Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annene verirsen durduk yere huzursuzluk çıkacak. Erkek tarafına da vermek istemiyorsan banka en mantıklısıdüğünde takılan takıyı hangi tarafa emanet edersiniz? ben ankarada yaşıyorum almanyaya gelin gidicem. balayı süresinde altınların kimde durması uygun karşı taraf bugüne kadr tek bir iğne yapmadı vermek istemiyorum
Banka kasası elbette,düğün olmadan önce herhangi bir bankadan kasa kiralayın,balayına çıkmadan öncede bankaya gidip koyun altınlarınızı,eğer herhangi bir tarafa emanet edersen diğer taraftan birisi bu durumda sorun çıkarabilir.düğünde takılan takıyı hangi tarafa emanet edersiniz? ben ankarada yaşıyorum almanyaya gelin gidicem. balayı süresinde altınların kimde durması uygun karşı taraf bugüne kadr tek bir iğne yapmadı vermek istemiyorum
Düğünde takılan altınlar eğer gelin ve damat arasında başka bir şekilde konuşulmamışsa geline ve damada aittir yeni kurulan evlerinde rahat etsinler diye. Yani sadece gelinin ya da damadın değildir. İki tarafa da vermek, emanet etmek uygun düşmez. Taraflardan biri mutlaka kırılır. En makulü banka. Düğünden çıkar çıkmaz balayına gitmek zorunda değilsiniz. Kaldı ki zaten ülke dışında yaşıyormuşsunuz. Annenizde durması da mantıklı değil. Düğünden önce bir altın hesabı açtırın ya da düğün olduysa hemen gidin şimdi bir hesap açtırın. Altınlarınızı oraya koyun. Böylece yurt dışına gittiğinizde de istediğiniz zaman erişebilirsiniz.düğünde takılan takıyı hangi tarafa emanet edersiniz? ben ankarada yaşıyorum almanyaya gelin gidicem. balayı süresinde altınların kimde durması uygun karşı taraf bugüne kadr tek bir iğne yapmadı vermek istemiyorum
en mantıklı anneniz ozaman, zaten hiç bişeye katkıları olmamış bu yüzden alınmazlar heralde, ama durumu nişanlınızla konuşun öncekızlar tamamemn değil biz direk balayına gidicez düğün sonrası o 1 haftalık sürede ne yapmak lazım
kızlar tamamemn değil biz direk balayına gidicez düğün sonrası o 1 haftalık sürede ne yapmak lazım