• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı sorunsalı

Hediyesiz nisana gidildigini ilk kez burda duyuyorum.
Samimi degilseniz gitmeyin, gidecekseniz de ufak da olsa bir şey alin.
Şık bir kahve takimi bile olabilir bu ama eli boş asla olmaz,ben hic gormedim böyle bir şey.

Hediyesiz nisana gidildigini ilk kez burda duyuyorum.
Samimi degilseniz gitmeyin, gidecekseniz de ufak da olsa bir şey alin.
Şık bir kahve takimi bile olabilir bu ama eli boş asla olmaz,ben hic gormedim böyle bir şey.

Bende gitmemeyi dusundum ama her gün yüzyüze bakıyoruz bahanemde yok bide salonda evime yakın :110: ufak hediye alalım dedim diger kizlarla onlar altin dediler ama parada toplamadilar yada beni dahil etmediler daha 2 gun once sordugumda. Yine kafam karıştı hicte tecrubeli değilim bu konularda:KK17:

Bende gitmemeyi dusundum ama her gün yüzyüze bakıyoruz bahanemde yok bide salonda evime yakın :110: ufak hediye alalım dedim diger kizlarla onlar altin dediler ama parada toplamadilar yada beni dahil etmediler daha 2 gun once sordugumda. Yine kafam karıştı hicte tecrubeli değilim bu konularda:KK17:
Gitmemek ayip olur diyorsaniz dedigim gibi dekoratif ufak bir sey alabilirsiniz.
Ya da iki kişilik cok tatli kahve fincani takimlari oluyor. Bu tarz bir seyi kullanma sansi da yuksek olur. Para toplansa muhtemelen 30-40lira toplanacaktir. O kiymette bir sey alabilirsiniz.

Valla bende nişanda hediye görmedim hiç.Helede kahve takımı falan hiç duymadımda.
Aile büyükleri altın takar nişanda hepsi o.
Yakın akrabalar bile sadece düğünde takıyor yani.

Nişana hediye olarak kahve takımı vs gidebileceğini ne gördüm ne de duydum doğrusu. Salona bununla gidilir mi bana mantıklı gelmedi.

50 lira tak bitsin bu azap :KK73:

Bir çiçek yaptır götür, alttarafı nişan sonuçta, düğüne takı takarsın

Bence gerek yok. . Düğüne takarsın.

Bazı yerlerde akrabalar takıyor .bizde takı düğünde olur

nisanda aileler bile pek bisey takmazlar sizin takmanizi gerektirecek bir durum yok

nisanda bole bi samimiyete taki takmak dusmez. aile,yakinlar genelde takar nisanda.herkes takmaz dugun gbi

Kk kadınalrı cok cımrı veya adetlerı farklı herhalde.
Salondakı nısanda nasıl takı olmaz ?
Ben konu sahıbıne gram altın takmasını onerıyorum yuvarlak olanalrdan.

Bende oyle düşündüm ama diger kizlar onu konuşuruz diye diye haftalar gecti. Ya takmayacaklar ya da beni ortak etmek istemediler emin değilim:110:
Kardeşim de yeni işe başladı,evlenen bir iş arkadaşı için para topladılar ve takı alıp taktılar herkes adına ayrı ayrı yapmadılar.

Kk kadınalrı cok cımrı veya adetlerı farklı herhalde.
Salondakı nısanda nasıl takı olmaz ?
Ben konu sahıbıne gram altın takmasını onerıyorum yuvarlak olanalrdan.
Salonda olduğu için takı töreni yapılıyor ama fazla takı takan olmuyor genellikle akraba ve aileler takıyor.Arkadaş çevresi,komşular fazla takmıyor hatta sadece ailelerin bile taktığı oluyor düğün gibi olmuyor.

nişana gitmezdim ben olsam çok yeni tanışıyosunuz henüz..
düğüne gidersin 50 o zaman takarsın
nişanda 50 düğünde 50 ohooo
akraba o kadar takmıyo valla

Takısız nişan ilk defa duyuyorum..
50 lira yakışır.. Daha aşağısı zaten olmaz.

Nişanda takıya gerek yok, düğün zamanı da iş yerinde ortak para toplar bir şeyler yaparsınız şimdi gönül rahatlığıyla elini kolunu sallayarak git bence.

bu salon nişanları yedi valla bizi :)
ben böyle davetlerde, hele de salon organizasyonlarında hediyesiz rahat edemem. kahve takımı filan da nasıl taşıyacaksınız, onlar nereye koyacak dert. ya gitmeyin ki ben 20 gündür tanıdığım kişinin nişanına gitmem düğüne gidilir ama nişan gereksiz bence. ya da gidiyorsanız yarım gramlar var. onlardan takın bitsin gitsin.

Ben nişanıma dışarda yapılmasına rağmen iş arkadaşlarımı çağırmamıştım bile :KK53:
Yanınızda 50 lira bulundurmak mantıklı, daha azı zaten olmaz. Eğer takıya herkes kalkarsa siz de kalkarsınız. Yoksa takmasanız da olur. Akrabalar takmıştı bizde de sadece.

takmaya gerek yok zaten nışan belkı bı hedıye alabılırsınız...

Back
X