- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
Arkadaşın ayıp etmiş. Ben ve eşim akrabalara hiç altın takmadık. Devamlı para taktık.Sizce ben mi ayıp etmişim yoksa arkadaşım mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşın ayıp etmiş. Ben ve eşim akrabalara hiç altın takmadık. Devamlı para taktık.Sizce ben mi ayıp etmişim yoksa arkadaşım mı?
Tabi ki arkadaşınızın ayıbı bu asla sizin değil.merhaba kızlar ,
geçen ay yakın bir arkadaşım evlenmişti. Düğünü için başka şehre gittim işten izin aldım . Düğünde elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım vs. Takı olarakta 300 tl verdim. Daha sonra bunun lafının edildiği geldi kulağıma ve üzüldüm açıkçası. Bütçemi zorlasam altında verirdim evet ama zaten yol git gel vs de masraf olunca böyle uygun gördüm. Benimde yakında düğünüm olacak ve bir beklentim yok hiç olmadıda. Hani daha önce evlenmiş olsam o altın getirmiş ve ben para vermiş olsam karşılığında anlardım bir nebze arkamdan laf edilmesini.
Sizce ben mi ayıp etmişim yoksa arkadaşım mı?
git gel yol masrafım 500 tl den fazla tuttu üstüne birde izinlerimden kullandım orada olmak içinYuh artık , geldi destek oldu demek yerine bu laflar , çok iğrenç .
Onlar gibi düşünüp cevap vereyim ben de o vakit ; yol için yaptığınız masrafı da eklesinler o takılan paraya , iyi bir rakam çıkar onlara göre sanırım .
git gel yol masrafım 500 tl den fazla tuttu üstüne birde izinlerimden kullandım orada olmak için
evet güvenilirSana bunu kim söyledi o da önemli aslında, sözüne güvenilir biri mi?
İsereniz 100lira verirsiniz. İsterseniz bardak takımı alırsınız. Hediye bu. Kim ne isterse onu yapar. Size ayıp edilmiş.merhaba kızlar ,
geçen ay yakın bir arkadaşım evlenmişti. Düğünü için başka şehre gittim işten izin aldım . Düğünde elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım vs. Takı olarakta 300 tl verdim. Daha sonra bunun lafının edildiği geldi kulağıma ve üzüldüm açıkçası. Bütçemi zorlasam altında verirdim evet ama zaten yol git gel vs de masraf olunca böyle uygun gördüm. Benimde yakında düğünüm olacak ve bir beklentim yok hiç olmadıda. Hani daha önce evlenmiş olsam o altın getirmiş ve ben para vermiş olsam karşılığında anlardım bir nebze arkamdan laf edilmesini.
Laf getiren kisinin gercegi söylediği ne malum?merhaba kızlar ,
doğru olduğuna eminim öyle söyleyeyimLaf getiren kisinin gercegi söylediği ne malum?
Size söylemesi hoş mu? Sizin uzuleceginizi bilerek? Ben arkadasima bunu diyip uzulmesini istemezdim acikcasidoğru olduğuna eminim öyle söyleyeyim
hoş değil evet ama doğru olduğu gerçeğini değiştirmiyorSize söylemesi hoş mu? Sizin uzuleceginizi bilerek? Ben arkadasima bunu diyip uzulmesini istemezdim acikcasi
Gitme demiştikmerhaba kızlar ,
Konuyu karistirdiniz sanirim. Gitsem mi gitmesem mi diye konu acmadim benGitme demiştik