Tahtakurulari, uykusuzluk ve zayiflayan psikolojim

Ya evet yengec burcu olmak ve aileden arkadas desteginden uzakta olmak kotu bi kombinasyon ben surekli kardesine ve kedilerine sarilmak isteyen, annesinin 31 yasinda hala "bebisim" filan dedigi bi insanim ondan da olabilir. Simdi boceklerle sarmas dolasiz sosyal mesafe kuralina da uymuyor serefsizler.

yaaa dönsene ülkeye neden dönmüyorsun ? Yurt dışı tecrüben , yabancı dilin var gayet güzel iş bulursun bence .

En buyuk kk En buyuk kk undp, ilo, ab delegasyonu gibi kuruluşların ankaradaki ofislerine başvuru yapıyor musun? Veya projelerde çalışıyorsan malum türkiyede de çok göçmenlik, cinsiyet eşitliği vs vs uzun dönemli projeler. Avrupaya gitmek istiyorsan bilemem ama türkiyeye bu tür bir vesile ile gelsen keşke. İleride bu yaşadıkların çok çok şey katacak sana -yerinde olmayı cidden isterdim- ama şu anda psikolojin bozuluyor orada senden kıymetli değil sonuçta. Çok güzel bir iş yaptığın ama uzun dönemli yapılacak iş değil.

En buyuk kk En buyuk kk undp, ilo, ab delegasyonu gibi kuruluşların ankaradaki ofislerine başvuru yapıyor musun? Veya projelerde çalışıyorsan malum türkiyede de çok göçmenlik, cinsiyet eşitliği vs vs uzun dönemli projeler. Avrupaya gitmek istiyorsan bilemem ama türkiyeye bu tür bir vesile ile gelsen keşke. İleride bu yaşadıkların çok çok şey katacak sana -yerinde olmayı cidden isterdim- ama şu anda psikolojin bozuluyor orada senden kıymetli değil sonuçta. Çok güzel bir iş yaptığın ama uzun dönemli yapılacak iş değil.

Turkiye'deyken UNHCR'da calisiyordum. Su an alanim Gender Based Violence oldugu icin Turkiye'de ne bulursam (sivil toplum, UN kuruluslari, dernekler...) basvurdum (ve su anki pozisyonumdan daha dusuk pozisyonlar dahil) ama kimse geri donmedi henuz. (Buradaki performans degerlendirmelerimi de basvurulara ekledim hatta, ve performans degerlendirmelerim cok iyi. Turkiye'deyken de cok iyiydi, tum seflerim, herkes severdi begenirdi beni yani. Neden ise alinmiyorum bilmiyorum :( )

Avrupa'da ve Ortadogu'da da islere basvurdum ve onlardan da henuz sonuc alamadim.

Turkiye'deyken UNHCR'da calisiyordum. Su an alanim Gender Based Violence oldugu icin Turkiye'de ne bulursam (sivil toplum, UN kuruluslari, dernekler...) basvurdum (ve su anki pozisyonumdan daha dusuk pozisyonlar dahil) ama kimse geri donmedi henuz. (Buradaki performans degerlendirmelerimi de basvurulara ekledim hatta, ve performans degerlendirmelerim cok iyi. Turkiye'deyken de cok iyiydi, tum seflerim, herkes severdi begenirdi beni yani. Neden ise alinmiyorum bilmiyorum :KK43: )

Avrupa'da ve Ortadogu'da da islere basvurdum ve onlardan da henuz sonuc alamadim.
Anladım, performans değerlendirmelerin iyidir muhakkak, fakat elinden geleni yaptıysan gerisi gerçekten de nasip. Senden daha az vasıflara sahip olup oralarda çalışan eski iş arkadaşlarım var, yanlış anlaşılmasın arkadaşlarıma vasıfsız demiyorum onlar da donanımlı ve çalışkan insanlardı ama senin burada bahsettiğin düzeyde eğitim ve tecrübeye sahip değillerdi. Kendini gömmüşsün biraz ilk mesajında ve kendine haksızlık ediyorsun bence. İyi hissettirir mi bilmem ama ben de şu aralar çok kırılgan bir dönemimdeyim, yazdıklarına benzer şeyler hissediyorum ve duygularım çok çabuk inciniyor son zamanlarda, üstelik kolaylıkla ifade de edemiyorum ruh halimi :( çoğumuz da bir sebeple benzer bunalmışlıklar yaşıyoruzdur kolay bir dönemden geçmiyoruz çünkü. Eminim ki sen de çok güzel bir iş bulacak, daha güçlü hissedecek ve bu günleri gülerek anacaksın.

Anladım, performans değerlendirmelerin iyidir muhakkak, fakat elinden geleni yaptıysan gerisi gerçekten de nasip. Senden daha az vasıflara sahip olup oralarda çalışan eski iş arkadaşlarım var, yanlış anlaşılmasın arkadaşlarıma vasıfsız demiyorum onlar da donanımlı ve çalışkan insanlardı ama senin burada bahsettiğin düzeyde eğitim ve tecrübeye sahip değillerdi. Kendini gömmüşsün biraz ilk mesajında ve kendine haksızlık ediyorsun bence. İyi hissettirir mi bilmem ama ben de şu aralar çok kırılgan bir dönemimdeyim, yazdıklarına benzer şeyler hissediyorum ve duygularım çok çabuk inciniyor son zamanlarda, üstelik kolaylıkla ifade de edemiyorum ruh halimi :KK43: çoğumuz da bir sebeple benzer bunalmışlıklar yaşıyoruzdur kolay bir dönemden geçmiyoruz çünkü. Eminim ki sen de çok güzel bir iş bulacak, daha güçlü hissedecek ve bu günleri gülerek anacaksın.

Ayyyyni seyleri yasiyoruz, benim de duygularimin asiri kirilgan oldugu bir zaman ya. Karantina boyle yapti galiba bizi en ufak seyde aglar filan olduk ve sebebini de bilmiyoruz, ifade edemiyoruz. Insallah hepimiz cok guclu hissederiz bu donemi de atlatiriz.

Tahta kurusu için iyice internetten baktın mı? Eve getiren şey veya kimse neyse kurtulmalısın. Evde eşya, kıyafet, giysi hepsini ya atacaksın ya da vakumlu poşetlerde haftalarca tutacaksın. Bed bug diye araştır.

Back
X