- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
Sadece astronot çalışıyor :))))))))))Az önceki yorumlarda ülkemizin Nasası demişler Nasa’da kimler çalışıyor acaba?
Hayalleri için konu açıp başka da bir şey yapmayan biri için sizinle tartışmayacağım.
Valla ben o yorumda konu sahibine takıldım zaten ama nedense size dert oldu.Sadece astronot çalışıyor :))))))))))
Ben baktımda önemli bişey değil ya, uzay mühendisi arıyorlarİsterseniz bi tai diye yazın araştırın.
Ben sizi haksız çıkarmaya neden ugrasayim ki? Tai de astronot calismiyor bildiğim kadarıyla. Konu sahibinin cevapları da ilginç ama sizin astronota aşık oldunuz demeniz de ilginç.Valla ben o yorumda konu sahibine takıldım zaten ama nedense size dert oldu.
Bu kadar dert etmeyin göreceksiniz bu hanım kızımız yarın öbür gün başka hatta alakasız bir meslek konusuyla gelecek sorularınız havada kalacak.
Kendinizce beni ezmeye çalışıyorsunuz ama koruduğunuz kişi zaten sizi haksız çıkaracak o yüzden kasmaya gerek yok
3 ayda 110 binden asagi deildir.2 ayda birde çift maas aliyorlar.
Konularına şöyle bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Durduk yerde yazmam ben öyle şeyi.Ben sizi haksız çıkarmaya neden ugrasayim ki? Tai de astronot calismiyor bildiğim kadarıyla. Konu sahibinin cevapları da ilginç ama sizin astronota aşık oldunuz demeniz de ilginç.
Yani o kadar Tai cinin içindeyken onlara sormasi makul olurdu bana da garip geldi. Konu Sahibini bilmiyorum ama maaştan önce alım şartlarını öğrense kendisi için daha yararlı olur.Konularına şöyle bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Durduk yerde yazmam ben öyle şeyi.
Burda o kadar alakasız konusu var ki yardım istemediğini aslında biraz alaya aldığını düşünmeye başladım artık çünkü ben zamanında ciddi yorumlar yapmıştım ama sonrasında yardıma ihtiyacı olmadığını sohbet havasında takıldığını mantıklı yorumlara sinirlendiğini fark ettim.
Ee ama kusura bakmayın da bu konu dert mi? İnternete yazar bakar yani ama neyse...
Staj yapiyorsan neden 10 yıllık deneyimli maaşı soruyorsun?Ben staj yapıyorum o firmaya gelen bütün TAİ çalışanları baya havalı falan başka yerden
herhalde ben de boş bir insan değilim taicilerin içinde olduğuma göre kapıdan geçiyordum aa beni alın demedim
Benim cok cok yakinim var calisan 2 ayda 1 aliyo3 ayda 1
İşte şimdi sorunuz tamamen havada kalacak. Hem konu taşınmış hem üye banlanmış. Yakında başka konuyla aramızda olacak ama beklemede kalalım :)Staj yapiyorsan neden 10 yıllık deneyimli maaşı soruyorsun?
Tamam yahu bizim de öyle olmasa söylemem zaten. 2 ay normal maaş alinir. 3. Ay cift ikramiye.Benim cok cok yakinim var calisan 2 ayda 1 aliyo
Wayy gardasım millet ne maasla alıyor.. 3 ayda bir çift maaş alıyorum maas ort. 7000.Neyse ki kocamı asgari ücretliyken tavladım da kafam rahatTamam yahu bizim de öyle olmasa söylemem zaten. 2 ay normal maaş alinir. 3. Ay cift ikramiye.
Kisacasi yilda 16 maas alınıyor
Wayy gardasım millet ne maasla alıyor.. 3 ayda bir çift maaş alıyorum maas ort. 7000.Neyse ki kocamı asgari ücretliyken tavladım da kafam rahat
Yok yılda 4 kere çift maas var yani 16 maası 12 ye bölünce 7000 küsüre denk geliyor. Yds dil tazminatı dahil tabi ki..Anlamadım normalde mi aylik 7000 alıyorsunuz?
Cok çok iyi para şu dönemde. Düşününce ortalama bi uzman yardımcısı maaşı 5,600 falan. Ki bunlar spk bddk gibi saglam kurumlar olmasina rağmen maaş böyle.Yok yılda 4 kere çift maas var yani 16 maası 12 ye bölünce 7000 küsüre denk geliyor. Yds dil tazminatı dahil tabi ki..
Ben 6 yıllık uzmanım bu arada. Evet çok şükür maaslar iyi. Yurtdışı seyahati yapabileceğim bir departmana kapak atabilirsem en az 1000 TL artar. O yüzden ingilizcenizi belgeleyin kızlar.. Hem de aktif konuşur durumda olumCok çok iyi para şu dönemde. Düşününce ortalama bi uzman yardımcısı maaşı 5,600 falan. Ki bunlar spk bddk gibi saglam kurumlar olmasina rağmen maaş böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?