- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
Çok tatlı sonuçlanmışEki Görüntüle 3101979
Son durum bu arkadaslar.Yardimci olmaya calisan yol gösteren herkese teşekkür ederim.

Eşinizde hic cekinelecek biri gibi durmuyor oysa ki.
Bizde araba almaya karar verince uzunca süre konusu bile geçmedi, yaklaştı zaman ve ben artik sormak zorunda kaldım. Eşimde hic düşünmedim sen ya da ben benim için fark etmez demisti.
Eşimin katkısı arabanın 4/1'i kadardı. Geri kalanlar benim bekar birikimimdendi. O yuzden bende benim için fark eder, onceden beri çok istiyordum benim üzerime olsun o zaman dedim.
Fark eder deyince eşim bir nebze kırıldı hatta bana:)sizinki daha ponçik yaklaşmış. Biz var bana göre, hic fark etmiyor gibi seyler söyledi.
Eşime elbette güveniyorum ama hayat bu. Neler yaşarız bilemeyiz. Ben ona söyle söyledim, bekarkende almak istemiştim o zaman da babamın mi üzerine olacaktı? Bu ben sen ayrı gayriyiz mevzusu değil demistim.
Esiminde ailesinden ev kalma ihtimali var mesela ben o evi üzerime istemem hak olarak senin, bunun biz olmakla bir alakası yok. Hak sahibine hakki teslim etmekle alakası var dedim.
Neyseki anladı sonuç olarak:) bazi ataerkil ailelerde daha zor olabiliyor bu farkı anlatabilmek ki eşimin de öyle bir ailesi var. Hatta annesi direk eşimi kutladı :) araban hayirli olsun oğlum iyi gunler de kullan diye.