Parayla saadet olmaz ben buna inananlardanım hem bankaya altın koyalım demiş daha mantıklı bence abartılıcak bişey değil ben 2 senedir evliyim çıkarıp 1 defa taktım öyle boşa bekliyor kaldıki bide nereye koyucam derdi çalınma korkusuArkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı
senin düşüncene verılen degerı gosterır kım ne derse desın. ozellıkle sen ıstıyorsan takmalarını ve bu sekılde bıle takmaya yanasmıyorlarsa bu kafalara yazık derım hemde cok yazık.Arkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı
Düğününe 3 gün kala maddiyat yüzünden terk edilmiş biri olarak hala maddiyat önemsemeniz garip değil mi? Adam hesabına yatıracağım demiş ayrıca ben o bilezikleri aklı başında birinin taktığını da görmedim. İğrenç buluyorum. Sırf gösteriş için kuyumcu dükkanı gibi gezmeye bayılıyor kadınlar. Konu sahibi kavga et canım aynen devam. 3 güne sen de yersin tekmeyi.
Ben de aynı şeyi yazdım zaten. Ben mütevazi oldukça üstüne koydular. Gece yol yapmayalım diye gündüz isteme söz olsun dediler.Demek istediğim tam olarak bu işte. Değer meselesinden kastettiğim yani. Bir çok konuda hep anlayışlı davrandım. İlk açtığım konuyu okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.. Ben maddiyat açısından toleranslı davrandıkça hep fazlası bekleniyor.