Takı kiralama

Yani nisanlini tanimadan yorum yapmak ne kadar dogru bilmiyorum. Belki gercekten iyi niyetle yapilmis bir tekliftir. Yine de kulaga pek guzel gelmiyor. Daha altinlari almadan, satarken zarar etmemenin hesabini yapmak hic hos degil bir kere. Ayrica kanunlar bile altinlar kadinin der. Takilan bir altin olmayinca ortada size ait bir sey de olmayacak. Kimse kusura bakmasin tabiki bunlarin hesabi yapilacak. Bunlarin kendi degerini ölçmekle falan hic ilgisi yok. Hayatin tam da gercekleri. Sen zaten bana su kadar altin tak dememissin. Deseydin hoş olmamış derdim. Buna ragmen adam ince hesaplara girmiş. Illa bankaya yatirmak isterse arkadaşım, sen de aklını kullan. Resmi nikahtan once yatirmasini iste. Ilerleyen zamanda uzerinde hak iddia edemesin. Malum evlilik sonrasi edinilen tum mallar esler arasinda ortak. Madem o çirkinleşmiş sen de çirkinleş. Hic sevmem normalde ciftler arasinda boyle maddi cekismeleri ama sizde daha evlenmeden boyle bir olay olunca gercekten guzel olmamis.

Parayla saadet olmaz ben buna inananlardanım hem bankaya altın koyalım demiş daha mantıklı bence abartılıcak bişey değil ben 2 senedir evliyim çıkarıp 1 defa taktım öyle boşa bekliyor kaldıki bide nereye koyucam derdi çalınma korkusu

Sİzde ki kafaya bayıldım. Altın geline verilen değeri gösteriyor demek

Taki takilirsa o taki kadinindir. Ilerde Allah gostermesin bosanma durumu oldugunda dugun CD sini delil olarak sunup takilarin hepsini talep edebilirsin. Ancak bankada taki hesabi acildiginda, evlendikten sonra edinilen mallar paylastirildigi icin, o hesaptakiler bosanma durumunda paylastirilir.

senin düşüncene verılen degerı gosterır kım ne derse desın. ozellıkle sen ıstıyorsan takmalarını ve bu sekılde bıle takmaya yanasmıyorlarsa bu kafalara yazık derım hemde cok yazık.

Değer görmek olarak bakma ama bence 4 bilezik bir kolye küpeden de bir şey olmaz. Sonuçta yemeğe çıkarken o seti takarsın. Yeni gelinim mevlüt olur çocuğun olur veya düğüne giderken koluna 2 bilezik bile olsa takmak istersin. Ki sakın evlendikten sonra alırız demelerine inanma. Benim kv kolye küpe seti alacaktı istediği gibi bulamamış ve sonra alırız dedi. Düğünden hemen önceydi hayır demedim inandım. Şimdi 6 ayımız dolacak hala lafını açan yok. İhtiyacım olduğu için değil sadece sözünde durmadıkları için kırgınım. O yüzden bence en başından aldır içinde kalmasın

Deseydi ki "ne altını sen kocakarı mısın sene olmuş 2020" oha ne kadar mantıklı bir nişanlın var derdim. Ama elaleme gösteriş yapmak istiyorsa düşüncesi tam tersi yönde demek ki. Enteresan...

Acılarınız yüzünden insanlara bu derece saldırmanızı hiç doğru bulmuyorum. Sadece kendinize zarar verirsiniz, keskin sirke olayı .... Sizin özel hayatınızda ki problemlerin sebebi burada ki üyeler değil. İntikam alırcasına sağa sola saldırmayın !

Bir kadinin degeri takilan altinlami belirleniyormus ?! bunuda ilk kez sizden duydum.. inan esimden hic bisey istemedim kafasina gore aldi.. altinla huzur olacaksa hic olmasin daha iyi.. aglanacak o kadar cok sey varki.. altin kalsin bir zahmet

Ben de aynı şeyi yazdım zaten. Ben mütevazi oldukça üstüne koydular. Gece yol yapmayalım diye gündüz isteme söz olsun dediler.

Az olsun senin olsun her geline takı yapılır sanada yapılsın koluna boynuna takılsın öyle banka falan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…