- 10 Nisan 2014
- 42.611
- 114.020
- 798
olabilir evet.aynen böyle bir konu açmıştı bir üye .gitme demiştik.konu aynıydııKonuyu karistirdiniz sanirim. Gitsem mi gitmesem mi diye konu acmadim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir evet.aynen böyle bir konu açmıştı bir üye .gitme demiştik.konu aynıydııKonuyu karistirdiniz sanirim. Gitsem mi gitmesem mi diye konu acmadim ben
Yok ben degilim o :)olabilir evet.aynen böyle bir konu açmıştı bir üye .gitme demiştik.konu aynıydıı
pardon o zaman.ama keşke o konuyu siz de okuyup gitmeseydinizYok ben degilim o :)
Keşke 287 TL ye gramin gramı vardı onu taksaymissiniz.merhaba kızlar ,
geçen ay yakın bir arkadaşım evlenmişti. Düğünü için başka şehre gittim işten izin aldım . Düğünde elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım vs. Takı olarakta 300 tl verdim. Daha sonra bunun lafının edildiği geldi kulağıma ve üzüldüm açıkçası. Bütçemi zorlasam altında verirdim evet ama zaten yol git gel vs de masraf olunca böyle uygun gördüm. Benimde yakında düğünüm olacak ve bir beklentim yok hiç olmadıda. Hani daha önce evlenmiş olsam o altın getirmiş ve ben para vermiş olsam karşılığında anlardım bir nebze arkamdan laf edilmesini.
Sizce ben mi ayıp etmişim yoksa arkadaşım mı?
merhaba kızlar ,
geçen ay yakın bir arkadaşım evlenmişti. Düğünü için başka şehre gittim işten izin aldım . Düğünde elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım vs. Takı olarakta 300 tl verdim. Daha sonra bunun lafının edildiği geldi kulağıma ve üzüldüm açıkçası. Bütçemi zorlasam altında verirdim evet ama zaten yol git gel vs de masraf olunca böyle uygun gördüm. Benimde yakında düğünüm olacak ve bir beklentim yok hiç olmadıda. Hani daha önce evlenmiş olsam o altın getirmiş ve ben para vermiş olsam karşılığında anlardım bir nebze arkamdan laf edilmesini.
enflasyonu hesaplayınca en az 120 tl olmalıydı.ondan kızmıştırŞöyle söylem sen anla canım
En yakın arkadaşım benim düğünümde 100 tl taktı ve çalışıyor iyi kazanıyor sonra o evlendi (2 sene sonra)bende 100 tl taktım bozulmuş ortada bozulacak bişey yok ki dedim ne taktıysa bende onu taktım o çeyrek mi taktı da benden çeyrek bekliyor demiştim
Ne takıldıysa o kusura bakmasınenflasyonu hesaplayınca en az 120 tl olmalıydı.ondan kızmıştır![]()
yol parası otel parası elbise parasının bana bir faydası yok diye düşünmüş resmen pessssNe kadar ayıp, insanlar ne kadar arsızlaştı.
Bu devirde iyi onca yol gidip, bir de 300 TL takmışsınız. Hiç kendinizi kötü hissetmeyin.
whatsaptan yazıp geri isterdim ben olsam.yazardım :yakında zaten benim de düğünüm var gelmene zahmet olmasın dedim sen o 300 ü gönderiver bana yeterİnsanin verdiği parayı geri alası geliyorne saçma bir durum .
Keşke yazsa konu sahibi . Hakediyor gerçektenwhatsaptan yazıp geri isterdim ben olsam.yazardım :yakında zaten benim de düğünüm var gelmene zahmet olmasın dedim sen o 300 ü gönderiver bana yeter![]()
Olur mu ya, o nankör şahıs için o kadar zahmete girmiş, ben olsam mahçup, utanmış bile hissedebilirim. Gözlerim dolardı. Kimse kimse için yapmıyor artık böyle şeyler, akrabalar bile tenezzül etmiyor gelmeye.yol parası otel parası elbise parasının bana bir faydası yok diye düşünmüş resmen pessss
karşılık beklememiştim aslında ama madem böyle düşünüyorsa oda öyle verir demek için söyledim. Hani benim düğünüm önce olsa o bana altın verse ben vermesem bir nebze anlardım belkiLafı size kim taşıdı o önemli.
Birde mesela benim düğünüm de aynı yıl olacak olsa ben arkadaşıma kendimi zorlar gram takardım nasılsa düğünümde o da getirip onu takacak diye
Bilmiyorum çok mu politik davranmış olurdum ama genelde öyle yapılır çünkü. Sen birşey olmamış gibi bekle davet et bakalım gelecek mi ne takacak gözlemle ona göre ilerlersin sonrasında.
evet o altın vermiş olsa ben para vermiş olsam anlardım belki. Ama yakında benimde düğünüm var şuana kadar her arkadaşım için yanımda olsalar yeter diye düşünüyorum.Şöyle söylem sen anla canım
En yakın arkadaşım benim düğünümde 100 tl taktı ve çalışıyor iyi kazanıyor sonra o evlendi (2 sene sonra)bende 100 tl taktım bozulmuş ortada bozulacak bişey yok ki dedim ne taktıysa bende onu taktım o çeyrek mi taktı da benden çeyrek bekliyor demiştim
merhaba kızlar ,