Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hediyesiz nisana gidildigini ilk kez burda duyuyorum.
Samimi degilseniz gitmeyin, gidecekseniz de ufak da olsa bir şey alin.
Şık bir kahve takimi bile olabilir bu ama eli boş asla olmaz,ben hic gormedim böyle bir şey.
Gitmemek ayip olur diyorsaniz dedigim gibi dekoratif ufak bir sey alabilirsiniz.Bende gitmemeyi dusundum ama her gün yüzyüze bakıyoruz bahanemde yok bide salonda evime yakınufak hediye alalım dedim diger kizlarla onlar altin dediler ama parada toplamadilar yada beni dahil etmediler daha 2 gun once sordugumda. Yine kafam karıştı hicte tecrubeli değilim bu konularda
![]()
Kardeşim de yeni işe başladı,evlenen bir iş arkadaşı için para topladılar ve takı alıp taktılar herkes adına ayrı ayrı yapmadılar.Bende oyle düşündüm ama diger kizlar onu konuşuruz diye diye haftalar gecti. Ya takmayacaklar ya da beni ortak etmek istemediler emin değilim![]()
Salonda olduğu için takı töreni yapılıyor ama fazla takı takan olmuyor genellikle akraba ve aileler takıyor.Arkadaş çevresi,komşular fazla takmıyor hatta sadece ailelerin bile taktığı oluyor düğün gibi olmuyor.Kk kadınalrı cok cımrı veya adetlerı farklı herhalde.
Salondakı nısanda nasıl takı olmaz ?
Ben konu sahıbıne gram altın takmasını onerıyorum yuvarlak olanalrdan.