- 20 Temmuz 2019
- 1.574
- 2.890
- 133
- 38
Ben birsürü aklı başında insan biliyorum bilezik takan. Herkesin hayattan istekleri sevdiği şeyler farklıdır. gösteriş kısmına gelince Saçınızı taramak bile gösteriştir. Erkeklerin ütülü gömlek giymesi gösteriştir. Hayatta herşey temelinde gösteriştir. Siz bilmezsiniz .Düğününe 3 gün kala maddiyat yüzünden terk edilmiş biri olarak hala maddiyat önemsemeniz garip değil mi? Adam hesabına yatıracağım demiş ayrıca ben o bilezikleri aklı başında birinin taktığını da görmedim. İğrenç buluyorum. Sırf gösteriş için kuyumcu dükkanı gibi gezmeye bayılıyor kadınlar. Konu sahibi kavga et canım aynen devam. 3 güne sen de yersin tekmeyi.
Ya sen nasıl bi kralsın canım çok öpüyorum seni
Evet çok kırıcı bir düşünce. Elegüne rezil olmamak adına kiralamak istemiş ama size karşı olan düşüncesizliği düşünememiş. Kiralamak yerine hiç takmasın daha mantıklı. Milleti düşündüğümüz kadar kendimiizi düşünmüyoruz şu hayatta..
Kiymetim bilinmemis derken?1. evliliğinde fedakarlık yapmışsın ama kıymetin bilinmemiş canım.
Tesbitin hatalı bence
Neden boşandınız o zaman, özel değilse merak ettimKiymetim bilinmemis derken?
Tam tersi cok biliniyordu
Kendisince mantıklı olduğunu düşündüğü bir teklifte bulunmuş. Siz de kendi gerekçelerinizi söyleyip kabul etmezsiniz olur biter. Kızacak , kavga çıkaracak bir durum yok.Arkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı
Sen haklısın kıralama yapımca zaten işcilikten daha cok öderler ayrıca klasık bılezıklerde ıscılık yok. Yenı adet mı banka hesabı bence sızı kandırmaya calısıyorlar devam et gonlunden nasıl gecerse oyle yaptır ıcınde ukte kalmasn.Arkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı
Yanlis anlamayin genelde turk toplumunda bir yanilgi var , bir kadin bosaniyorsa eger kesin kocasindan kotu muamele gormustur gibiNeden boşandınız o zaman, özel değilse merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?