Yavrucum bosanirken altinlar tabi ki gelinindir , orda bahsettigimiz kocasinin taktiklari degil ki , dugune gelenlerin taktiklari , kocasi da birsey takiyorsa o zaten hediyedir , bosanirken hediye de geri verilmez mantikenŞimdi "almak zorunda değil" ekibi gelir. Aynı ekip eşler arasındaki sorun da "altınlar kadınındır" diyor
Evet altınlar kadınındır. Lakin kadının olabilmesi için önce altınların takılmış olması lazım.
Neyse..
Onlar gelmeden ben düşüncemi bırakayım şuraya.
Altınları nasıl degerlendieceginiz sizin kararınız olmalıydı. Kiralamak filan kulağa hos gelmiyor. Ben de rahatsız olurdum sanırım.
Kısacası haklısınız.
Mesleginiz var , cahil bir kadin degilsinizdir diye dusunuyorum , takilan altinla mi deger biciyorsunuz kendinize? Gercekten mi?
Tercih sizin tabi ki ama bu cumle cok yanlis bir dusunce , yeni uyesiniz , beni kk da pek cok arkadasimiz bilir tanir , cok mutlu bir evliligim var , esim cok sever , cok deger verir ama ne ben evlenirken ondan altin istedim ne de o bana altin takti alyansimiz ve nisan yuzugum haricinde , bir insanin degerini altin belirlemez , size duyulan saygi ve sevgidir aslolan
Durumları kötü değil ki sevgimiz yeter bize diyelim. Az takalım bu kadar oluyor deseydi niye ağlayayım ben. Kiralayalım diyor çok kırıcı değil mi sizceMesleginiz var , cahil bir kadin degilsinizdir diye dusunuyorum , takilan altinla mi deger biciyorsunuz kendinize? Gercekten mi?
Tercih sizin tabi ki ama bu cumle cok yanlis bir dusunce , yeni uyesiniz , beni kk da pek cok arkadasimiz bilir tanir , cok mutlu bir evliligim var , esim cok sever , cok deger verir ama ne ben evlenirken ondan altin istedim ne de o bana altin takti alyansimiz ve nisan yuzugum haricinde , bir insanin degerini altin belirlemez , size duyulan saygi ve sevgidir aslolan
Benim mantigima gore almak da kiralamak da sacma o yuzden o kisma yorum yapmadim bile , bizim de durumumuz kotu degil , evlenirken hele cok superdi yani ben baska birsey anlatmaya calismistim ama neyseDurumları kötü değil ki sevgimiz yeter bize diyelim. Az takalım bu kadar oluyor deseydi niye ağlayayım ben. Kiralayalım diyor çok kırıcı değil mi sizce
Size tamamen katılmakla birlikte eşiniz size böyle bir teklifle gelse asla kabul etmeyeceğimizi hatta böyle birisiyle evlenilir mi yeniden değerlendireceğinizi düşünüyorum. Düğünde takılan takıların tamamını ertesi hafta bozdurup borç kapatmış sonra da lafını bile etmemiş birisi olarak takı kiralamak biraz iki yüZlülük oluyor bence.Mesleginiz var , cahil bir kadin degilsinizdir diye dusunuyorum , takilan altinla mi deger biciyorsunuz kendinize? Gercekten mi?
Milana abla. Çok seviyorum seniYavrucum bosanirken altinlar tabi ki gelinindir , orda bahsettigimiz kocasinin taktiklari degil ki , dugune gelenlerin taktiklari , kocasi da birsey takiyorsa o zaten hediyedir , bosanirken hediye de geri verilmez mantiken
Bir kadinin degerini de ona takilan altin belirlemez
Üzülmüş olamaz mıyım?Bankaya altın fikri güzel ama işçiliksiz altınlar da var, öyle alsın madem. Ayrıca bunda ağlayacak ne var, şu piremseslikten bi çıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?