- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi VuslataDair
-
takmayayım artık değil mi,yani beklentiye girer mutlaka,birde damat adayanın ilk evliliği olacak,şaşırdım kaldımvalla bu 4.evliliği olacak,ben 2 ve 3 e yetişebildim,bu da 4 işte.ilk evliliğinde eşimle tanışmamıştık henüz,valla korkuyorum bundan da ya ayrılırsa diye ayy resmen dedikodusunu yaptım kadının ya,halbuki severim de kendisini.
AYNEN KATILIYORUM HİÇ ALTINIM OLMASAYDI AMA O BOŞANMA KADAR YIKICI Bİ DURUMU YAŞAMASAYDIMMilyon tane altın saklasın , giden yılları geri gelmez.. Bir evliliği bitirmek çok zor.
Bazı kişiler için bu çok mu rahat o kısmı bilmiyorum.
Milyon tane altın saklasın , giden yılları geri gelmez.. Bir evliliği bitirmek çok zor.
Bazı kişiler için bu çok mu rahat o kısmı bilmiyorum.
Kizlar tabiki ama ben kuzenimden gordugum hic etkilenmedi zaten arja arkaya evlendi gibi bisey ....sahsen ben öyle evlenip boşansam dugun yapmam sürekli ayrica ben esimle kavga ettiğimde bazen evi terkediyorum cocuguda alıyorum anneme gidiyoruz valla icim icimi yiyo bunalima giriyorum yapi meselesi sanirimAYNEN KATILIYORUM HİÇ ALTINIM OLMASAYDI AMA O BOŞANMA KADAR YIKICI Bİ DURUMU YAŞAMASAYDIM
VALLA CNM ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BEN SEVGİMİN BİTTİGİ HALDE PSİKOLOJİM ALT ÜST OLDU KOLAY DEGİL TABİ YAPI MESELESİ SANIRIM BİRAZDAKizlar tabiki ama ben kuzenimden gordugum hic etkilenmedi zaten arja arkaya evlendi gibi bisey ....sahsen ben öyle evlenip boşansam dugun yapmam sürekli ayrica ben esimle kavga ettiğimde bazen evi terkediyorum cocuguda alıyorum anneme gidiyoruz valla icim icimi yiyo bunalima giriyorum yapi meselesi sanirim
Kizlar tabiki ama ben kuzenimden gordugum hic etkilenmedi zaten arja arkaya evlendi gibi bisey ....sahsen ben öyle evlenip boşansam dugun yapmam sürekli ayrica ben esimle kavga ettiğimde bazen evi terkediyorum cocuguda alıyorum anneme gidiyoruz valla icim icimi yiyo bunalima giriyorum yapi meselesi sanirim
Valla cnm cok kisa araliklarla millete davetiye goturemzdim benDüğün yapılabilir , neden olmasın. Yeni bir hayat , yeni bir başlangıç. Karşı taraf içinde , kendisi içinde .
sana n'oldu arkadas? ilkinde yapacagnı yapmısNeden böyle ayırıp kalıplaştırdınız?
Öz olana ceyrek,üvey olana gram nedir ya
Dilerim böyle bir durumda kalmaz yaptığınızın ne kadar çirkin olduğunu yaşayarak anlamazsınız.
benim görümcem 4.evliliğini yapacak yakında,her seferinde bilezik takmak,her doğumunda altın takmak beni artık germeye başladı,bu evliliği sorunsuz devam etsin diye dua ediyorum artık
size yazılan yorumları bende okuyayım,belki bana da fikir olur.bu sefer birşey takmak istemiyorum ama takılmadan da nasıl olacak bilmiyorum,off,sırf görümceye çalışıyormuşuz gibi geliyor bazen
Burda bir sürü konu okuyoruz, yok kayınvalidem beni istemedi, yok 2. Evliliğim sorun çıkarıyorlar.... Tek diyeceğim helal, kadınların yüz akı görümceniz....doğru haklısınız,takı ve paralar mantık olarak yeni ev kuracaklara yardım amaçlı takılır.valla düğün konusunu henüz bilmiyorum,yapar mı yapar,çünkü nişanlısının bu ilk evliliği olacak,o muhtemelen isteyebilir,haliyle düğün salonunda da gözler bizim üzerimizde olacaktır.
valla benim görümceyi görseniz taş,183 boyunda gösterişli bir hatun,henüz 38 yaşında,tüm evlilikleri de erkekler için ilk evliliği oldu hep,bu yüzden hep düğün istediler,bizde taktık ama yoruldum artık.
7 kocalı hürmüz diyorsunuz yani
doğru haklısınız,takı ve paralar mantık olarak yeni ev kuracaklara yardım amaçlı takılır.valla düğün konusunu henüz bilmiyorum,yapar mı yapar,çünkü nişanlısının bu ilk evliliği olacak,o muhtemelen isteyebilir,haliyle düğün salonunda da gözler bizim üzerimizde olacaktır.
valla benim görümceyi görseniz taş,183 boyunda gösterişli bir hatun,henüz 38 yaşında,tüm evlilikleri de erkekler için ilk evliliği oldu hep,bu yüzden hep düğün istediler,bizde taktık ama yoruldum artık.
7 kocalı hürmüz diyorsunuz yani
Senin görümce işi ticarete dökmüşbenim görümcem 4.evliliğini yapacak yakında,her seferinde bilezik takmak,her doğumunda altın takmak beni artık germeye başladı,bu evliliği sorunsuz devam etsin diye dua ediyorum artık
size yazılan yorumları bende okuyayım,belki bana da fikir olur.bu sefer birşey takmak istemiyorum ama takılmadan da nasıl olacak bilmiyorum,off,sırf görümceye çalışıyormuşuz gibi geliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?