takı meselesi

merhaba kızlar ,
geçen ay yakın bir arkadaşım evlenmişti. Düğünü için başka şehre gittim işten izin aldım . Düğünde elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım vs. Takı olarakta 300 tl verdim. Daha sonra bunun lafının edildiği geldi kulağıma ve üzüldüm açıkçası. Bütçemi zorlasam altında verirdim evet ama zaten yol git gel vs de masraf olunca böyle uygun gördüm. Benimde yakında düğünüm olacak ve bir beklentim yok hiç olmadıda. Hani daha önce evlenmiş olsam o altın getirmiş ve ben para vermiş olsam karşılığında anlardım bir nebze arkamdan laf edilmesini.

Sizce ben mi ayıp etmişim yoksa arkadaşım mı?
Tabi ki arkadaşınızın ayıbı bu asla sizin değil.

Takı gönlünden ne geçerse odur. Laf eden hatalı laf taşıyan daha çok hatalı. Can sıkıcı bir durum mu evet.

Yuh artık , geldi destek oldu demek yerine bu laflar , çok iğrenç .

Onlar gibi düşünüp cevap vereyim ben de o vakit ; yol için yaptığınız masrafı da eklesinler o takılan paraya , iyi bir rakam çıkar onlara göre sanırım .

Yuh artık , geldi destek oldu demek yerine bu laflar , çok iğrenç .

Onlar gibi düşünüp cevap vereyim ben de o vakit ; yol için yaptığınız masrafı da eklesinler o takılan paraya , iyi bir rakam çıkar onlara göre sanırım .
git gel yol masrafım 500 tl den fazla tuttu üstüne birde izinlerimden kullandım orada olmak için

Arkadaşın ayıp etmiş sen şehirdışından gitmişsin düğün için açıkcası benim için arkadaşımın gelmesi taktığı şeyden daha önemlidir.

merhaba kızlar ,
geçen ay yakın bir arkadaşım evlenmişti. Düğünü için başka şehre gittim işten izin aldım . Düğünde elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım vs. Takı olarakta 300 tl verdim. Daha sonra bunun lafının edildiği geldi kulağıma ve üzüldüm açıkçası. Bütçemi zorlasam altında verirdim evet ama zaten yol git gel vs de masraf olunca böyle uygun gördüm. Benimde yakında düğünüm olacak ve bir beklentim yok hiç olmadıda. Hani daha önce evlenmiş olsam o altın getirmiş ve ben para vermiş olsam karşılığında anlardım bir nebze arkamdan laf edilmesini.

İsereniz 100lira verirsiniz. İsterseniz bardak takımı alırsınız. Hediye bu. Kim ne isterse onu yapar. Size ayıp edilmiş.

merhaba kızlar ,

Laf getiren kisinin gercegi söylediği ne malum?

Laf eden büyük ayıp etmiş. Siz nezaketinizi de göstermiş, arkadaşça yanında da olmuşsunuz. Hiç bir hatanız yok, bu nedenle üzülmenize de gerek yok.

Sadece lafı size getiren ve gönderen kişilerin aslında aranızı bozmak isteyen fesatlar olabileceği ihtimalini ve bu yersiz ve yanlış sözleri arkadaşınızın şahsen kendisinin değil de densiz bir yakınının söylemiş olabileceği gibi ihtimalleri de göz ardı etmeyin derim

Arkadaşlığınızı gözden geçirin bence. Arkadaşıma nikaht salonunda takı takmıştım çünkü salgından dolayı düğün ertelenmişti. Daha sonra düğün günü gelince takı takmamı tembihlemişti. Şehir dışına çıkıp masrafları üstlenseydim direkt takı takma derdi.

merhaba kızlar ,

Gitme demiştik

Back
X