- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
Merhabalar hanimlar. Benim evimde iki hafta once tahtakurusu baskini oldu. Zirai guclu bir ilac aldim suya karistirilan. Baska bir gerec bulamadigim icin spreyleyecek (koyde yapiyorum dukkanlar kisitli) cicek sulama kabina koyup onunla butun evimi ilacladim. Evim buyuk ve bahceli o yuzden tum gunumu aliyor. Ve iki hafta sonra yani bu hafta geri geldi allahin belalari. Geceleri uyuyamiyorum ve gunduz de evden calistigim ve 8723 toplantiya katildigim icin gunduz de uyuyamiyorum. Yarin tekrar her yeri ilaclayacagim. Yalnizim psikolojim bozuk kafayi yemek uzereyim. Ailemi en son ekim 2019da birkac gun gordum. Beraber denize gittik ve ben plajda bile proje yazmaktan iki cift laf edememistim. Babam turkiye'de koronanin en yuksek risk gruplarindan birinde. Yalniz yasiyorum haftalardir kimseyle konusmadim. Depresyonda filan degilim ama cok gergin ve sinirliyim. Burada "gezmek istiyorum
( dugunum ertelendi
(" filan yazanlari gorunce oldurmek istiyorum bu kadar sorumsuz olunabilir mi ya filan diye isyan ediyorum. Bu kadar sinir normal degil ama tahtakurulari ve o durmaksizin biseylerin isirmasi hali kafayi yedirtti bana. Psikolojimi nasil duzeltecegim?
Not: Biliyorum dert kiyaslama icerisine girmem, "insanlar neden suna uzuluyor, buna uzuluyor, ne sorumsuzlar" filan demem cok sacma bisey (kaldi ki benim de derdim BOCEK
). Ama iste zaten cevremizdeki sevdigimiz ettigimiz arkadaslarimiza dedigimiz seyler degil bunlar, en gizli sakli, kendimize bile itiraf etmedigimiz, anlik dusunceler. Burada sansursuz, anonim, cok serbest bir ortam oldugundan yazdim. Dugunun ertelenmesi kesinlikle uzucu ve sinir bozucu bir durum mantikli dusununce, bundan muzdarip olup bu konuyu okuyan arkadaslardan cok ozur diliyorum. Belki de 7 senedir sevgilim olmadigindan ciftlere icten ice biraz kurulmaya basladim bana neyse yani beni ne ilgilendiriyorsa. Ama normal bir psikolojide olsam inanin boyle dusunmem zaten bu anormal psikolojimden dolayi konu actim.

Not: Biliyorum dert kiyaslama icerisine girmem, "insanlar neden suna uzuluyor, buna uzuluyor, ne sorumsuzlar" filan demem cok sacma bisey (kaldi ki benim de derdim BOCEK

Son düzenleme: