Öncelikle iyi akşamlar aslında dert değil ama kk hanımlarının tecrübelerine ihtiyacım var.
Kardeşim evlenmeyi düşünüyor.Biz iç anadoluluyuz gelin adayı trakyalı merak ettiği şeyler var.Trakyada genel olarak kız isteme söz nişan düğün adetleri nelerdir? Düğünde sizce ne takmalıyım ?Şimdiden hazırlık yapmak istiyorum.
Öncelikle iyi akşamlar aslında dert değil ama kk hanımlarının tecrübelerine ihtiyacım var.
Kardeşim evlenmeyi düşünüyor.Biz iç anadoluluyuz gelin adayı trakyalı merak ettiği şeyler var.Trakyada genel olarak kız isteme söz nişan düğün adetleri nelerdir? Düğünde sizce ne takmalıyım ?Şimdiden hazırlık yapmak istiyorum.
Aman bakmayin limoncuya gelir saydirir simdi trakyada ev araba agirliginca altin olmadan kimse kizini vermez diye :)
Gucunuzun yettigi, icinizden gelen neyse onu takin, normal trakyalilar mutevaxi ve duzgun insanlardir, taki pesine dusmezler.
elbette altın takılır ..en basiti doğu düğününe gitmiştik zarfa ad soyad yazıp takıları öyle kabul etmişlerdi.böyle detayları merak ettim yada bizde kınada düğün gibi takı takılır onlarda var mı merak ediyorum.gelin adayıyla konuşmadan önce fikir sahibi olmak önemli.
ev isterler demedim ev olur zaten dedim trakyada oglunu öyle ic guveysi gibi evlendiren yoktur sen istemesende yapılıcaklar yapılır yapmayan varmıdır vardır ama bınde bir