• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılarımı Kayınvalideme Emanet Etmeli miyim?

canım bu forum neler gördü kızların takılarıyla damatlara iş kuranlar mı ararsın yıllar içinde altınları yiyip/yedirip ne altını diye üste çıkan mı ararsın, bunun adına hırsızlık demiyo onlar oğlan bizim kız bizim dolayısıyla altınlarda bizim diyolar, ayrı gayrı mı var diyolar vs, ben kendi adıma ne anneme ne kv'ye altın falan bırakmadım 21.yüzyıldada evde altın saklamayı mantıklı bulmuyorum neler duyuyoruz neler görüyoruz bide evlenme çağına gelmiş insanlar herhalde kendi altınları hakkındada tasarruf sahibi olmalı değil mi

doğrudur tabi ama ne bileyim ben mesela kv e verdim açıkcası hiç tereddütte etmedim, kişilik olarakta ben o altınları kendim almadığım için çok çokta sahiplenemedim yani. Yerlerse de bu onların kalitesini gösterir.

doğrudur tabi ama ne bileyim ben mesela kv e verdim açıkcası hiç tereddütte etmedim, kişilik olarakta ben o altınları kendim almadığım için çok çokta sahiplenemedim yani. Yerlerse de bu onların kalitesini gösterir.

canım işte herkes kalitesini gösterdi diyemiyo çünkü borcu oluyo harcı oluyo kredisi oluyo, ayrıca kendim almadım ne demek senin ailen akrabalarında altın takıyo erkek tarafı nasıl el koyabilir,

Kızlar aslında altınlarıma sahip olmak gibi bir niyetleri olduğunu sanmıyorum. Haramdan korkan temiz insanlardır. Ama onceki yorumlarımda anlattığım üç şey beni tedirgin etti. Bir de şu var, benim ailem ve yakın akrabalarım bileziklerimi benim istegime gore genc isi ve hoslandıgım modellerden aldı. Ve 3er 3er farklı modeller hepsi. Degisik kıyafetlerimle takabilecegim turden. Ve hepside bilegimde gormek isterler. Cunku hepsi gonlumce oldu. Her akrabama gidisimde kayınvalidemden bileziklerimi isteme fikri bana çok korkunç geliyor.

haramdan korkan insanlar demişsin de sonuçta bunlar bileziğinden kalan parçayı kutusundan çıkaran, sana gelen altını sana vermeyen insanlar değil mi? pek de haramdan korktuklarını düşünmüyorum. haramsa onlar da haram ama almışlar işte. demek ki neymiş.. o potansiyel varmış. kirala kasanı, hem kafan rahat olsun, hem de altınların güvende..

Son düzenleme:
benim altınlarımı değil 1000 tl kadarcık param olsa emanet edeceğim son kişiler eşimin ailesidir. onlara gelene kadar....
başka kimsem yok mu?
bir de kırılıyorlarsa kırılsınlar... bu kadar teslim olmayın yahu..

canım işte herkes kalitesini gösterdi diyemiyo çünkü borcu oluyo harcı oluyo kredisi oluyo, ayrıca kendim almadım ne demek senin ailen akrabalarında altın takıyo erkek tarafı nasıl el koyabilir,

hımm ben kendi akrabalarımızınkileri ztn vermedim de (çünkü kendi akrabalarımın taktıklarını babam sağolsun beğendiğim günlük kullanabilceğim şeyler yaptırdı onları her gün takabiliyorum) eşimin ailesinin taktığı şeyleri günlük hayatta kullanmam, biyere giderken gösteriş olsun diye de takmam dedim o yüzden verdim kv e. :26: tabi ortada bi gün yoksa konu sahibesi vermesin o zaman :31:

ya bırak dertsiz başına dert mi arıyorsun. bir kasaya koy kafan rahat olsun onlarla uğraşacağına. bir de takıları ihtiyacın olduğunda onlardan neden isteyecekmişsin? kim oluyorlar sizin muhasebeciniz mi, yoksa güvenlik görevliniz mi?

Back
X