Bayanlar merhaba! 1 yıllık nişanlıyım. 3 ay sonra düğünüm var. Ortak tanıdıklardan duyumuma göre kayınvalidem ve görümcem eltilerimin dügünlerinden sonra bütün takılarını almışlar ve takacağınız zaman bizden istersiniz demişler. Bizde ise takılar gelin ve damada aittir, onlar saklar ve ihtiyaç durumunda kullanırlar. Yanlış anlaşılmak istemem, sadece daha iyi degerlendirmeniz icin soyluyorum onların toplamda bana takacagı bilezik 6 tane iken, benim aile ve yakın akrabalarımın takacagı toplam bilezik 16 tane. Ve nişanımda takılan takılarımı da annem saklamayıp, aynı evde olduğumuz halde bunlar senin ve sana emanet diyerek bana verdi. Hal böyle iken düğünden sonra takılarımı kayınvalideme vermemi ailemde yakın akrabalarımda hoş karşılamaz. Sizce bana da aynı hareketi yaparlar mı? Yaparlarsa onları kırmadan, altınlarımı kendim saklamak istediğimi nasıl söylerim?
Canim gecen bir arkadas yazmisti cok uzulmustum oda iyi niyetli bizde kalsin saklarizdemisler vermis aradan biraz zaman gecmis altinlari damatlari is kursun diye satmislar
Sen bankaya koy canim simdiden eltinler deseki bizde kv verdik
Sen nisan takilarininda.bankada oldugunu söylE bunlarida koycam de kapat konuyu,sakın verme