Doğuma Hazırlık Tahminlerinizi söyler misiniz? (resimli)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
ASLINDA KONUYU AÇMIŞTIM AMA BAŞLIGA EKLEME YAPAMADIGIM İÇİN TEKRAR AÇMAK ZORUNDA KALDIM TAHMİNLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM DE
1.RENLİ RESİM 13 HFTALIK 2.CİDE ÖLE 13HAFTALIK SON RESİM 11 HAFTALARDA FALAN:CüvCüv:

Eklentiler

• $02102010170.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $02102010174.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $24092010142.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 88
bende 17. haftadayım çok merak ediyorum bu hafta öğrenicem.aşerdinmi ne gibi değişikliklerin oldu en çok ne yedin ekşimi tatlımı bulantın çok oldumu yüzün bozulmuş kızın olcak gibi bisürü yorum yapan oldu bakalım ne olcak

Son düzenleme:

yeme ile cinsiyet işine pek inancım yok ama okumadanda geçmiorum yani:)iştahım kötü ve zorlu bi hamilelik olmasına ragmen açıldı bayagı hemde bilmiorum bakalım ögrenince haber ver benim daha var ayın 20sinde örencem

maşAllahultrasonda bile ne tatlılar dim, yumuş yummuşşşş..bende 16 haftalık hamileyim haftaya öğrenicem cinsiyetini çokda merak etmiyorum sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez....sırnaşık şey

banada erkek gib geldi cnm allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Allah gönlüne göre versin diyorum ama erkege benziyor tahminen ayin kacinda hamile kaldin günlere ve ayin konumuna göre tahmin yapabiliyorum yazarsan söleyim.Yinede hata payi olabilir.....

Emos, 13. haftada profilden cekilmis 2D ultrasonun var mi.. 3D lerden anlasilmiyor.. 11. hafta da erken bir tahmin icin.. Ama zayif bir tahminle erkege benziyor 11 haftlaik ultrasonu..

Kusura bakma canim ya bazi islerim vardi malum benim cocuklar büyük burada okullar tatil pragram yogundu giremedim.Canlar bir ablamizin dedigine göre ki bu yüzde doksan dogru cikiyor diyor ama yinede Allah bilir.Ay büyümeye baslarken yani hilal konumundan dolunaya kadar ki sürecde hamile kalirsa bir bayan oglu oluyor ,Kücülürkende kalirsa kizi oluyor yani dolunay sonrasi.Ben sana baktim 11 austosta ramazan baslamisti hatirlarsan yani ay hilal di 1 ay öncesini hesapla yani ay yeniydi dolayisiyla oglan oluyor ama yinede Allah bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…