafamı dinlerim dersende:Burda o konumda bulunan hoteller var bakabilirsin.

Sarıgerme Otelleri | Etstur

bakıyorum canım teşekkür ederimm :16::16:

Back
X