- 18 Ocak 2018
- 3.151
- 8.804
- 158
- 33
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Aaa umutsuzvaka gelmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağırdan satan benim aslındaBi adam sana ağırdan satıyorsa ve sen üstüne gidiyorsan o ilişkiden hayır gelmez.Bunu unutma.Kaçan kovalanır üstüne giden bunaltır.Böyle adamların bişeyini kaldırırsan kendin eder kendin bulursun,yüz verme sen de akıllıca yaklaş,senin değerini bilmeyene değerini satamazsın
umutsuzvaka01 ,
konun biraz sohbete dönmüş, konudan çıkmamışsınız ama gırgır şamatada yapıyorsunuz, o yüzden konunu taşıdım, baştan konu bdvlik olduğu için uyarı vermedim, aklına neden taşınan konu için uyarı verilmedi sorusu gelen olursa sebep bu, baştan bdvlik olan bir konu için uyarı vermiyoruz.
Kız hacdan kabeden geldim gibi sevindin beni görünce bakıyorumAaa umutsuzvaka gelmiş![]()
Kız sen üsenmedin de bunları mı buldun azme bakk beeÇok hızlısınız maşallah. Din juan halt etmiş![]()
Azme gerek yok ki profilinizde çıkıyor hepsi.Kız sen üsenmedin de bunları mı buldun azme bakk bee
Ayrıca Don Juan demek istedin heralde![]()
PArdon abla demeliyim o zaman zira ben daha genceciğimAzme gerek yok ki profilinizde çıkıyor hepsi.Evet don diyecektim klavye azizliği. 40 ına birkaç yıl kalmış birine de kız şeklinde hitap etmezseniz sevinirim
![]()