Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
takılarımı bos saat kutusuna ve kupalarımı bardaga bardak asma aparatınada kolyelerımı koyuyorum dagınık olmuyo fıkır olsun))))))yorumlarınızı beklıyorum daha degısık bı fıkrı olan var mı??
güzel fikir ama ben bu düzeni 2 günde bozarım benim bir tane ahşap makyaj sandığım var ve hepsi darmadağın halde içinde duruyor çok dağınığım ben ya bir düzende kuramıyorum bunlara-tatlicadiarzu-
güzel fikir ama ben bu düzeni 2 günde bozarım benim bir tane ahşap makyaj sandığım var ve hepsi darmadağın halde içinde duruyor çok dağınığım ben ya bir düzende kuramıyorum bunlara-tatlicadiarzu-
canım siyah ve beyaz olan 66 tl , pembe olan ise 26 tl imiş sengözlerimebaksanab bunları netten bi alışveriş sitesinde görüp eklemiştim fakar assortie magazalarında 12,5 tl idi vereliniortak ben almadım çünkü hiç takım yok kaydirigubbakcemile
canım siyah ve beyaz olan 66 tl , pembe olan ise 26 tl imiş sengözlerimebaksanab bunları netten bi alışveriş sitesinde görüp eklemiştim fakar assortie magazalarında 12,5 tl idi vereliniortak ben almadım çünkü hiç takım yok kaydirigubbakcemile