- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
Gözünde büyütme.Hepinize merhaba bir ay sonra nişanım var eskiden panik atak geçmişim vardı şimdi tekrar bir hastalık sebebiyle tetiklendi, nişan gecesi panik atak geçirmektn çok korkuyorum doktora gittim tedavi oluyorum bu arada,beni en korkutan takı merasimi zira o an kötü hissetsem tuvalete bile gidemem takı mevzusunu nasıl halledebilirz masa masa gezmek ayıp olurmu ya da girişte kutu olsa nasıl olur bana kalsa hiç takı yapmam ama ailelerde taktıklarını geri bekliyorlar onlarıda anlıyorum ve herkesi kırmadan bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum yaşadığım yerde klasik takı merasimi dışında pek kutu ve masa gezme yoktur o yüzden hangisi en mantıklısı olur hepinize şimdiden teşekkür ederm
Anladım toplum baskısı kendi mutluluğumuzun önüne geçiyor ne yazık ki. O halde nişanda sandık kullanabilirsiniz kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum gelen misafirler oraya koyar öpüşmemek için elinize bir yelpaze alıp çok terliyim falan diye bir şeyler yapabilirsinizKeşke nikah yapanlara o kadar özeniyorumki küçük bir köyde yaşıyoruz ve inanın düğünler tam 5 gün sürüyor gelin alma ile birlikte düğün istemem desem olay olur ama şuan düğün düşündüğüm son nokta bile değil nişanı bir atlatabilrsem
Kutu da olsa gelin damat ayakta teşekkür ediyor , resim çekiyor. Eğlenceli bir müzik actirin dikkatinizi eşinize verin ya da müziğe.umarim çok güzel geçer.Hepinize merhaba bir ay sonra nişanım var eskiden panik atak geçmişim vardı şimdi tekrar bir hastalık sebebiyle tetiklendi, nişan gecesi panik atak geçirmektn çok korkuyorum doktora gittim tedavi oluyorum bu arada,beni en korkutan takı merasimi zira o an kötü hissetsem tuvalete bile gidemem takı mevzusunu nasıl halledebilirz masa masa gezmek ayıp olurmu ya da girişte kutu olsa nasıl olur bana kalsa hiç takı yapmam ama ailelerde taktıklarını geri bekliyorlar onlarıda anlıyorum ve herkesi kırmadan bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum yaşadığım yerde klasik takı merasimi dışında pek kutu ve masa gezme yoktur o yüzden hangisi en mantıklısı olur hepinize şimdiden teşekkür ederm
Benim düğünde bile o kadar olmadıCiddi bir takı olduğu kesin geçen yıl arkadaşım yaklaşık 3 bin euro takı parası topladı panik atağa iyi gelmesede
Biz sivaslıyız. Şöyle diyim ablamın nişanında 12 bilezik, 36 çeyrek altın ve 10.000 tlye yakın para takılmıştı bundan neredeyse 10 yıl önce.Sizin ora nere ayıp olmazsa
Panik atak sırasında mide bulantısı şikayetiniz oluyorsa kusma önleyici ilaçlar alabilirsiniz. Eğer komple atak geçirmekten korkuyorsanız psikiyatrinizden o gün için ekstra sakinleştirici bir şey isteyebilirsiniz. Çokk zor bir hastalık başına gelmeyen bilemez inşallah en sakin şekilde atlatırsınızHepinize merhaba bir ay sonra nişanım var eskiden panik atak geçmişim vardı şimdi tekrar bir hastalık sebebiyle tetiklendi, nişan gecesi panik atak geçirmektn çok korkuyorum doktora gittim tedavi oluyorum bu arada,beni en korkutan takı merasimi zira o an kötü hissetsem tuvalete bile gidemem takı mevzusunu nasıl halledebilirz masa masa gezmek ayıp olurmu ya da girişte kutu olsa nasıl olur bana kalsa hiç takı yapmam ama ailelerde taktıklarını geri bekliyorlar onlarıda anlıyorum ve herkesi kırmadan bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum yaşadığım yerde klasik takı merasimi dışında pek kutu ve masa gezme yoktur o yüzden hangisi en mantıklısı olur hepinize şimdiden teşekkür ederm
