takı meselesi

Eşiniz doğru demiş
Eliniz kolunuz dolacak diye zarar mi edeceksiniz
Bu zamanda hşa takıp takıstırıp düğüne gtmek var mi ya

Bana da çok komik gelir
Sahip oldukları tek şey o çnk

Millet koluma bakacak diye zarar etmek mantıklı mi?

Bırakın artık bu düşünceleri. Kuyumcu vitrini dolaşmayın. Ayrıca millet her zaman konuşacak bişey bulur hakkınızda.

Ayaklı kuyumcu dükkanı gibi gezip düşman kazanmanın manasını anlamıyorum.herşeyi geçtim ortalık manyak dolu bilezikleri görüp peşinize takılsalar o elalem sizi kurtarmaz emin olun

Yazamadan gecemicem.
Bence eşiniz haklı zarar edersiniz.
Şahsen ben altin akyans bile takmam.
Altin sevmiyorum.
Altını oyle koluna boynuna takip gösteriş yapan insanlari cok buyuk görgusuz ve tek sahip oldugu tek vasfı bunun oldugunu düşünüyorum.
Yaşınız da genç neden boyle seyler dusunursunuz anlamadim.

Altinlar zaten guvence olsun diye takilmiyor mu? Cok kafaniza takmayin nisanliyim ben gittigim hicbir davette altin vs takmadim.. hic kimse de neden takmiyorsun demedi.. cok buyutmeyin bence.. bankada deyin olsun bitsin.. millet ne der diye dusunmek sizi yipratir gereksiz yere..

O paranın bankada durduğundan emin misin ?
Geçen seneden bu yana altının düştüğü dönemler oldu.Takipte kalsaydınız en azından takılabilecek tarzda takı alırdınız.

Ben seni haklı buldum.Abiyede mutlaka gerçek takı kullanılır.Düğüne giden yeni gelinin eline koluna bakılır.
Alyansıma kadar verdim diyorsun,orada hata etmişsin.Ben olsam 1500-2000 tl sini alıp alyans ve bir takı daha alırım.
1000 tl ye çok güzel pırlantalı renkli taşlı yüzükler var mesela.Yeri gelir tek bir küpe veya minik kolye takarsın onunla şık olursun.Takı seçimi sana kalmış.

O anlık parasına ihtiyacınız yoksa altınları meden satıyorsunuz anlamıyorum. Altın öyle düşünce aliyim yükselince bozayım gibi bişey değil ki. Daha düşmez altın zaten bi ara aşırı yükselmişti geçen hafta düşüktü. Daha da çok düşeceğini sanmıyorum. O paranızı da tl de tutmayın esas öyle zarar edersiniz. Benim için konunun can alıcı kısmı buydu.:) Altın takmayı ben de severim ama böyle kibar takıları severm. Azcık takarım. Bileziği soran olursa bu devirde takan mı kaldı dersin :)

Gelin dediğin altından belli olur bizim memlekette..
Ben severim takıp takıştırırım valla :)
Evet altın çok pahalı şuan ama indiğinde de beş bin liraya kalın alırsan iki tane ince alırsan üç dört tane ancak alırsın bilezik
Sana tavsiyem şu (millet laf etmesin diyorsan) kesinlikle sahte olduğu anlaşılmayan bilezikler var
İki tane orta Kalın al tak koluna
Hiç kimse anlamaz emin ol yeni gelin olduğunu biliyorlar nede olsa
İstanbuldaysan Eminönü'nde var mesela
Yada bijuteriden al
Çaktırma kimseye ❣❣

Kuyumcu vitrini gibi gezmiyorum ki:) biri 40gr biri 20gramdi hepsini aynı anda bile takmazdim duruma girdiğimde ortama göre kullanırım takı seti almadılar kalan takılarım onlardi ondan pismanim ya almazsa tekrar diye endişelerim biraz da.dedigim gibi alacaklarını zaten fazla fazla aldilr bi bunları bırakmışlardı bana

Zaten hic altin duskunlugum yok. Sevmem de. Benim icin cok fark etmiyor. Hirsiz falan girer diye (ki ben evde iken girmeye calisti) o yuzden bozdurduk. Hic sıkıntı degil. Esim hep der senin paranda bende daha diye. Borcuna harcina herseyine sadiktir.
Ben sadece zincir bileklik yuzuk falan severim. Onlardan alirsa sevinirim tabi :)

Kandirildigimi düsünmüyorum ama sanki almayaa da gönüllü değil gibi seneye tasincaz müteahhite o parayı da vermeyelim mi diye teklif etti ben kabul etmedim ihtiyacı yok durumumuz iyi

Altından nefret ederim ama her kadının elinin altında zarif bir set muhakkak bulunmalı diyorum. Uni, günü kurtarmak için safir-yakut-zümrüt taşlı gümüş bir set alabilirsin bence, fiyatları çok yüksek olmaz, eğer işçiliği iyiyse zaten kimse gümüş mü beyaz altın mı anlamaz düğün hengamesinde.

Evlendikten sonra altin yukselince bütün altınlarimi bileziklerimi bozup altin hesabina yatırdım.bankada duruyor.calinir başına bir sey gelir korkusuyla duramadim.
Bir tane kalin olanindan ayırmıştim esimin ilk aldigi bilezik oldugu icin o da...hic takinmadim ama.kimse de niye altının bilezigin yok demedi. Deseler de bana ne ki. Zaten 'taki hic sevmem
Ama alyansinizi niye bozdunuz ki begenmeseniz bile dursaydi keske...
Cok dertse imitasyon set alabilirsiniz...

Bence kollarım boş kaldı diye düşünme de neden bozdurdun ki? Zaten işçilik vs.den bozdururken değeri düşüyor. Üstüne gelecek kârla da aynıya geliyor. Evet imitasyon al tak, herkes yapıyor bunu. Ama zarar etmişe benziyorsunuz...

Bence bir an önce alyans al. Ben boş hissederim alyansım olmazsa.

Benim eşimin tarafı baskı yapıyor, k.v. telefon açar mutlaka şunu tak bunu tak diye... Utanarak takıyorum onların olduğu ortamda. İnanın yerin dibine geçiyorum. Çünkü görgüsüz gibi hissediyorum kendimi o bileziklerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…