• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılarım

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
takılarımı bos saat kutusuna ve kupalarımı bardaga bardak asma aparatınada kolyelerımı koyuyorum dagınık olmuyo fıkır olsun))))))yorumlarınızı beklıyorum daha degısık bı fıkrı olan var mı??

Eklentiler

• $Görüntü044.webp
    $Görüntü044.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 113
  • $Görüntü054.webp
    $Görüntü054.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $Görüntü022.webp
    $Görüntü022.webp
    24 KB · Görüntüleme: 93
güzel fikir ama ben bu düzeni 2 günde bozarım:( benim bir tane ahşap makyaj sandığım var ve hepsi darmadağın halde içinde duruyor:( çok dağınığım ben ya bir düzende kuramıyorum bunlara-tatlicadiarzu-

güzel fikir ama ben bu düzeni 2 günde bozarım:( benim bir tane ahşap makyaj sandığım var ve hepsi darmadağın halde içinde duruyor:( çok dağınığım ben ya bir düzende kuramıyorum bunlara-tatlicadiarzu-

anladım ben fıkır olsun dıye koydum dagınıklıgı hıc sevmıyorum ahsap kutunu koyarsan bı bakarım )))

canım siyah ve beyaz olan 66 tl , pembe olan ise 26 tl imiş sengözlerimebaksanab bunları netten bi alışveriş sitesinde görüp eklemiştim fakar assortie magazalarında 12,5 tl idi vereliniortak ben almadım çünkü hiç takım yok kaydirigubbakcemile

canım siyah ve beyaz olan 66 tl , pembe olan ise 26 tl imiş sengözlerimebaksanab bunları netten bi alışveriş sitesinde görüp eklemiştim fakar assortie magazalarında 12,5 tl idi vereliniortak ben almadım çünkü hiç takım yok kaydirigubbakcemile

12.5 sa normal alınabılır ama ben boyle ıdare edıyorum bıde ahsab kutu alıp boyamayı dusunuyorum))takı sevmıyo musun

Back
X