Doğuma Hazırlık Tahminlerinizi söyler misiniz? (resimli)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kusura bakmayin ama, doktor bir tahminde bulunamadiysa biz nasil anlayabiliriz ki...
hayirlisi olsun.

kusura bakmayin ama, doktor bir tahminde bulunamadiysa biz nasil anlayabiliriz ki...
hayirlisi olsun.

canım dr um erkege benzetti ama netleştiremedi henüz ayın 20sinde netleştiricez erken oldugu için kordonla karıştırmakistemem ama erkege benzio yüzde 55 dedi haliyle degişen bişe olmadı yani fikirlerinizi almak istedim tecrübeli annişlerden herşeyin önce saglıklı ve hayırlısı tabiki de saol

valla ablamın doktoru da erkege benzetmişti 3 aylıkken bizim ki yan gelmiş yatıyordu aynı öyle çok rahat görunuyordu :) gel keyfim gel bence kız diyorum yine merakla takip etcem sizi :) saglıklı olsunda önemli değil :Saruboceq:

Son düzenleme:
ultrason resimlerinde kemik yapısına bakarak anlaşılabiliniyor. sizinki bana kız gibi geldi.

sizinki erkek.

çok merak ettim. takipteyim. şakkıdı

evt çok var bahsettigin gibi olanlar ilk kızımada erkek denmişti 7.ayda kız oldu:) bu aylar yanıltıcı aylar zaten o yüzden drlarda netleşemior bakalım bekleyip sabredip görücem

banada erkek gibi geldi
rabbim gönlüne göre versin sağlıkla gelsin
darısıda benim gibi isteyenlere inşlhh :Saruboceq:

Emos sen cinsiyetini ogrendinmi?

Bugun ben ultrasona girdim ve erkek oldugunu ogrendim. insallah seninkide erkektir. Senden cevap bekliyorum.

yok cCAnım yarın 11 45 te randevum yarın örencem kısmetse adına çok sevindim netlik kazandıgın için en azından şaşırmadın :):)öpüorum arın azarım

bende kukuya benzer bişe gördüm ama bu göbek bagı denen şey midir acaba ama kordon uzun birşey heralde degil mi ? bende heyecanlandım vala :)bi yarın olsada uzun zaman olmuş konu açılalı agırlıklı tahmin erkek olmuş tecrübeli annelerden bakalım tuttu mu ?gönlüne göre olsun inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…