- Konu Sahibi emosemos33
-
herkese slm az önce dr da geldim yine sonuca ulaşamadık ne yazıkkibacaklarını açmadı ugraştık açtıramadık ve ben bi çıkıntı göremedim sanırım kız ama dr um bu kez hiç bi tahminde bulunmadı şkürler olsun saglıgı iyi miş mafoldumben 1ay sonra dedi kal geldi bana netleşsin artık ya off nasıl dayanıcam 1ay daha ...netleşenler okadar şanslısınz ki ......
hayatım sanırım onu dr un gerek görmesi gerekiyor birde 14+6 yım sanırım onun içinde erken bi dönem gerçi tam olarkta bilmiorumŞu dopler'e girsen emos orada cıkar buyuk ıhtımalle çikolata falan yediriyorlar ama bilmiyorum. kaçıncı haftadaydın
evet hanımlar uzun bi aradan sonra bugün ögrendim ki bi prensesim daha geliyormuş :):)yüzde doksan dendi bakalım hayırlısı:CüvCüv:
Emoscum hayirli olsun canim benim saglikla sihatle dogurasin insallahhhh.Ben hafta sonundan beri kanamalarimla mesgulum artik cinsiyet umurumda degil saglikla dogsunda.Uzattik ayaklari yatiyozz.Cok $anslisinnnn iki kizin olucak .Kiskandim seniiiiii
en son kızda karar verdi canım:)emos doktor cinsiyetini söyledimi erkek demisti demi
sanada ayrıca geçmiş olsun canım kaç haftalık sınki tehlieli bi durum yoktur inşallah...?
Saol canim :CüvCüv:Bebis gayet iyi 11+2 tehlike bebiste yok dün doktora gittim yine kanamam geldi anlamadim ben bu isi kerata gayet iyi eli agzinda cök cök emiyo.Dikkat etmem gerek 2 hafta su 3 ayi bitirim 4.aya gecsem bi rahatlicam.Bazi bayanlarda olabiliryormus.Doktorlarin en son karari kilcal damar catlamasi .Pazar günü kan uyusmazligindan dolayi dediler iyne yedim gecmisti simdi damar catlamis ay anlamadim gittii ya...
en son kızda karar verdi canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?