Bizim buralarda da nişan da taki merasimi yapılır ve girişe iki taraf icinde kutu konulur. Taki merasiminde kötü olursan güvendiğin birinden devam etmesini isteyip lavaboya gidebilirsin. Önceliğin sağlığın olsun. Kendini strese sokmamaya çalış. Umarim güzel bir sekilde geçer. Allah mesut etsin inşallahHepinize merhaba bir ay sonra nişanım var eskiden panik atak geçmişim vardı şimdi tekrar bir hastalık sebebiyle tetiklendi, nişan gecesi panik atak geçirmektn çok korkuyorum doktora gittim tedavi oluyorum bu arada,beni en korkutan takı merasimi zira o an kötü hissetsem tuvalete bile gidemem takı mevzusunu nasıl halledebilirz masa masa gezmek ayıp olurmu ya da girişte kutu olsa nasıl olur bana kalsa hiç takı yapmam ama ailelerde taktıklarını geri bekliyorlar onlarıda anlıyorum ve herkesi kırmadan bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum yaşadığım yerde klasik takı merasimi dışında pek kutu ve masa gezme yoktur o yüzden hangisi en mantıklısı olur hepinize şimdiden teşekkür ederm
Ben pandemi de hem nisan hem düğün yaptım ikisinde de taki icin sandık vardıHepinize merhaba bir ay sonra nişanım var eskiden panik atak geçmişim vardı şimdi tekrar bir hastalık sebebiyle tetiklendi, nişan gecesi panik atak geçirmektn çok korkuyorum doktora gittim tedavi oluyorum bu arada,beni en korkutan takı merasimi zira o an kötü hissetsem tuvalete bile gidemem takı mevzusunu nasıl halledebilirz masa masa gezmek ayıp olurmu ya da girişte kutu olsa nasıl olur bana kalsa hiç takı yapmam ama ailelerde taktıklarını geri bekliyorlar onlarıda anlıyorum ve herkesi kırmadan bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum yaşadığım yerde klasik takı merasimi dışında pek kutu ve masa gezme yoktur o yüzden hangisi en mantıklısı olur hepinize şimdiden teşekkür ederm
Evet maalesef hayatta cehennemi yaşamak gibi umarım hepimiz çaresinizi buluruz bakalım çok az kaldı gittkçe anksiyetem tavan yapmış durumda ama bir şekilde geçicek diye kendimi telkin ediyorum teşekkür ederimPanik atak sırasında mide bulantısı şikayetiniz oluyorsa kusma önleyici ilaçlar alabilirsiniz. Eğer komple atak geçirmekten korkuyorsanız psikiyatrinizden o gün için ekstra sakinleştirici bir şey isteyebilirsiniz. Çokk zor bir hastalık başına gelmeyen bilemez inşallah en sakin şekilde atlatırsınız
Bir de bu iğrenç hastalık korktukça daha çok üstümüze geliyor bir şekilde olursa da olur sonuçta orda hep sevdiklerim olacak kimse beni yadırgayacak değil vb. düşüncelerinizle kendinizi sakinleştirin olayı önemsiz gibi gösterin
Yani kim takı töreninden dahi korkmak isterki bu bir rahatsızlık kimsenin başına gelmemsini dilediğim bir rahatszılk yine de yorumunuz için teşekkür ederimDüğün mevsimi olunca mi nedir
Biri takı töreninden korkar
Biri 350 gr altın der
Diğeri bekaret der
Bi diğeri bizimkiler herşeyi yaptı onlar bir şey yapmadı der
Diğeri evlilik değil derdi motor der
öbürü bosanicam der ama ahanda buraya yazıyorum bosanmiyacak bunu tahmin etmissinizdir
Diğeri nisan atar
Bdv de düğün dernek rüzgarları sıcak sicak
Antidepresan+ sakinleştirici her ikisinide kullanmama rağmen durum bu maalesef ikiyıldır iyiydim hatta çok iyiydim tüm planlar yapıldıktan sonra maalesef tetiklendi her yer ayarlanmış oldğu için kimseyi üzmek istemedim iptal edip aile arasında yapabilrdim ama geçer zanettim yanılmışım yine de çok teşekkür ederim size de şifa diliyorumDoktorunuzla konuşup o gün sizi ekstradan rahatlatması için bi ilaç isteyebilirsiniz. Mesela ben de antidepresan kullanıyorum ama önemli bir şey yapacağım zaman hiç ilaç kullanmıyormuşum gibi acillik falan oluyorum. Doktorum böyle zamanlar için ekstra bir ilaç verdi. Bir de eğer ilaca yeni başladıysanız bu aşırı tedirginliği ilaç da yapabiliyor. Kendinizi hiç kasmayın odak noktanızı değiştirin. Büyük ihtimalle hep kendinizi dinliyorsunuz nasıl hissediyorum vs diye. O anlarda kendinize odaklanmayı bırakıp etrafınıza bakın. Mesela içinizden şarkı söyleyin sayı sayın takılan takılara bakın vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?