Takı meselesi ( kardeşlerim evleniyor )

Laf etme bekar oğlan alıyormuş..var bu gorumcede bir iş

ceyrek taksanız yeterlı bence
hem bırbırıne yakın evlenmelerı hemde ılkınde agır takmıs olmanız bılınen bırsey

yarım altın yeter bence. herkesin 2. evliliğiyse ne taktı diye de düşünmezler heralde

ben çeyrek diye dusunmustum ama hereks yarim diyor
pintimiyim ne :)

kocanin gonlu yoksa yukseklerden uçma derim 1. lere takmisin sonuçta .. durumunuz varsada sen bilirsin

Takisiz olmaz gibi geldi bana, ufak bir hediye alabilirsin ilkinde zaten taknissin takacagini...

Iki dugunun ust uste gelmesi de sizin icin iyi olmamis. Eger imkaniniz varsa yarim altin takabilirsiniz yoksa ceyrek altin yeter diye dusundum.

Neden böyle ayırıp kalıplaştırdınız?
Öz olana ceyrek,üvey olana gram nedir ya
Dilerim böyle bir durumda kalmaz yaptığınızın ne kadar çirkin olduğunu yaşayarak anlamazsınız.

ohh iyi valla. her evlilikte bir takı. kızan kızsın ama,ilkinde takarım. ikincide takmam. ev hediyesi götürürüm sonra.

yok artık dua mı edıyorsun guldurdun benı sağolasın

Benim de kardeşim evlenecek nasip olursa. Ben kardeşimin halılarını alıcam düğün hediyesi olarak, daha kalıcı olur. Hem de aileme yardım etmiş olurum.

Takmayın durumunuz elvermiyorsa,siz görevinizi zamaninda yapmışsınız zaten,her defasında beklemesinler. Iciniz rahat etmezse ev hediyesi alırsınız ufak birşey,ziyarete gidince evlerine bırakırsınız.

Benim kuzenimde 3 evliliğini yaptı 3.evliligini ustelik 27 yasindaydi..sansina hepte yemekli enguzel otel salonlarında neyse ilkinde yarim taktik ikincide ceyrek ucuncide gitmedik:)) ayy valla bide sansli her dugunde resmen kuyumcu gibi oluyodu ayrilincada altin vermedi kimseye banka kasasinda sakliyo saka gibi valla ...

Ben olsam takardim

Milyon tane altın saklasın , giden yılları geri gelmez.. Bir evliliği bitirmek çok zor.
Bazı kişiler için bu çok mu rahat o kısmı bilmiyorum.

Bide isin kötüsü her dugunde kiyafet derdi var ne giycem diye yeni kıyafet al sac bas yaptır nerdeyse bi yarım altın gibi bunlara harcaniyo off otursunlar oturdukları yerde boşanmasinlar:)))))

Bence; ikinci evlilikleri 5. değil sonuçta, yarım altın takardım. Geçen sefer bilezik taktiğınızı söylediğiniz için yarım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…