Takı Merasimi

Çok teşekkür ederim. Maalesef istemem desem aileler çok üzülürdü herkesi düşündüğüm için panik ataklıyım ya zaten o yüzden kabul ettm ilaç pek fayda etmesede şuan tek çare bu gibi gözüküyor teşekkür ederm.

Nişanda o kadar cok takı olmaz canım.

Çok bunalıyorsanız rica edin isim yazıp kutuya koysunlar.

Kızlar bizim burada artık
Bir zarfa isin soyisim yazıp kutuya atıyorlar artık geline damada takmak yok
Sizde öyle yapın
Atak gelirse bile rahatlıkla atlatırsın
UMarım olmasın ama olaki olursa
Takı takanada allah yardım etsin
Nişan düğün sünnet panik atağı bilmemde anksiyete yapabilir

Bizim için kimin ne taktığı önemli derseniz ve çevreniz eğer yadırgamayacaksa masalara zarf ve bir adet kalem bırakabilirsiniz. Bir de sandık olur herkes zarfa parayı atıp sandığa atar. Bana göre en mantıklısı bu keşke yayılsa bu sistem

Kimin ne taktığı önemli değilse sadece aile yakınlarınız size taksın geri kalan herkes parayı direkt sandığa atsın. Bu doğrultuda anons yapılabilir.

Nişanda takı merasimi mi varmış? Düğündür o düğün.
Bizde de oluyor, özellikle kızın eşi dostu arkadaşları daha yoğun bir şekilde takar. Genelde damat tarafının da kardeşleri, amca teyze dayı gibi yakınları takar.

Takılan tüm takılar da geline kalır. Gelin damat tarafından takılanları bir kenarda tutarak kendi tanıdıklarının taktığını çeyize katkısı olsun diye kullanır.

Sizin ora nere ayıp olmazsa

Nişanda o kadar cok takı olmaz canım.

Çok bunalıyorsanız rica edin isim yazıp kutuya koysunlar.
Maalesef bizim burada biraz farklı düğünde olduğu gibi takı yapılır evet sanırım kutu koymak en kesin çözüm olucak teşekkür ederim

Evet onlarada anksiyete yapıcağı kesin ekonomi malum karşılıklı bir stres halindeyiz

Vallahi benim için hiç bir önemi yok ama aileler malum onlarda kendilerince haklı o yüzden orta yol bulmaya çalışıyorum sandık şuan en mantklı gibi gözüken

Nişandaki takılar genelde kızındır. O yüzden para takılır bilemedim. Neyse konu da bu değildi

Evet bizde tüm davetliler takı takar 400-500 kişininde takı takması oldukça uzun bir süreç maalesef

Evt biliyorum maalesef euro şuan çok yüksek tabiki bizim içinde çok yüksek bi meblağ ama psikoloji pek kaç para toplandığı ile ilgilenmiyor
Şaka kız. Ben panik atağı kendim atlattım nadiren gelir yoklar. Sana tavsiyem kendini telkin etmeyi öğren. Bir şey yok sakin ol diyerek, bunu çok yapardım. Diğer yandan bunla ilgili videolar izle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…