TAİ maaşlarını biliyor musunuz ?

Az önceki yorumlarda ülkemizin Nasası demişler Nasa’da kimler çalışıyor acaba?
Hayalleri için konu açıp başka da bir şey yapmayan biri için sizinle tartışmayacağım.
Sadece astronot çalışıyor :))))))))))

Tai ye girmek için dil sınavı yapıyorlar bilginiz vardır umarım konu sahibi.

kalite .. uzmanı mühendis mi oluyor ? öyleyse 10-12 bin komik rakamlar o kadar az değildir

Sadece astronot çalışıyor :))))))))))
Valla ben o yorumda konu sahibine takıldım zaten ama nedense size dert oldu.
Bu kadar dert etmeyin göreceksiniz bu hanım kızımız yarın öbür gün başka hatta alakasız bir meslek konusuyla gelecek sorularınız havada kalacak.
Kendinizce beni ezmeye çalışıyorsunuz ama koruduğunuz kişi zaten sizi haksız çıkaracak o yüzden kasmaya gerek yok

Uzman yardımcısı maaşı 6k civarı. 10 yillik bi tecrübe de 10k yi geçer bence. 3 ayda bir de double Maas aldıklarını göz önüne alirsak yani.

Ben sizi haksız çıkarmaya neden ugrasayim ki? Tai de astronot calismiyor bildiğim kadarıyla. Konu sahibinin cevapları da ilginç ama sizin astronota aşık oldunuz demeniz de ilginç.

Ben sizi haksız çıkarmaya neden ugrasayim ki? Tai de astronot calismiyor bildiğim kadarıyla. Konu sahibinin cevapları da ilginç ama sizin astronota aşık oldunuz demeniz de ilginç.
Konularına şöyle bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Durduk yerde yazmam ben öyle şeyi.
Burda o kadar alakasız konusu var ki yardım istemediğini aslında biraz alaya aldığını düşünmeye başladım artık çünkü ben zamanında ciddi yorumlar yapmıştım ama sonrasında yardıma ihtiyacı olmadığını sohbet havasında takıldığını mantıklı yorumlara sinirlendiğini fark ettim.
Ee ama kusura bakmayın da bu konu dert mi? İnternete yazar bakar yani ama neyse...

Yani o kadar Tai cinin içindeyken onlara sormasi makul olurdu bana da garip geldi. Konu Sahibini bilmiyorum ama maaştan önce alım şartlarını öğrense kendisi için daha yararlı olur.

Tamam yahu bizim de öyle olmasa söylemem zaten. 2 ay normal maaş alinir. 3. Ay cift ikramiye.

Kisacasi yilda 16 maas alınıyor
Wayy gardasım millet ne maasla alıyor.. 3 ayda bir çift maaş alıyorum maas ort. 7000.Neyse ki kocamı asgari ücretliyken tavladım da kafam rahat

Yok yılda 4 kere çift maas var yani 16 maası 12 ye bölünce 7000 küsüre denk geliyor. Yds dil tazminatı dahil tabi ki..
Cok çok iyi para şu dönemde. Düşününce ortalama bi uzman yardımcısı maaşı 5,600 falan. Ki bunlar spk bddk gibi saglam kurumlar olmasina rağmen maaş böyle.

Cok çok iyi para şu dönemde. Düşününce ortalama bi uzman yardımcısı maaşı 5,600 falan. Ki bunlar spk bddk gibi saglam kurumlar olmasina rağmen maaş böyle.
Ben 6 yıllık uzmanım bu arada. Evet çok şükür maaslar iyi. Yurtdışı seyahati yapabileceğim bir departmana kapak atabilirsem en az 1000 TL artar. O yüzden ingilizcenizi belgeleyin kızlar.. Hem de aktif konuşur durumda olum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…