Takı ve Aksesuarda Marka Tercihiniz Nedir?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
mesela koton un takıları fena değil gibi...prenses bujiterinin takılarını ise çok abartılı buluyorum...arkadaşlar sizin düşünceleriniz neler ?

siz bujiteri mi tercih ediyorsunuz yoksa bilindik giyim markalarının takı reyonundan mı alışveriş yapıyorsunuz ?

güzel bir konu olmuş...
kotonun takılarını bende beğeniyorum...
lakin kendi yaptığım takıları takmak daha çok hoşuma gidiyor...
özgün,kimsede olmayan takıları takmak daha güzel gibime geliyor...
orjinal bujiterinin çeşitlerini de çok beğenerek takarım...ufak tefek değişiklikler yaparım illa kia.s.,

prensesten,euromoda,seyyarlardan nerden beğenirsem ordan aslında:)
kendim de yapıyorum,yapıp takmanın zevki bi başka...
bi de sinirlendiğimde takı alırım çok rahatlatıyo,odam doldu valla:)

esmer bijuterinin ürünleride güzel televizyonda bakıyorum alt yazı takıları esmerden dıye gecıyor tabı yolunuz duserse emınonu marputcular carsının oraya cıkarken sağlı sollu cok guzel bıjuterıcıler var mutlaka bakın derım...

accessorize ın ve Coquet n takılarına hayranım ben. özellikle kolye olarak.
river islandda da arasıra çok hoş kolyeler bilezikler oluyor, oraya da kesin bakarım ne var diye hihoyyyt

uzun süre bujiteri işi yaptım kendime ait mağazam vardı.esmerin ve evitanın takılarını sattım ve kullandım tavsiye ederim

Ben kıyafette olduğu gibi öyle her takıyı beğenmiyorum o yüzden istediğim takıları bulmakta zorlanıyorum. Ama nerede ne bulursam onu alıyorum!!!

Yargıcının takıları favorimdir ağır, şık, göz dolduran takılar:lepi:
accessorize ve agatha da süper tabi bunlarda çok hoşuma giden şirin takılar
ister günlük ister şık bir kıyafetinle kullanhihoyyyt

Takı konusunda tek favorim benim:icecream:
Çok abarttım galiba. Ama kendi yaptığım takıları daha çok beğeniyorum.
Ama ca diye yeni bir mağaza açıldı. Şahane kolyeleri ve bileklikleri var.
Bu aradada coton un küpeleri çok hoş duruyora.s

kotonun kolyeleri bnmde hoşuma gidiyorr
asortie de uygun fiyata güzel takılar bulabiliorum çok şirin kolyeleri warr
accessorize ztn takı konusunda çok ii,ayrıca oranın taçlarına bayılıorummm hele de indirim zamanııı :lepi:
yargıcının da bileklikleri çok hoşuma gidio çok değişik herkesde olmayan parçalar war

onun dışında claries ürünleri hiç önermiorum pazardan fln alın daha ii yani werdiğiniz paraaya yazık durduu yerde paslanıoo

coquet, toka ve çantalarına hastayım!
accesorize,yüzüklerinden donlarına kadar her bişeyine bayılıyorum zaten kaydirigubbakcemile3
koton, kolyeler süper cidden hele yusufçuklu olan renklilere bayılıyorum, bir de uzun zincirin ucunda taşlı uçlara!
euromoda, makul fiyatlarda oluyor ama biraz dandikler. taç ve yüzük alıyorum genelde
agatha, bileklik ve toka tabi ki! saatleri de başarılı..

accesorize toka gözlük kolye bileklik çantalarını çok begeniyorum ama sezonda takıları pahalı oluo biraz.. bnde ordan begenip malzemelerini alip kendim yapıyorum acayip ucuz oluo hemde kaydirigubbakcemile3

Genelde pazar -tatlicadiarzu- çünküm ben takı kolye takmaktan hiç haz etmiyorum.belki minik küpe o kadar..en dandiğinden en pahalısına alerji yapıyo bende

accesorize toka gözlük kolye bileklik çantalarını çok begeniyorum ama sezonda takıları pahalı oluo biraz.. bnde ordan begenip malzemelerini alip kendim yapıyorum acayip ucuz oluo hemde kaydirigubbakcemile3

bu model aşırma yöntemini ben de az yapmadım kaydirigubbakcemile3 takı tasarlamasını ve yapmasını çok seviyorum, markalarınkinde kopya çektiğim olmuyor vallahi ne yalan söylim şimdi kızkızayız şurda kaydirigubbakcemile3

wallahi canikom ya bazen insan cok para wermeye kıyamıyo kolyelere fln insan kendisi yapinca hem ekonomik oluo hemde istedin gibi oluo kaydirigubbakcemile3 bide bn cok sewiom bole süslü seyleri kndim yapmazsam butun paralarimi taki ya yatirmam gerekcekkaydirigubbakcemile3

Takı hastası biri olarak,çözümü kendi takılarımı kendim yapmakla buldum..
ancak alacaksamda prensesi tercih ediyorum.. marka takılar alıcak olursam batarım ben :))

yargıcı cok gusel takıları kotonunda gusel outletınden alıyorum cok ucuza en son pembe bılezık aldım kalın 2,99 a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…