Takı meselesi ( kardeşlerim evleniyor )

Maşşallah senin görümceye hürmüs misali
pek kısmetliymiş merak ettim doğrusu ..

Milyon tane altın saklasın , giden yılları geri gelmez.. Bir evliliği bitirmek çok zor.
Bazı kişiler için bu çok mu rahat o kısmı bilmiyorum.
AYNEN KATILIYORUM HİÇ ALTINIM OLMASAYDI AMA O BOŞANMA KADAR YIKICI Bİ DURUMU YAŞAMASAYDIM
Kizlar tabiki ama ben kuzenimden gordugum hic etkilenmedi zaten arja arkaya evlendi gibi bisey ....sahsen ben öyle evlenip boşansam dugun yapmam sürekli ayrica ben esimle kavga ettiğimde bazen evi terkediyorum cocuguda alıyorum anneme gidiyoruz valla icim icimi yiyo bunalima giriyorum yapi meselesi sanirim

VALLA CNM ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BEN SEVGİMİN BİTTİGİ HALDE PSİKOLOJİM ALT ÜST OLDU KOLAY DEGİL TABİ YAPI MESELESİ SANIRIM BİRAZDA

Düğün yapılabilir , neden olmasın. Yeni bir hayat , yeni bir başlangıç. Karşı taraf içinde , kendisi içinde .

Erkek kuzenim yani kizin kardeşide evlendi simdi yazmayım ama istanbulun en sosyetok semtlerinden birinde oturuyo bunlar buda evlendi yine cok guzel bi yerde deneyimlerimizden taki konusunda maslara geliyolar tebrik edip keseye attiginiz icin ceyrek aldik:)) evlendiler 10 gun sonra kiz yabanci gitti sok olduk halamin söylediği anlasmali yapmışlar cocuga ev alindi dosendi ayri yasamayi cok istiyodu istegi oldu altınları da bolustuler kizla bidaha kızdan hbr alinamadi simdi bi sevgilisi varmis ayni evde yasiyolarmis evlensede yine gitmiycez uyduruuz biseyler..

Vay be. Bazıları meslek edinmiş bunu.

-Mesleğiniz?
-Arada bir evlenip boşanıyorum e'fem..

Siz kuyumcunusunuz canım herkesin 2.evliliği sizede yazık.çeyrek olmazda bence kuyumcudan inci kolye alıp takın ikisinede cok şık inci kolyeler var hem bilezik gibi degil hem şık hem uygun fiyat hatıra olur.

Her ikisine de evlerine ihtiyaç karı olan bir şey alin hem ihtiyaç gider mis olursunuz

Neden böyle ayırıp kalıplaştırdınız?
Öz olana ceyrek,üvey olana gram nedir ya
Dilerim böyle bir durumda kalmaz yaptığınızın ne kadar çirkin olduğunu yaşayarak anlamazsınız.
sana n'oldu arkadas? ilkinde yapacagnı yapmıs
10 kere mi takacak kadın.

Sizin görümce meslek edinmiş bu işi herhalde ve bilezikler takılmaya devam ettiği sürece mesleğini sürdürebilir :)
Şaka bir yana Allah herkesi yuvasında mutlu etsin boşanmaz inş.
Konu sahibi sen de yarımşardan birer altın ya da çeyrek taksan da olur, bileziği takmışsınız zaten zamanında.

Son düzenleme:
Burda bir sürü konu okuyoruz, yok kayınvalidem beni istemedi, yok 2. Evliliğim sorun çıkarıyorlar.... Tek diyeceğim helal, kadınların yüz akı görümceniz.... ben olsam böyle akıllı, becerikli bir hatuna bilezik takarım

Çeyrek yada tam altın alıp hediye edin..
bütçeniz neye müsaitse artık. .

Konu Sahibi bence sizin için çeyrek uygun, bende kuzenime çeyrek takmıştım - samimi değiliz- aynı kefeye koyabilirsiniz bence.

Görümcenize madalya takalım kk olarak bence, alnından öpülesi kadınmış...

kardeşin özü üveyi olmaz.
ikinci evlilik de son derece normal.
üzerinize düşeni yapın, en kötü birer yarım altın takılmalı diye düşünüyorum.

Senin görümce işi ticarete dökmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…