Doğuma Hazırlık Tahminlerinizi söyler misiniz? (resimli)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
herkese slm az önce dr da geldim yine sonuca ulaşamadık ne yazıkki bacaklarını açmadı ugraştık açtıramadık ve ben bi çıkıntı göremedim sanırım kız ama dr um bu kez hiç bi tahminde bulunmadı şkürler olsun saglıgı iyi miş mafoldumben1ay sonra dedi kal geldi bana netleşsin artık ya off nasıl dayanıcam 1ay daha ...netleşenler okadar şanslısınz ki......

Canim uzulme olmassa 1 hafta sonra kendin parayla git ben oyle yaptim. yoksa 8 hafta beklemem lazimdi. Simdi bile daha 4 hafta var ultrasona girmem icin. Sagliginin iyi oldugunu ogrendin ya gerisi onemli degil.

Şu dopler'e girsen emos orada cıkar buyuk ıhtımalle çikolata falan yediriyorlar ama bilmiyorum. kaçıncı haftadaydın

Şu dopler'e girsen emos orada cıkar buyuk ıhtımalle çikolata falan yediriyorlar ama bilmiyorum. kaçıncı haftadaydın
hayatım sanırım onu dr un gerek görmesi gerekiyor birde 14+6 yım sanırım onun içinde erken bi dönem gerçi tam olarkta bilmiorum
sanırım artık beklicem birazda yıprandım açıkçası testler drlar tahminler derken ister istemez bi tarafa kaymışım bunuda bugün anladım bilmiorum cnm ya hayırlısımış nesee

evet hanımlar uzun bi aradan sonra bugün ögrendim ki bi prensesim daha geliyormuş :):)yüzde doksan dendi bakalım hayırlısı:CüvCüv:

emos benim içimden sana hala erkek geçiyor ama hayırlısı bakalım sağlık sıhhatle doğsun bebeğin

evet hanımlar uzun bi aradan sonra bugün ögrendim ki bi prensesim daha geliyormuş :):)yüzde doksan dendi bakalım hayırlısı:CüvCüv:

Hayırlısı olsun bebegim sakınn üzülcem deme bak
ben 2 kızımın kız oldugunu duyunca üzülmüştüm erkekege odaklanmıştım cünkü herkez erkek demıstı
sonrasında kızım doğduu Allahım bi tatlıı oldukii sormaa koca okulda herkez benı tanıyo nisanurun annesısınız demi dıyorlar evimize neşe getirdi bazı can sıkıntılı zamanlarımzda bızı zorlaa güldürürdü şebeklikler yapıp Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıklı sıhhatli olmayı hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin
kolay doğumların olsun canım

Emoscum hayirli olsun canim benim saglikla sihatle dogurasin insallahhhh.Ben hafta sonundan beri kanamalarimla mesgulum artik cinsiyet umurumda degil saglikla dogsunda.Uzattik ayaklari yatiyozz.Cok $anslisinnnn iki kizin olucak .Kiskandim seniiiiii

daha kizin olacagini söylemeden %90 kiz dicektim hehehe..
tebrikler canim..
ultrason resimleri incelemekten .. oldukca usta oldum diyebilirim..
bi kendikimi cözemiyorum.. yada erkege benzedigi icin ,isime gelmio olabilir :kedi:

saolun kızlar ya aslında evt kendimi azıcık erkege alıştırmışım farkında olmadan ve nedendir bilmiorum yinede içimd bi erkek olabilirligi mevcut dr um benle aynı dönem bi arkadaşımada yüzde doksan kız demişti kürtaj oldu erkek oldugunu ögrendiler kendi dr um bile kendi eşimi 10 farklı prof a gösterdim 10uda kız dedi 7.ayda erkek oldugunu ögrendik dogana kadar inanamadım şeklinde açıklamalar yapınca kafamda yine bi soru işareti kaldı haliyle tabiki öle şeler duydumki önceligi saglıgı ve hayırlılıgı bakalım ...

Emoscum hayirli olsun canim benim saglikla sihatle dogurasin insallahhhh.Ben hafta sonundan beri kanamalarimla mesgulum artik cinsiyet umurumda degil saglikla dogsunda.Uzattik ayaklari yatiyozz.Cok $anslisinnnn iki kizin olucak .Kiskandim seniiiiii

sanada ayrıca geçmiş olsun canım kaç haftalık sınki tehlieli bi durum yoktur inşallah...?

Son düzenleme:
sağlıkla sıhatle, sağlıklı bebişlerinizi bi çırpıda kucağınıza alasınız kızlarrr kaydirigubbakcemile3

sanada ayrıca geçmiş olsun canım kaç haftalık sınki tehlieli bi durum yoktur inşallah...?

Saol canim :CüvCüv:Bebis gayet iyi 11+2 tehlike bebiste yok dün doktora gittim yine kanamam geldi anlamadim ben bu isi kerata gayet iyi eli agzinda cök cök emiyo.Dikkat etmem gerek 2 hafta su 3 ayi bitirim 4.aya gecsem bi rahatlicam.Bazi bayanlarda olabiliryormus.Doktorlarin en son karari kilcal damar catlamasi .Pazar günü kan uyusmazligindan dolayi dediler iyne yedim gecmisti simdi damar catlamis ay anlamadim gittii ya...

abasının gülü nasılsın bu gün ? bebiş ne alemde bakem?
prensesim nasıl ?,prensim nasıl?

hm ii ozaman sevindimm bunlarla kalsın işallah bi 4e gelsen baya rahatlarsın bende yeni yeni toparlandım vala ...

en son kızda karar verdi canım:)

cnm yaa ne şirinsin kızda karar verdi die yazmışsın güldüm valla...
hayırlısı olsun ohh ne güzel benimde kızım olcak..doktorunda bi türlü karar verememiş ama 14 haftalıkken gitmişin çok normal görememesi..şimdi kaç haftalıksın

ilenia aynen bende senin gibiyim proluton vurulcam yarına çok korkuyorum acayip ağrı yapıyor iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…