Çok teşekkür ederim. Maalesef istemem desem aileler çok üzülürdü herkesi düşündüğüm için panik ataklıyım ya zaten o yüzden kabul ettm ilaç pek fayda etmesede şuan tek çare bu gibi gözüküyor teşekkür ederm.Öncelikle hayırlı olsun. Kendini o gün sakinleştirmen gerekecek. Birkaç aksilik olabilir. Düğünde vs çok normal kalabalıkta olacak diyorsun. Bizde adet töre çok iyi biliyorum. Takı için anons yapılıyor zaten. Gelip çoğu insan takar. Kutuda olur belki üstüne takmak istemeyen kutuya para atar. En son bütün oynama takı bitince masaları gezersin nişanlınla hoşgeldiniz dersin.
Heyecanlanmamaya bak. O anın biteceğini ve rahatlayacağını düşün. Zaten ilaç alıyormuşsun. Rahatlaman için fenalaşacağını düşünme. Düşünürsen fenalaşırsın. İyi düşün olumlama yap
Nişanda o kadar cok takı olmaz canım.Hepinize merhaba bir ay sonra nişanım var eskiden panik atak geçmişim vardı şimdi tekrar bir hastalık sebebiyle tetiklendi, nişan gecesi panik atak geçirmektn çok korkuyorum doktora gittim tedavi oluyorum bu arada,beni en korkutan takı merasimi zira o an kötü hissetsem tuvalete bile gidemem takı mevzusunu nasıl halledebilirz masa masa gezmek ayıp olurmu ya da girişte kutu olsa nasıl olur bana kalsa hiç takı yapmam ama ailelerde taktıklarını geri bekliyorlar onlarıda anlıyorum ve herkesi kırmadan bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum yaşadığım yerde klasik takı merasimi dışında pek kutu ve masa gezme yoktur o yüzden hangisi en mantıklısı olur hepinize şimdiden teşekkür ederm
Oyle bi zenginlik işteNişanda takı merasimi mi varmış? Düğündür o düğün.
Bizde de oluyor, özellikle kızın eşi dostu arkadaşları daha yoğun bir şekilde takar. Genelde damat tarafının da kardeşleri, amca teyze dayı gibi yakınları takar.Nişanda takı merasimi mi varmış? Düğündür o düğün.
Sizin ora nere ayıp olmazsaBizde de oluyor, özellikle kızın eşi dostu arkadaşları daha yoğun bir şekilde takar. Genelde damat tarafının da kardeşleri, amca teyze dayı gibi yakınları takar.
Takılan tüm takılar da geline kalır. Gelin damat tarafından takılanları bir kenarda tutarak kendi tanıdıklarının taktığını çeyize katkısı olsun diye kullanır.
Maalesef bizim burada biraz farklı düğünde olduğu gibi takı yapılır evet sanırım kutu koymak en kesin çözüm olucak teşekkür ederimNişanda o kadar cok takı olmaz canım.
Çok bunalıyorsanız rica edin isim yazıp kutuya koysunlar.
Ben doğma büğme Yunanistanlıyım biraz belki o yüzden Türkçemde kötü olabilir burada yaşayan Türk azınlığındanımSizin ora nere ayıp olmazsa
Yaaa bak görüyor musun nasip olursa nişan davetiyemin altına takısız girilmez yazdıracamOyle bi zenginlik işte
Ciddi bir taki gelecekse atarim hapimi 1 saat pismis kelle gibi siritir dikilirim.
Evet onlarada anksiyete yapıcağı kesin ekonomi malum karşılıklı bir stres halindeyizKızlar bizim burada artık
Bir zarfa isin soyisim yazıp kutuya atıyorlar artık geline damada takmak yok
Sizde öyle yapın
Atak gelirse bile rahatlıkla atlatırsın
UMarım olmasın ama olaki olursa
Takı takanada allah yardım etsin
Nişan düğün sünnetpanik atağı bilmemde anksiyete yapabilir
Ciddi bir takı olduğu kesin geçen yıl arkadaşım yaklaşık 3 bin euro takı parası topladı panik atağa iyi gelmesedeOyle bi zenginlik işte
Ciddi bir taki gelecekse atarim hapimi 1 saat pismis kelle gibi siritir dikilirim.
Vallahi benim için hiç bir önemi yok ama aileler malum onlarda kendilerince haklı o yüzden orta yol bulmaya çalışıyorumBizim için kimin ne taktığı önemli derseniz ve çevreniz eğer yadırgamayacaksa masalara zarf ve bir adet kalem bırakabilirsiniz. Bir de sandık olur herkes zarfa parayı atıp sandığa atar. Bana göre en mantıklısı bu keşke yayılsa bu sistem
Kimin ne taktığı önemli değilse sadece aile yakınlarınız size taksın geri kalan herkes parayı direkt sandığa atsın. Bu doğrultuda anons yapılabilir.
O para benim 4 maaşım biliyon muCiddi bir takı olduğu kesin geçen yıl arkadaşım yaklaşık 3 bin euro takı parası topladı panik atağa iyi gelmesede
Evt biliyorum maalesef euro şuan çok yüksek tabiki bizim içinde çok yüksek bi meblağ ama psikoloji pek kaç para toplandığı ile ilgilenmiyorO para benim 4 maaşım biliyon mu
Nişandaki takılar genelde kızındır. O yüzden para takılır bilemedim. Neyse konu da bu değildiHepinize merhaba bir ay sonra nişanım var eskiden panik atak geçmişim vardı şimdi tekrar bir hastalık sebebiyle tetiklendi, nişan gecesi panik atak geçirmektn çok korkuyorum doktora gittim tedavi oluyorum bu arada,beni en korkutan takı merasimi zira o an kötü hissetsem tuvalete bile gidemem takı mevzusunu nasıl halledebilirz masa masa gezmek ayıp olurmu ya da girişte kutu olsa nasıl olur bana kalsa hiç takı yapmam ama ailelerde taktıklarını geri bekliyorlar onlarıda anlıyorum ve herkesi kırmadan bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum yaşadığım yerde klasik takı merasimi dışında pek kutu ve masa gezme yoktur o yüzden hangisi en mantıklısı olur hepinize şimdiden teşekkür ederm
Evet bizde tüm davetliler takı takar 400-500 kişininde takı takması oldukça uzun bir süreç maalesefBizde de oluyor, özellikle kızın eşi dostu arkadaşları daha yoğun bir şekilde takar. Genelde damat tarafının da kardeşleri, amca teyze dayı gibi yakınları takar.
Takılan tüm takılar da geline kalır. Gelin damat tarafından takılanları bir kenarda tutarak kendi tanıdıklarının taktığını çeyize katkısı olsun diye kullanır.
Evt biliyorum maalesef euro şuan çok yüksek tabiki bizim içinde çok yüksek bi meblağ ama psikoloji pek kaç para toplandığı ile ilgilenmiyor
Bizde pek öyle değil genelde kız erkek ayrım olmaz para gençlere kalır onlar ne yapmak isterse kız veya erkek almaz altınlr hariçNişandaki takılar genelde kızındır. O yüzden para takılır bilemedim. Neyse konu da bu değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?