- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Laf etme bekar oğlan alıyormuş..var bu gorumcede bir işBence takmaniza gerek yok. Düğünde takilan altinlar, paralar yeni evlenenlere, ev kuracaklari icin yardim amaclidir. Hediye degildir.
Ee senin gorumce oyle ahim sahim bi düğün yapmaz sanirim. 4. Evlilik ise yaşı da epey vardır. Evleneceği adamın evi vs de vardir muhtemelen, yardima ihtiyac duyacaklarini sanmiyorum.
Diger evliliklerinde de yüklü bir sey taktiysaniz yazik size de
Sorun edecek gibilerse bi çeyrek ya da 100 tl falan takın.
Gorumce de is yok heralde bu gidisle 5 de olur 7 de, ver Allahim ver diyosa
Neden böyle ayırıp kalıplaştırdınız?hmm
1. olan uvey
2. olan öz kardeşin oluyor
sana da ikinci evlilikler denk gelmiş
ikisine de ceyrek tak gitsin. ilk evliliklerinde zaten takacagini takmissin. 10 kere evlenseler 10 kere taki takamazsin ya
ya da gram da takabilirsin üvey olana
maddi durumunuza gore hareket et. belki de hediye alirsin
durumunuza bagli
benim görümcem 4.evliliğini yapacak yakında,her seferinde bilezik takmak,her doğumunda altın takmak beni artık germeye başladı,bu evliliği sorunsuz devam etsin diye dua ediyorum artık
size yazılan yorumları bende okuyayım,belki bana da fikir olur.bu sefer birşey takmak istemiyorum ama takılmadan da nasıl olacak bilmiyorum,off,sırf görümceye çalışıyormuşuz gibi geliyor bazen
Benim de kardeşim evlenecek nasip olursa. Ben kardeşimin halılarını alıcam düğün hediyesi olarak, daha kalıcı olur. Hem de aileme yardım etmiş olurum.Merhabalar
Aynı anneden ama babamızın farklı olduğu erkek kardeşim evleniyor kardeşimin de gelinimizin de ikinci evliliği
Ve onlardan 10 gün sonra da aynı babadan ama annelerimizin farklı olduğu kız kardeşim evleniyor aynı şekilde onların da ikinci evliliği ve ben ne takmalıyım bilmiyorum
Ilk evliliklerin de pahada ağır bilezik takmıştım her ikisine de ama şimdi düşündüm bulamadım eşim hiç takmayız gibi düşünüyor o da olmaz
Siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi alabilir miyim
Takmayın durumunuz elvermiyorsa,siz görevinizi zamaninda yapmışsınız zaten,her defasında beklemesinler. Iciniz rahat etmezse ev hediyesi alırsınız ufak birşey,ziyarete gidince evlerine bırakırsınız.takmayayım artık değil mi,yani beklentiye girer mutlaka,birde damat adayanın ilk evliliği olacak,şaşırdım kaldımvalla bu 4.evliliği olacak,ben 2 ve 3 e yetişebildim,bu da 4 işte.ilk evliliğinde eşimle tanışmamıştık henüz,valla korkuyorum bundan da ya ayrılırsa diye ayy resmen dedikodusunu yaptım kadının ya,halbuki severim de kendisini.
Ben olsam takardimMerhabalar
Aynı anneden ama babamızın farklı olduğu erkek kardeşim evleniyor kardeşimin de gelinimizin de ikinci evliliği
Ve onlardan 10 gün sonra da aynı babadan ama annelerimizin farklı olduğu kız kardeşim evleniyor aynı şekilde onların da ikinci evliliği ve ben ne takmalıyım bilmiyorum
Ilk evliliklerin de pahada ağır bilezik takmıştım her ikisine de ama şimdi düşündüm bulamadım eşim hiç takmayız gibi düşünüyor o da olmaz
Siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi alabilir miyim
Benim kuzenimde 3 evliliğini yaptı 3.evliligini ustelik 27 yasindaydi..sansina hepte yemekli enguzel otel salonlarında neyse ilkinde yarim taktik ikincide ceyrek ucuncide gitmedik:)) ayy valla bide sansli her dugunde resmen kuyumcu gibi oluyodu ayrilincada altin vermedi kimseye banka kasasinda sakliyo saka gibi valla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?