Cilt Bakımı Ürünleri Takıların alerji yapması ve çözümü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU1

Ziyaretçi
DEDİĞİM GİBİ KOLUMA BOYNUMA NEREME OLURSA OLSUN GÜMÜŞ ALTIN DERİ BİLEKLİKLER KOLYELER FALAN TAKINCA 3 GÜN İÇİNDE KAŞINIYOR TAKTIĞIM YER VE KABARIYOR BÖLE OLANINIZ VARMI DOKTORA GİTMELİMİYİM YOKSA BİTKİLERDEN Mİ YARARLANMALIYIM İLERDE EWLENİRSEM NASIL BİLEZİK FALAN TAKACAM LÜTFEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM BUARADA KÜÇÜKLÜKTEN BERİ VAR BU BENDE ZAR ZOR TAKIYORUM İŞTE BİŞELER AMA SONUÇ YİNE HÜSRAN:a015::a015::a015:

bende altın takınca olmuyor ama bijüteri takınca oluyor,saat filan ama hepsi yapmıyor bazıları,sendede bendeki gibi oluyosa doktora gitmene gerek olmadığını düşünüyorum,ama altın takıncada oluyomuş galiba sende o zaman cildiye bölümüne görünmende fayda var canım...

altın hiç takmadım ama gümüş künye falan yapıyosa o da yapar diye düşünüyorum zaten deriler bile yapıyor geçende muska taktım boğazıma baktım boğazım kabardı bende sütyenin içine koydum oralar bile kabardı offf çok kötü bişey ya

takılarınızı şeffaf öje ile boyayyıp deneyebilirsiniz... benimde alerjim var ama uzun yıllardır bu yöntemi kullanıyorum ve işe ayrıyorrr...

ama ozamanda takı oje kokar ya nebilim

neden oje sürdükten sonra tırnaklarınız oje mi kokuyor???? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
neden oje sürdükten sonra tırnaklarınız oje mi kokuyor???? :)

tırnak farklı altın deri farklı hem üstünde kalıp gibi saydam bişey olur soyulur insanın tenine yapışır bana böle geliyor ama denicem

cila gibi düşünün bunu, sandığınız gibi tabaka falan olmuyor sürdüğünüzde, ince sürerseniz soyulma da olmaz... ben size fikir vermek istedim, aynı sorunu yaşamış biri olarak... ama siz bilirsiniz...

yaa bu sorun bende de var:bbo: sadece altından olmuyo
cila sürme işini denedim ama faydasını görmedim:çok üzgünüm:
özellikle emitasyon küpelere bayılıyorum ama takamıyorumsenağlamasenağlamasenağlama yarım saat içinde kulağımşişiyor kızayor kaşınıyor, daha da kalırsa iltihaplanıyorrsenağlama

Bende çok istememe rağmen hiç küpe takamıyorum takmayı denediğim an 10dakika sonra kulağım kızarıp kaşınıyor ve sonrasındada iltihap oluyor:çok üzgünüm:,kolye taktığım zamanlardada boynum kızarıyor:çok üzgünüm:

aynı şekilde benimde altın da bir sorunum yok ama onun dışında herşeye alerji gösteriyor tenim kaşıntı kızarıklık ya ni takamıyorum bir çözümü varmıdır acaba?CADIARZU

Arkadaşlar bende yılalrdır aynı şikayeti çekiyorum ve hiçbir faydasını bulamadım.Dr sorduğum zaman metale karşı allerjim olduğu için takmıcaksın dedi başka çaresi yok.Bazen dayanamıyorum takıyorum kolum hemen kabarıyor felaket kızarıyo kaşnıyo,kulaklarıun yara oluyo çok sinirrr bozucu birşey daha çok yaz ayalrında şikayet artıyorrr.ufff yaaa gelinlik saatimi bile takamıyorum kolum boş senağlama

şöyle diyeyim...bir ablamında böyle kabarması vardı ki takıya çok düşkün..hastanede alerji testi yaptırdı..ve domatese..nikel elementine...bakıra karşı ve bir çaok şley daha vardı alerjisi çıktı...dr tavsityesi kıafet üzerinden tak takılarını oldu..

bendeki alerji değil farklı birşey
sadece bazı kolyelerde oluyor takıyorum birsüre sonra çıkarınca bi bakıyorum derime değdiği yer yeşilleşmiş mi diyim damar rengi olmuş kolyenin değdiği yerler. kaşıntı vs yok
bu nedendir ki :uhm:

canım bence bi alerji testi yaptır bende takamıyorum bu tarz şeyler ve metal alerjim varmış bunu ancak kulağımda dert gibi kocaman bi yara izi geçmeyip kalınca doktora gidip anlayabildim

canım aynen ben de küpe takamıyordum... hemen iltihap oluyor; kanıyordu... bir kere taksam 1 hafta canım yanıyordu... bi arkadaşım dermatojide reprezantlık yapıyor... bana bir krem verdi... küpeyi takmadan küpeye krem sürüyorum... yani kulağıma temas edecek kısmını kaplayacak şekilde... bu şekilde tenime küpe temas etmiyor ve iltihaplanma da olmuyor... bana kremin adını soracaksın ama iş yerinde ve adını unuttum :sm_confused: yarın bakıp yazacağım... en azından küpe takabilirsin artık yerimseniben

altın alerji yapmaz çünkü teninizle tepkimeye girmez, aynı şekilde platin de yapmaz. ya illa takıcam derseniz şeffaf oje sürün yada takmayın bendede var aynı şey, ben takmıyorum. kabarıkla kızarıkla uğraşmıyorum.

kremin adı ; elocon pomat... yine de almadan eczayı danışın... ne olur ne olmaz...
hamilelerde kullanılmaz diyor...

Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşamaktayım...küpe için bazı arkadaşlarımın dediği şeffaf oje yöntemini denemeyi düşünüyorum..

onun haricinde bilezik olarak şöyle tavsiyede bulunabilirim..hani lastikli ipe boncukların dizilmesinden oluşan yekpare bilezikler varya....(saç lastiği gibi hani) ben onlardan takıyorum hiç şikayetim olmuyor

wallahi şöyle diyeyim eğer kolyenin boyası çıkmıyorsa alerji testi yaptırman kadar normal bişe yok..tabi sen bilirisin karar senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…