• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı kutusu yaptım süper oldu...

tsuzan

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
34
2
296
Takı kutumu kendim yaptım ve süper oldu. Anneme aldığım çatal bıçak takımının çekmeceli kutusundan yaptım. Kutu kaplama kumaşından aldım ve iyi bir yapıştırıcı kullananarak içini kapladım. yüzük koymak için, bileklik saat takmak için silindir, küpelerim için bir alan. Benim için çok kullanışlı oldu. en kısa zamanda fotoğrafını yükleyeceğim. Eğer biraz zamanınız varsa yapımı çok zevkli, kolay ve çooook kullanışlı. Sizde yapmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim.

Takı kutumu kendim yaptım ve süper oldu. Anneme aldığım çatal bıçak takımının çekmeceli kutusundan yaptım. Kutu kaplama kumaşından aldım ve iyi bir yapıştırıcı kullananarak içini kapladım. yüzük koymak için, bileklik saat takmak için silindir, küpelerim için bir alan. Benim için çok kullanışlı oldu. en kısa zamanda fotoğrafını yükleyeceğim. Eğer biraz zamanınız varsa yapımı çok zevkli, kolay ve çooook kullanışlı. Sizde yapmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim.
bende çatal bıçak takımının kutusunu kullanıyorum 3 raflı..içinde de küçük kutular var onların içine koyuyorum takıları..dış rengi yatak odamla aynı renk olduğu için boyama ihtiyacı duymadım ama sen nasıl kapladın merak ettim..remini eklersen ,beğenirsen bende kaplayabilirim....ama kullanışlı gerçekten ben o olmasa nparım bilmiyorum:)
:54:

ay cok hos bıseye benzıo azcık anlatabılrmısn belkı benm ıcınd ebı fıkır olur :93:

$06052011.webp $06052011_001.webp
$06052011_005.webp $06052011_003.webp
$06052011_002.webp $06052011_004.webp

cok guzel olmus ellerine saglik. bole bis yapmak icin catal bicak takimi almak lazim oda burda yok :1::1:

tsuzan ya bende çatal bıçak takımını kullanıyorum ama ben içine küçük kutular koymak zorunda kaldım .seninkinin içini çok beğendim.nasıl yaptığını biraz anlatablirisin ..mesela o içine yerleştiriğin kumaş nasıl bi kumş adı ne ,nerdenbulablirim bide o yüzüklülğü falan kendin mi yaptın..çk güzel omuşş...keinlkle bende yapcamm.bileklikde çok güzel olmuş..biraz anlatabilir misin.:))

o yüzüklük hazır mı yapıldı ? yoksa sen herhangi bişeyi mi kapladın bende yapmak istiyorumm da ..o şekillei nasıl verebilirim ? yüzüklüğü ve bilekliği ..???

tsuzan ya bende çatal bıçak takımını kullanıyorum ama ben içine küçük kutular koymak zorunda kaldım .seninkinin içini çok beğendim.nasıl yaptığını biraz anlatablirisin ..mesela o içine yerleştiriğin kumaş nasıl bi kumş adı ne ,nerdenbulablirim bide o yüzüklülğü falan kendin mi yaptın..çk güzel omuşş...keinlkle bende yapcamm.bileklikde çok güzel olmuş..biraz anlatabilir misin.:))

merhaba;
Tabiki anlatırım bursa kumaş pazarından aldım bütün malzemeleri.
1 metre sert kadife kumaş, 2 adet rulo sert mukavva (kumaşçılardan buldum), sert sünger 30 cm birde kumaş yapıştırabilecek iyi bir yapıştırıcı.

-- Kumaş kuyumcuların kutularında kullandığı kumaşlardan. Aslında çok seçenek var ama ben sert olacak bir kumaş istedim yumuşak kumaşlarla başetmek zor olur diye düşündüm.
-- öncelikle kutuların kendi içini kumaşla kapladım.
-- Bileklik için kullandığım ruloyu kumaş toplarının dip kısmında olan parçaları kullandım. Kumaşçılar bunları atıyorlar zaten istedim. Bu ruloyu kutuya sığacak şekilde kesip kumaşla kapladım.
-- Yüzüklük için ise sünger aldım. kutunun yüksekliğine uygun kestim yalnız dikkat etmek lazım yüzükler biraz yükseklik olacağı için 1 cm daha aşağıdan ayarladım. Her süngeri kumaşla kapladım. ve onları yanyana dizdim. mesela yanyana 10 tane sığıyorsa ben 12 tane yaptımki boşluk kalmasın yüzük içine düşmesin diye.
anlatabilmişimdir umarım. İstediğiniz bir ayrıntı olursa ayrıntılı resim çekip gönderirim.
kolay gelsin.

çok sağol ...ankarada değilim şuan bulunduğum yerde kumaş bulamam ama haziranda gider gitmez alıcam ..sen anlatmöadan da direk aklıma bursa kumaş pazarı gelmişti.:)))..çok saolllll...teşekkürler...

çok sağol ...ankarada değilim şuan bulunduğum yerde kumaş bulamam ama haziranda gider gitmez alıcam ..sen anlatmöadan da direk aklıma bursa kumaş pazarı gelmişti.:)))..çok saolllll...teşekkürler...

Sende sağol denizcikk. Saygılar.

çok güzell olmuş ama takıya düşkün olmadığım için bana göre çok büyük :60:

benim çocukluğumdan beri elimde olan takılar bende çok düşkün değilim esasen. ama bunları biyerde saklamak gerekiyordu. öyle kullanımı öyle rahat olduki açıyorum herşey gözümün önünde yeni yeni takı kullanmaya başladım desem yeridir.

Back
X